Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Simonna spune:
Cred ca in cazul meu particular o sa fie "cine are fete de-astea, stie!". Mam'zel A. se ridica in patru labe si reuseste sa mute picioarele in fata, dupa care pica in bot ca nu-si stie muta miinile :))))
Aseara am pus-o in mergator, zici ca s-a nascut in el. Se tine dupa noi prin casa, pe bune! O strigi si-o chemi la tine si ea vine! E ca un catel acum! :)
Primul lucru pe care l-a facut in mergator a fost sa dea iama in cutiile de DVD-uri de sub televizor! Si doi centimetri sa-i mai creasca minutele ca ajunge la cutia minune in care tine Colegu' filmele, ceva hi-tec de 5 pe 10 cm, de noi n-avem voie sa umplam la ea! Ei, ce-o sa mai rid atunci!!!!!
Si, multumita antibioticului, amu' stie si sa manince cu lingurita! Ca razboiul s-a terminat, mai avem doar batalii, nu mai trebuie sa i-l bagam pe git pe antibiotic, il soarbe ea stind in fundut! Mai avem azi si miine si gata, in fine!
Pe frontul auto-alimentarii, brocolli este un mare succes! L-a apucat de codita, a indesat toata floreta in gura si, pret de cinci minute cel putin, a supt la ea si-a cintat... Pe urma s-a pus si-a mestecat-o in gingii si, in cele din urma, a scuipat neste zdrente verzi (ca bobitele au iesit azi-dimineata la k...)
Morcovii sint bleah, nici de stors in minuta nu sint buni, cum este, de exemplu, banana. Aia da jucarie meseriasa! Ca poti s-o intinzi pe miini, pe masa, pe haine, pe fata (daca nu te descurci singur, tu, bebelusul, vine frac'tu mai mare, ca tot are 10 ani, aproape 11, iti ia banana din mina si iti deseneaza un cerc din mijlocul fruntii in jos spre urechi, peste barbie si inapoi la ureche si la frunte si-ti face si-un zbenghi pe nas, in completare!)
Si apa, ah, apa!!!! Suge din sippy cup, bea din cana de la sippy cup, isi face miinile caus in cadita si bea asa!
Asa ca amem lots of fun si lots of fun, we really like it!
Diana, noi mergem la Tennis 13 la balacit, joia. Tu zici ca sa mergem intr-un program sau sa ne intilnim asa, cind si cind? Cind iti termina zidul? Mai apucam sa ne vedem marti eventual miercuri?
Doamnelor, cu plecaciuni...
Magdone, ce faci???????
Simonna
Magdone spune:
Gata Simona, am scapat!!!:) Are mama inca un baiat! Se vede ca e baiat, nu se mai da jos de la mine din brate ![]()
Sambata pe 27 martie la 4.31 am, 4.475 kg, 56 cm, daa? deci dr avea dreptate sa se sperie, cred ca de aia nici nu a stat la nastere, ii era teama ca il scapa pe jos
. Am nascut dupa ce m-au indus, cu epidurala, cu dr de garda, tot chinese, o tipa de data asta, mi-a placut de ea, per total a fost OK. Ieri mi-au dat drumul acasa.
Sa nu uit: Adam Leo o sa-l cheme.
Hai ca incerc sa pun poze, nu seamana parca cu nimeni dintre noi...
Magda, 39+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
arturicii spune:
Felicitari MAGDA!!!
Bun venit ADAM LEO!!!
Ce bebei mari stii tu sa faci!
Sa fie sanatosi si fericiti!
Pe noi ne-au programat ptr 23 aprilie la cezariana...
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Llaura spune:
Magdone, sa va traiasca baietelul! superbebel ce sa mai :-) (nu stiu cum s-a facut, dar toti cei trei copii pe care-i asteptam au sosit saptamana trecuta, miercuri, joi, si iata, sambata! A venit primavara, clar. Inca o data sa va traiasca 
Arturico, tu mai ai o luna pana la urari, pana atunci somn :-)
In rest n-am citit, o sa recuperez, aseara s-a terminat distractia cu botezul (poze), ce bine ca azi a avut barbatu-meu liber, am dormit dupa pofta inimii.
Pupam 
Diana2007 spune:
Bine ai venit Adam Leo, sa fii sanatos, fericit si implinit ! Sa va traiasca Magda ! Din mesajul tau reiese ca totul a mers bine cu nasterea, felicitari !
