Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Hello si io! Am facut biscuiti aseara si au iesit foarte buni!
(ma mir, ca n-am mai facut niciodata si cand am vazut framantat si sa se ia aluatul de pe maini nu mi-am pus sperante ca-mi ies)

Erau fragezi, usor de mancat, doar ca eu i-am lasat asa in tava si pana dimineata s-au mai intarit.

Reteta biscuiti pentru bebelus de 6 luni:

125 g faina de ovaz, 50 g faina de mei, 125 g faina de orez, 1 lingura ulei de masline, aprox 125 ml apa
Se amesteca bine toate ingredientele, apa se pune treptat, iar la nevoie se mai adauga. Aluatul se framanta bine pana se ia usor de pe maini. Se intinde o foaie cat mai subtire si se decupeaza biscuitii. Acestia se asaza in tava pe hartie pentru copt. Se baga la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumenesc putin, adica vreo 30 de minute.

(Reteta preluata din Copilul vegetarian, de Elena Pridie)

>Eu as adauga ca se pastreaza intr-o punga de hartie sau de plastic ca sa nu se usuce, pentru ca atunci cand i-am scos din cuptor erau foarte fragezi.
>Reteta se poate face si fara mei, cu 125 g faina de orez si 250 g faina de ovaz. Dar meiul, pe langa ca e foarte sanatos, da un gust usor sarat.
>Data viitoare cred ca voi pune pudra de roscove/carob sau suc de fructe in loc de apa, ca sa ii indulcesc.

Eu iau toate ingredientele astea de la un magazin naturist. Sper sa le gasiti usor, daca se gasesc in Romania, se gasesc oriunde, nu?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Tocmai ce m-am plimbat azi pe-afara cu miss in carucior, unul de-i zice Graco si pe care l-am primit cu mare recunostinta de la prieteni. Dar eu nu reusesc nicicum sa-l ridic sa stea Aceea in popou, nu ca ar trebui, dar urmeaza...

Ce carucioare aveti, mesdames? La ce ar trebui sa ma uit ca sa fie ok pentru Mutunache?

Ca eu l-as lua pe asta
http://www.bo-bebe.com/viewItemDetail.php?catId=72&prodId=365
ca e rosu si e-n sale :)

Pe de alta parte, urmatorul:
http://www.bo-bebe.com/viewItemDetail.php?catId=72&prodId=437
ce face, dom'le????? OUA?

Adica afar' ca are 3 roti si e trendy - ca la mame ca mine care nu fuge :) e numa' moft! - ce mai are?

Scoateti-ma-ti din acela verde si moale, ca ma duc in Sud si-mi trube caruta si nu-s de care sa achizitionez!

Sarmina conitzele,
Simona

Edit: Tocmai am gasit un spot pe utube cu quinny buzz ala, da' avea acoperitaore si alte gadgeturi... ala din poza portocalie de ce nu are? Se vind separat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Asa la prima privire: are roti de cauciuc, are susensii, are sezut care se-ntoarce in ambele directii, se strange mai usor, dar e mai greu. Sunt clase diferite. Tu vezi mai intai ce conteaza la tine, si shop around in functie de aia.. pe unde te plimbi cu el, in ce anotimpuri, buget, cat de durabil, etc... mai intreaba.

Da' unde mergi madam si cand? Hai ca-ti dau un tip de mers, cald, frumos, curand.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

si eu ma tot uit pe strada sa vad ce modele de carucioare sunt...
Mie imi placea Quinny buzz insa mi-a demontat sotul argumentele mele (ca e mic, ca e dragut, ma rog, de-astea feminine) cu chestii serioase. Adica instabilitate din cauza rotilor mici din fata, ca se zgaltaie copilu, etc.
Asa ca am renuntat si ma tooooot uit lung.

Oricum ii luam numai dupa ce se naste Sabinei mijloc de transport.

p.s. Qunny buzz il vazusem cu 200 pe Kijiji, era ceva negru cu roz.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 28+

Mergi la inceput

mQQm, da-mi!
Hai ca acum l-am descoperit pe Kelty, si-mi trebe si unul de-ala, nu-s cind o sa-l folosesc dar sint complet inamorata, si de carutul ala portocaliu - daca-i asa dashtept si vine cu doua scaune si alte fonfleuri de pe net - si si de Kelty.
Vezi, d'aia intreb, ca eu nu m-as fi gindit sa ma uit dupa suspensii, neam!
Ce m-am sesizat, pe kijiji - cred - strolleru' vine cu free vitamins :)))))

Ma plictisesc de mor, cred ca se vedeeeee!!!!!!
S.

Mergi la inceput

cine-i kelty? unde-i kelty?

a, mi-am adus aminte; in "studiile" mele am vazut ca ar trebui sa nu aiba 2 manere ca sa il poti manevra si cu o singura mana, la nevoie...

de astea ce parere ai?
http://www.macklems.com/silvercross.htm

ce mi-ai facut, Simona, acu ma uit dupa carucioare
oare asta: http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-strollers-carriers-car-seats-IRYS-LUX-IRYS-II-MASSIMO-W0QQAdIdZ185266201 cat o costa?

Ioana,

Mergi la inceput

kelty e tot ceva firma care face accesorii din gama de care tocmai vb, dar pe net kelty e generic rucsacul ala cu aluminiu care de fapt e port - bebe, unele au si roti... dac'as fi genul plimbaret sa mor ca mi-as lua unul ;)

Acum te-am vazut, Ioana, ca vrei landou... arata foarte in ton cu pozele de la nunta voastra alea de le cheama cu m... Cred ca tre sa suni sa afli cam cit costa!

Diana are o meseriasa de caruta, ca si mQQm de altfel, landou si roti adevarate si alte alea - alea... poate ele sa-ti dea un linc spre ce au...

mQQm, caruta numarul doi de care e? Ai un linc? Ca tare mumusel statea el acolo...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Primul e un peg perego, un jeep cu 4 roti mari si pliiine cu aer. E super de mers pe teren accidentat, prin nameti, prin parc, dar nu va bagati cu el in sears. Ca rasturnati rafturile, ca mine. Acu vreo luna, dupa ce l-am tinut pe domnu' pepit cu copilul in brate la mall o juma de ora, cu slingul uitat acasa, a doua zi a targuit carutz de mall, cu roti care se rasucesc, de la 6 luni in sus. Singurul lui dezavantaj e ca nu se inchide cu sezutul pe el. Asa ca la astea marci celebre daca-i de intrebat ziceti ca am mai citit una alta vreo 6 luni pana mi-am luat si io unul. Cu bassinet mie mi-a placut mult uppababy vista si icoo targo. Dar la 6 luni mie nu mi-a mai meritat asa ceva.

Cu quinny buzz 3 am gasit 4 probleme: greutate, instabilitate si li se mai rupe roata aia de pe tzeava uneori. Si buretele de memorie se supraincalzeste vara.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Multam fain pentu informatii.

Ma mai interesez; oricum nu cumparam pana nu se naste Sabina asa ca avem vreme sa ne hotaram.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

scrieti despre carucioare ca sa bag si eu la cap, eu vreau sa iau unul dublu.

Ioana, ce carucior ai avut la baieti, ce poti sa imi recomanzi? ai mei o sa fie de varste diferite deci mai dificil, nu sunt hotarata la nimic....nici eu nu cumpar inainte de nastere caruciorul.

Noce, am notat reteta de biscuiti, multumim, sper sa o si testez:)

Donia, da nu am vrut sa stiu si vad ca pana acum am rezistat

Magda, 33+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput