Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Merci mult fetele, va pup

am trimis poze pe contul comun.

Nasterea a fost OK, doar ca de obicei luunga, ca asa e la mine . Nu imi vine sa cred ca am scapat de burtoiul ala, acum ma simt ca un fulg.
Razvan e super Ok, nu prea-l baga in seama pe baby, mai trece din cand in cand pe langa el, il mangaie pe cap, ma intreaba ii e foame si apoi isi vede de ale lui, in schimb Olivia e teroare, sa-a scoata ochii nu alta, acum o schimbam si pe ea tot pe masa de schimbat a lui baby , vrea sa doarma in patutul lui, mai dureaza cu ea, dar e OK.

Arturicii, sarcina usoara in continuare!

Laura, felicitari pentru botez! sa va traiasca micul crestin!

Va pup si mai revin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Magda, v-am vazut si eu, sunteti niste frumosi cum va stiam de fapt, doar ca asta "micul" :)) e noutate. Stii cum e? Este exact ce lipsea din familia voastra! Sa va bucurati mult de el, cat de repede cresc. Distractie pe cinste si abia astept sa-l cunosc live.

arturica, , lasa ca trec toate neplacerile astea, stii tu de fapt.

Simonna, keep a close eye on don'soara cu merele cand le molfaie, ca astea sunt cu risc mare de inecacealla la blw.

S-o golit lista bey, asa ceva nu s-a mai vazut!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Am uitat: sarbatori fericite daca nu mai apar.

pepit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Va dorim un Paste fericit alaturi de gogosele si de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Intram si noi fuguta pe forum, cit sa uram tuturor Paste Fericit!
Cred ca ajungem si la inviere, asa vreme calda de Paste e cadou curat, mi-era frica ca nici anul asta n-ajungem... ca noi anul trecut am petrecut pastele tot la caldura, dar nu in tara asta :)

mQQm, merci de atentionare, mie mi s-a parut ca marul merge minunat, o sa fiu mai atenta! Pepenele galben e yummy absolut, scoate si sunete de-alea de placere micuta, de burtica... Avocado in schimb.... nope, daca ii dadeam direct mincare de soareci si tot asa urit se strimba! Ah, si nu mai vrea biscuitele mum-mum de cind a dat de mincare cu gust :)

Pupam acum, ne auzim dupa Paste!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Neatza!
Mai fetelor noi suntem super exicitati!
De ieri am inceput sa ne ridicam singuri in picioruse.A fost atat de dulce aseara dupa ce a exersat timp de 1 ora si a reusit incat a inceput sa chiuie si sa rada in hohote si parca vroia sa spuna ''Uite mama de ce sunt in stare! SUNT CAPABIL !,,
Cu mersul de-a busilea mai putin dar... cred c-o luam direct la trap!
Se pune in pozitie si apoi sare in fata ca o broscuta... dar gata nu mai este asa de interesant, acum stam in picioruse.
Tot ieri am mai experimentat ceva . Ne-am cumparat scaunel de bicicleta si am facut o plimabarica . Este super!
Suntem baiat mare ce mai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

Cu drag Andreea/Dragaica.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

Cu drag Andreea/Dragaica.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

Tocmai ce scriam la sezatoare ca poate intri si pe aici sa mai povestim, ca ni se terminase aproape lista de gravidutze !
Arturicii, you're next !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hristos a inviat!
Sa va traiasca pufuletii si pufuletele si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

S-a golit lista!!!

Felicitari, arturica! Bine ai venit, Sabina! O viata lunga fericita si implinita!!!

Mi-a soptit o pasarica la tel si m-am uitat la odisee...

Paste fericit!

pepit

Mergi la inceput