Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Selen, fara margele. Ia sa vad si eu rochia neagra, de ce nu-ti place?
Imi place la rochita de acum decolteul, este foarte reusit.
Hepilica, ce te-ai turat! Dar te inteleg. Eu cand am fost la mexicani la gratar, imi venea sa urlu cand vedeam mucisiorii celui mic curgand rauri rauri... nu ma mai duc curand la ei in vizita!
Clodute, ce frumoase sunt pozele! Si bunul are o privire asa de blanda.
Adinus, eu tot iti zic tie Alinus, promit sa vin cu mielu', chiar si pana in UK.
Dana, face fata reteta de cioco, ca tocmai am remarcat ca am mai pierdut un kil cu cerealele astea...de stres, probabil. Asa ca ii trag o cioco sa ma mentin in graficele de proaspata mamica (zici ca sunt in luna a cincea inca!).
Mai stau un pic si ma culc, se face traziu la mine.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anamaria1979 spune:
Crocodana multumim de reteta de cioco!
Selen mie imi place varianta cu margele. De fapt imi plac margelele ca sunt lungi. Parerea mea este ca iti sta bine in culori mai vii decat in negru, desi cu un machiaj de seara negrul devine foarte elengant. Gata m-am lalait ma duc la piata sa cumpar ingredientele ciocolatei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Croco multam, sa ma vezi si machiata, aranjata da, nu e un rosu prea puternic, de aia m-am gandit si eu ca merge....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
vik-cj spune:
Buna Nela...ma bucur ca esti cu moralul sus...o sa vezi ca va recupera bine Ana si va pune bine pe ea. dar sa stii ca eu asa am invatat ca la bebei alaptati exclusiv nu tine de cantitate neaparat (e si asta importanta of course si creste cu nr lunilor si cu nr de kg ale bebelului) dar si de calitatea laptelui mamei...asa ca eu desi sunt in prag de depresie cind ma vad (ca ar trebui sa mai dau jos 5-6 kg ca sa arata a femeie si nu doar a "laptareasa sefa") am decis ca pina la 6 luni ma sacrific si maninc de toate ca sa aiba mamarutza lapte bun. Plus ca fac in continuare cure alternative de Mg/ Fe si Ca zilnic...
Clodute..ce minunatii ai acolo mami! Vai de dragalasi sunt...superbe pozele!
Selen ..esti frumoasa si silueta mai mai ...(
iar ma oftic) dar eu votez cu margele!
Ati intrebat ce supica..am facut o supa concentrata de morcovi (multi), patrunjel si pastrinac pe care am strecurat-o si asa i-am dat citeva lingurite. Ce a ramas a papat tati dupa ce si-a adaugat sare si piper, of course.
Dana...noi si pe vremea asta am iesit 10 minute la aer...am ajuns acasa cu nasucul inghetat si cu chef "de vorba". de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
suede spune:
Santorini,Hepilica
Iata ca pana acum nu avusesem aceasta problema!
Imi vine sa ,doctora de familie a zis ca probabil nu scapa fara Augumentin...
Sper sa nu aiba totusi nevoie!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Dana15 spune:
Selen eu am spus ca nu sunt mare fashonista..dar ma dau cu parerea..imi place mai mult fara..nu stiu, dar am impresia ca nu sunt margelele potrivite..prea lungi, poate..daca ai avea ceva care sa nu epaseasca decolteul..sau daca nu ti-ai pune margele si ai accesoriza cu niste cercelusi rosii?!!
pantofii sunt f faini!
Clodute am vazut pozicile..ce copilasi draguti! mi-a placut cum erau asezate cadourile pe canapea, sui cum cauta patrik in pungi..iar poza cu zambetul copilariei pe fata bunicului..de exceptie!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
diamar78 spune:
Salutare!
Nu mai mai joc cu voi ca prea mult scrieti si nu pot sa va ajung din urma si acum mi se pare aiurea sa mai zic si eu ceva referitor la discutiile din capitolul trecut.
Cristina, am vazut ca esti necajita ca nu vb Andrei. Noi avem o fetita in vecini mai mare cu 5 luni decat al meu si nu prea vorbea bine dar si-a dat drumul dintr-o data si acum vorbeste foarte bine. Acum are 3 ani si 2 luni.
Nela, imi pare rau ca esti necajita ca nu a luat Ana in greutate. Inteleg ca nici de cereale nu e prea incantata. Eu zic ca daca iar fi fost foame s-ar fi trezit ea singura noaptea. Ai grija ca ea te simte daca esti necajita. o sa vedeti voi dupa 2 luni ca o sa i-a in greutate si ca ti-ai facut griji degeaba. Eu tot timpul am fost sub greutate cu mult si sunt sanatoasa.(doar cand am fost bebelus am fost si eu mai dolofanioara).
Crocoda, Suede, voi vorbiti de hidronefroza? Si la al meu i-au vazut ceva in ultimul trimestru, acum am fost la un eco dar respectivul nu facea la copii, s-a uitat si a spus ca nu are nimic dar mai vreau sa merg la alt dr care face eco la copii. Din cate mi-a explicat mie dr 10 mm nu e grav si pana la 2 an poate sa-si mai revina.
Mai era ceva dar ma duc sa-i dau ventolinul.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
NelaM spune:
Dana, da, ai dreptate, sa stii ca asa ma gandesc si eu. Oricat de entuziasmata sunt ca mananca cerealele astea, nu cred ca o sa ia spectaculos Ana in greutate. O sa ia cat sa ajunga iar in grafice, ca la inceput, dar tot in cele de jos o sa se incadreze. Nu o sa fie ever un copil grasunel, asta in conditiile in care nici eu nu o fortez cu cerealele astea. O las in ritmul ei.
Sa nu te ingrijorezi cu greuatea Anei tale. Eu nu ma puteam abtine si o cantaream foarte des, la mine in brate, bineinteles, dar tot des. Si stiu ca o abatere de +/-200gr este data de momentul in care o cantaresti: inainte/dupa masa, dimineata/seara, etc..
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Santorini,Hepilica ![]() Iata ca pana acum nu avusesem aceasta problema! Imi vine sa ![]() ![]() Sper sa nu aiba totusi nevoie! Laura ![]() ![]() IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
Dumnezeule!!!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
ati vorbit la telefon banuiesc..hmmm.urasc medicii care sperie pacientii, cand nu-i cazul ..auzi la ea: "nu scapa fara Augumentin" ..iac! ce m-am enervat! ma duc sa-mi vad de naut!
![](bang.gif)
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Diamar nu este hidronefroza.Este posibil sa fie legata de aceste dilatatii,dar slava Domnului ca Mihnea nu are.
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu