Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 21
pitilache spune:
Wow ce veste!!! Felicitari Ioana pentru Sabina!!! 
Refacere rapida si bebe mancacios!
Laura B spune:
Felicitari arturica! Refacere usoara, si o Sabinuta sanatoasa si mancacioasa! 
Vaz ca sunt ca o tornada in bucatarie! Si nu pentru ca as face totul in forta. Sa va zic doar doua: am pus in functiune robotul de mana vertical si mi-am pictat peretii cu umplutura de cozonac (aia cu cacao, nu oricare, da?) si am imprastiat mare parte din ouale care trebuia sa le bat pe si sub cuptorul cu microunde. Dar.... abia astept sa tai si sa gust cozonacul si pasca- niciodata nu mi-au crescut asa de frumos.
Poate de unde am uitat initial sa pun batatoarele la masina de paine si a trebuit sa le infig pe pipaite dupa ce deja aranjasem frumos si in ordine toate ingredientele: lapte, oua, unt topit, faina, zahar, drojdie...
Iar Diana mi-a laudat si tocmai a terminat a 3-a farfurie de ciorba de perisoare (numai zeama, dar totusi...)
Un Paste Fericit va doresc tuturor!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Diana2007 spune:
Llaura, don't feel bad, sa-ti spun si eu cum am scos minunile de cozonaci si pasti ? ca sa enumar dezastrele: am trantit usa de la camera Soniei direct peste peretele ala nou de abia l-am pus, a ramas semn
, am pus primii cozonaci sa creasca pe aragaz si am dat drumu la ochiul ala din mijloc care cica doar tine cald (nu l-am folosit niciodata si nu mi-am inchipuit ca se incalzeste asa de tare) jumatate din coca plus fundul ligheanului au ramas lipite de aragaz
, cand am scos tava de la masina de paine in care am facut o compozitie de cozo, am scapat-o pe jos, s-a strambat si nu mi-am dat seama, n-am mai putut sa o folosesc pana n-a venit S. sa o repare. Doar astea mi le aduc aminte ![]()
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pitilache Dragaica mi-am permis sa te trec si pe tine pe lista! ![]() |
Iti multumesc, pentru moment noi citim si ciulim urechile suntem noi in domeniu "parentajului"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix