Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Magdone spune:
Merci mult fetele, va pup 
am trimis poze pe contul comun.
Nasterea a fost OK, doar ca de obicei luunga, ca asa e la mine
. Nu imi vine sa cred ca am scapat de burtoiul ala, acum ma simt ca un fulg.
Razvan e super Ok, nu prea-l baga in seama pe baby, mai trece din cand in cand pe langa el, il mangaie pe cap, ma intreaba ii e foame si apoi isi vede de ale lui, in schimb Olivia e teroare, sa-a scoata ochii nu alta, acum o schimbam si pe ea tot pe masa de schimbat a lui baby
, vrea sa doarma in patutul lui, mai dureaza cu ea, dar e OK.
Arturicii, sarcina usoara in continuare!
Laura, felicitari pentru botez! sa va traiasca micul crestin!
Va pup si mai revin eu 
CriPOD spune:
Magda, v-am vazut si eu, sunteti niste frumosi cum va stiam de fapt, doar ca asta "micul" :)) e noutate. Stii cum e? Este exact ce lipsea din familia voastra! Sa va bucurati mult de el, cat de repede cresc. Distractie pe cinste si abia astept sa-l cunosc live.
arturica,
, lasa ca trec toate neplacerile astea, stii tu de fapt.
Simonna, keep a close eye on don'soara cu merele cand le molfaie, ca astea sunt cu risc mare de inecacealla la blw.
S-o golit lista bey, asa ceva nu s-a mai vazut!
pepit
CriPOD spune:
Am uitat: sarbatori fericite daca nu mai apar.
pepit
Simonna spune:
Intram si noi fuguta pe forum, cit sa uram tuturor Paste Fericit!
Cred ca ajungem si la inviere, asa vreme calda de Paste e cadou curat, mi-era frica ca nici anul asta n-ajungem... ca noi anul trecut am petrecut pastele tot la caldura, dar nu in tara asta :)
mQQm, merci de atentionare, mie mi s-a parut ca marul merge minunat, o sa fiu mai atenta! Pepenele galben e yummy absolut, scoate si sunete de-alea de placere micuta, de burtica... Avocado in schimb.... nope, daca ii dadeam direct mincare de soareci si tot asa urit se strimba! Ah, si nu mai vrea biscuitele mum-mum de cind a dat de mincare cu gust :)
Pupam acum, ne auzim dupa Paste!
Simonna
maya.maya spune:
Neatza!
Mai fetelor noi suntem super exicitati!
De ieri am inceput sa ne ridicam singuri in picioruse.A fost atat de dulce aseara dupa ce a exersat timp de 1 ora si a reusit incat a inceput sa chiuie si sa rada in hohote si parca vroia sa spuna ''Uite mama de ce sunt in stare! SUNT CAPABIL !,,
Cu mersul de-a busilea mai putin dar... cred c-o luam direct la trap!
Se pune in pozitie si apoi sare in fata ca o broscuta... dar gata nu mai este asa de interesant, acum stam in picioruse.
Tot ieri am mai experimentat ceva . Ne-am cumparat scaunel de bicicleta si am facut o plimabarica . Este super!
Suntem baiat mare ce mai!!!
Dragaica spune:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !
Cu drag Andreea/Dragaica.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT ! Cu drag Andreea/Dragaica. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix |
Tocmai ce scriam la sezatoare ca poate intri si pe aici sa mai povestim, ca ni se terminase aproape lista de gravidutze !
Arturicii, you're next !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
CriPOD spune:
S-a golit lista!!!

Felicitari, arturica!
Bine ai venit, Sabina! O viata lunga fericita si implinita!!!
Mi-a soptit o pasarica la tel si m-am uitat la odisee...
Paste fericit!
pepit