Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Simonna spune:
Cupila mia s-a trezit la 8 sa faca kk, schimbat - spalat - alaptat, lasat pe pat pina ma spal pe dinti... sa vezi si sa nu crezi, s-a intors pe burta si s-a culcat. Asa ca scriu repede, ca nu stiu cit o tine :)
Ioana, sa stii ca si Catrinel e o sfinta in comparatie cu Radu, asta daca accepti ca se culca la miezul noptii intre criterii. Mie-mi convine! Dar Radu se culca la fel si se trezea de o mie de ori pina la noua, aceasta se culca si se scoala o data. Oricum, mie mi se pare ca tie, dupa ce-ai crescut gemeni, totul o sa ti se para parfum cind nu e stereo :)
mQQm, ce frumos ti-ai facut tu temele! Multumesc frumos, m-ai scutit de o treba. O sa si citesc, noi u sintem acolo inca, dar sa stii ca eu ii dau, mai nou, sa suga diverse fructe, citeva secunde, ca oricum nu le maninca, doar asa, de fun. Papaya i-a placut cel mai tare! Dar cred ca i-a placuyt culoarea, de-aia a intors capul dupa ea...
Pitilache, ce fata de comitet esti tu? Cind comanzi carti de-astea ma suni si pe mine si-mi spui ca exista si comanzi si pentru amariti de-astia care nu stiu cu ce sa maninca amazonul! Eu zic ca tre sa vii pe la mine - ca si asa ai promis - si sa ma initiezi in amazoneala, ca sa nu mai am motiv sa ma pling!
SI, in dulcea ignoranta in care ma zbat, La multi Ani pentru Isa, tu stii ca eu stiu ca e februarie, ziua cred ca nu-mi mai incape in creier, mi s-or fi terminat compartimentele, ca mi-ai spus si eu nu tin minte!
Ah, si mai am un issue! Pe prima pagina, la lista de gravidute, primele 3 fete probabil au nascut deja... Eu le-as trece la mommies cu semnul intrebarii pt. data nasterii, numai ca sa o vad pe Magda cap de lista!
Oh, avem "suzeta"!!!! Stiti lingurile alea mari, rosii, de silicon, care se pun pe aragaz ca sa pui lingurile adevarate pe ele, in incercarea de a nu murdari aragazul? No, aia-i! Sugem la dinsa de ne capiem si cu o placere de nedescris!
Si inca un oh! Si-a gasit picioarele, inca nu le due f. bine la gura dar, cind ii iese, ce sa faca si ea? Isi suge degetul mare de la picior! :))
Gata cu oh-urile, am plecat sa dau telefoane la gradinite! Nu-i normal, dom'le! NBu exista o lista cu gardertiile in limba engleza si, iar anormal, am pus copchilu' pe lista la fo 30 de gradinite de tip CPE, la alea in milieu de familie m-am inscris global! Te miri ca e atita asteptare la gradinite si listele-s asa de lungi?
Gataaaa, auzi-o pe don'soara.
Yey si avem si noi pediatru, tot la Tots-ii aia, in West Island. Mergem vineri si, cu ocazia asta, ii frigem si cerceii, saracul bebelus.... Da' cine-o sa fie artista pe urma?
Pupic, ma duc sa vad ce face Pachetica!
Simona
arturicii spune:
A, Simona, multam de incurajari;
Sa imi zici te rog cum a fost cu cerceii; ca si eu ma gandeam ca oare unde se executa treaba si cum e.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+
pitilache spune:
Simo vezi ca-s fata de comitet si m-am executat la facut modificarile pe lista! Am trecut-o si pe arturicii chiar, numai ca nu stiu exact DPN si l-am estimat (cam departe cred...).
Multumesc si de urarile de la multi ani pentru Isa. Vineri e ziua ei.
Cu amazonul, ne auzim la un telefon si vedem cum facem! Pupici lui Catrinel si succes la pus cercei printesei!!!
arturicii spune:
Aia sa fie data nasterii, Doamne Ajuta!
Estimarea e pe 4 mai
La Multi Ani pentru Isa!
Ioana,
Simonna spune:
Hello!
Avem cercei, na! Si tiem si minte cind i-am pus, ca era ziua Isabelei :)
Ioana, a fost super usor, nu am avut app. pur si simplu am mers la clinica si am luat un bon, pe urma am tinut-o eu in brate si nenea doctorul a puscat cerceii, une a la fois, cit sa avem criza de doua ori mai mare, dar a trecut.
Diana, sarmina din nou de pont, unde umbli ca am incercat sa te sun! Eu n-am luat cerceii de septembrie, ca piatra era albastra si eu cu albastrul nu-nu-nu! Am luat iunie, piatra e alb - movuliu, in cel mai rau caz ii port eu cind i-om schimba cercelusii!
I-am luat jumparoo de pe craigslist.org, am nimerit o doamna care statea la mine in cartier si acum poate sa si topaie multumita acolo.
Ce sa mai, super cute micuta cu cerceii!
Oh, sa vedeti ca am pus-o in cada mare cu swimava ala de colac sau cum il cheama si era sa inecam copilul! Ca are capul oval, nu rotund :) Pus colac pe git, statea bine, pe urma ea a facut o miscare si a reusit sa se afunde in colac, de-l avea in gurita si sugea fericita pe el, noi n-am observat, am pus-o in apa si ii intra apa la gurita, noroc ca avea gurita ocupata cu colacul! Sper sa-i mai creasca capul pina mergem in Sud :))
Asta-i pe azi,
Pupam cu drag,
Simonna
arturicii spune:
super, Simona, multam ptr info; sa ii poarte sanatoasa!
dar cum e asta cu cerceii ca nu pricep....
iti dau ei sa alegi din culori?
cat ati platit?
Ioana,
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Hello! Avem cercei, na! Si tiem si minte cind i-am pus, ca era ziua Isabelei :) Diana, sarmina din nou de pont, unde umbli ca am incercat sa te sun! Eu n-am luat cerceii de septembrie, ca piatra era albastra si eu cu albastrul nu-nu-nu! Am luat iunie, piatra e alb - movuliu, in cel mai rau caz ii port eu cind i-om schimba cercelusii! I-am luat jumparoo de pe craigslist.org, am nimerit o doamna care statea la mine in cartier si acum poate sa si topaie multumita acolo. Ce sa mai, super cute micuta cu cerceii! Oh, sa vedeti ca am pus-o in cada mare cu swimava ala de colac sau cum il cheama si era sa inecam copilul! Ca are capul oval, nu rotund :) Pus colac pe git, statea bine, pe urma ea a facut o miscare si a reusit sa se afunde in colac, de-l avea in gurita si sugea fericita pe el, noi n-am observat, am pus-o in apa si ii intra apa la gurita, noroc ca avea gurita ocupata cu colacul! Sper sa-i mai creasca capul pina mergem in Sud :)) Asta-i pe azi, Pupam cu drag, Simonna http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Sa va fie de bine cerceii ! Eu tot zic sa-i schimb dar nu-mi vine sa renunt la pietricele, nici eu nu am fost prea incantata la inceput de albastru ala, dar cu ochisorii ei cu tenta albastra merg foarte bine.
Am fost pe afara azi la ora la care ai sunat, am venit de la scoala, am mancat, am alaptat copila si am scos-o afara sa doarma si eu sa ma misc un pic in soarele asta frumos (dar cu dinti). Seb nu a auzit telefonul ca dormea (poate chiar l-o fi pus pe silent) si abia acum seara am vazut apelurile nepreluate si ma gandeam cine o fi fost.
Incerc maine sa sun, daca nu aveti program de iesit.
Nu pot sa cred ca lui Catrinel i-a iesit capul prin swimava ! Mie de fiecare data mi se pare ca ii strangem gatul Soniei. Ai incercat sa i-l pui si asa intr-o parte, adica cu deschizatura intr-o parte ?
Revin, ca vreau sa mai intreb ceva de diversificare
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
Asa, am citit aseara rezumatul despre metoda de diversificare a pepitelului, inclusiv practica si as vrea sa aplic unele chestii si cu Sonia.
Problema mea pentru inceput: cerealele
Nu ma simt prea confortabil cu biscuitii de cereale, am eu asa un pitic, vreau sa manance din astea facute cu lapte, dar din care ?
Dupa ce am auzit de cerealele alea de bebe de la Nestle care contineau nu stiu ce substanta toxica sunt complet debusolata, eu din alea i-am dat lui Victor, cica bio, dar nu mai cred nimic.
Plus ca daca te uiti la lista de ingrediente si asta doar la cele simple fara adaosuri de fructe sau mai stiu eu ce arome, de-alea nu m-am atins, am pus eu piureuri de fructe facute separat.
Ati vazut pe undeva cereale de bebei care sa contina numai ... cereale ? Ca uite eu acum mananc cu regimul meu, oatmeal care contine 100% oatmeal (pe el zice ca e ideal pentru gatit dar eu il gasesc acceptabil si facut cu lapte).
Si daca le gasesc, oare contin fierul ala de care tot zice nenea dr ca are copilul nevoie dupa sase luni ? Sau fierul este adaugat la cereale ? Pai asa ii dau supliment de fier si zic pas la cereale, nu ?
In sfarsit, ma framanta problema asta de inceput. Cu legumele si fructele am in cap ce si cum (eu o sa merg in paralel pe piureuri si finger food) dar nu concep un copil care sa nu manance cereale cu lapte de dimineata (poate din comoditate ca la mine asta se mananca dimineata, cui nu-i convine, adica lui S., sa-si gateasca singur altceva ).
Daca aveti sugestii, va rog, impartasiti-le !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
Diana2007 spune:
Inca o intrebare pentru Mqqm ca stiu ca ea a scris despre Fenugreek pentru cresterea productiei de lapte.
De cand cu regimul asta, desi laptele nu mi-a scazut semnificativ, ma panichez destul de des ca nu mai am resurse, asa ca am fost la farmacie si m-am uitat la zona aia unde au produse pentru alaptare si am vazut pastile din astea cu Fenugreek si zic hai sa iau.
Erau doua tipuri, de fapt doua marci, o cutie verde pe care scria despre proprietatile de stimulare a lactatiei a F. si inca una pe care scria doar Fenugreek si ca imbunatateste digestia, firma era ceva no name. La pret ala no name era la jumatate, poate si nr de pastile mai mic, eu zic, oricum nu o sa iau prea mult, il iau pe ala no name. Ajung acasa, iau prima pastila, incep sa invart flaconul pe toate partile si citesc NERECOMANDAT FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA ...
Pot sa existe mai multe tipuri de Fenugreek ? Si de ce l-au pus la produsele pentru alaptare daca nu e recomandat. Am tot zis sa sun la farmacie dar nu am apucat, ma gandeam ca poate exista alta explicattie.
Oricum am luat ieri doua pastile si s-a vazut imediat, dar eu zic ca depinde si de cum suge Sonia. In ultima saptamana ziua mai mult se prosteste, intoarce capul la zgomote sau alte atractii, chiuie cat o tine gura si se trezeste seara tarziu 11-12 si baga un supt sanatos la ambii sani, si la fel de dimineata la 6.
Simonna spune:
Ioana, 20 da dolari mari si lati, no chitanta! :)
Diana, m-ai bagat intr-o ceata cu toate alea-alea si cereale si asa mai departe ca sa mor daca nu-mi vine s-o alaptez pin' la 2 ani... Sau 20! :)
Uf, suna aragazul...
A demain!
Pupici,
S.