Llaura, sa va fie de bine botezul ! Ce Gavroche ai tu acolo 
Simonna, au pus oamenii peretele si usa in cateva ore. Acu cica mai trebuie sa-l finiseze si sa-l vopseasca, asta inseamna maine si poimaine cate o ora doua, dar destul ca sa nu pot sa plec de acasa 
Apoi intru in pregatirile de Paste (adica ceva cumparaturi rapide ca nu ba bag in mielosenii) si vine weekend-ul.
Ce zici de saptamana viitoare, cand zici tu, ne prezentam, in afara de vineri !
Eu ziceam sa mergem impreuna la un program la piscina, asa cum zici tu joia, ca mie asa mi s-a luat de intrat cu ei in apa ca daca nu am pe cineva cu care sa mai merg nu ma motivez deloc. Si-mi pare rau ca pentru Victor le-am facut pe toate (inot, muzica, gimnastica de la 1 an) si pe asta mica o las asa in plata Domnului. Nu e corect, mai ales ca ea e si mai incantata de apa decat era Victor. Deci se mai fac inscrieri ?
Cu auto-diversificatul, a trecut faza de extaz, acum suntem asa cam pe o linie moarta. Din trei mese, la una e mai interesata, restul e cam ia o pauzati-s posmagii, adica trebuie sa-i tin eu bucatile altfel doar le ia asa si le da drumu' pe jos. Dar gasim in continuare in kk urme de altceva-decat-lapte ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Din ce i-am gatit (a se citi aburit sau rumenit la cuptor) si nu i-am dat ca nu mai colabora, am facut si piure, am schimbat cateva feluri de lingurite din ce mai aveam de la Victor, face o fata de parca i-as da cu totul altceva decat a mancat din bucati, separat.
Continuam, nu ne descurajam, suntem inca la faza de tatonari. Azi a avut si o scuza ca ne-au bubuit astia in cap, numai chef de mancare n-am avut ...
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Laura B spune:
Magda, felicitari! Sa creasca mare, sa fie sanatos, si sa aveti parte de multa fericire cu totii! 
Laura, sa va traiasca micul crestin! E un frumos si pare taaare serios.
Mi-a placut mult, mult de tot cum arata sala ornata cu alb si verde
Eu nu prea am ce povesti in afara de a ma plange de spate dureros si blocat, de netbook stricat, de mama care a plecat acasa pentru muulte luni samd; va urmaresc insa cu interes si iau notite la diversificare. 
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
CriPOD spune:
Magdone, good job, sa-ti traiasca mezinul! Ce mare e wow! Ce zice big sis? Dar Razvan? Eram aproape sigura ca va fi Adam. Sa creasca mare fericit si sanatos!

arturicii, tu cum te simti?
Llaura, felicitari! Vai ce scumpete de copil mare si smecher ati botezat!
Simonna, Diana, felicitari pentru progresele haplesti ale don'soarelor!
Laura, vai ce greu iti va fi...
pepit
Simonna spune:
Magdone, fe-li-ci-tari!!!! 

I'm so impressed! Nu-mi vine sa cred ca l-ai scos pe unde stiu eu 
Sa fiti fericiti cu totii, sa iti creasca mare si sa fie la fel de frumos ca ceilalti doi!
Diana, s-a marcat, ramine pe sapt. viitoare. Marti?
Llaura, sa va fie de bine botezul, pe mine ma tot intreaba lumea daca s-a schimbat copilul dupa botez si eu tot zic ca daaaa, ce sa mai vorbim, iat-o ce schimbata-i!!
LauraB, chiar are sa-ti fie greu... dar Diana e un copil asa de bun iar Sophie intra in faza ei cea mai dragalasa de bebelus.. iar tu esti foarte puternica 
Of, dinsa cred ca vrea mincare... ieri i-am dat si mar. Pur si simplu am pus-o pe burta pe paturica ei si i-am dat doua felii de mar... le maninca ca un hamster :)
Pupici, doamnelor!
Simona
arturicii spune:
Llaura, felicitari pentru botez! Intr-adevar, "tinuta" cu sapca este absolut superba.
Iar sala a fost f frumos decorata.
Noi inca nu stim nici cand nici unde nici cine nici cu ce, etc o sa facem botezul.
Multumesc mqqm ptr intrebare; incep sa ma subrezesc incet incet; ieri mi-a fost rau rau insa s-a dovedit a fi de la o mica pietricica de la rinichi; am eliminat-o si gata;
la spital nu am avut tragere sa ma duc asa ca incerc sa stau cat mai cuminte pana pe 23 cand avem programarea la cezariana.
Laura, imi pare rau ca nu te simti ok.
sa treaca.
O zi frumoasa tuturor.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 35+
Llaura spune:
Dragutele, va multumim pentru urari 
Sala am ornat-o noi, am inchiriat huse de scaun si fete de masa, panglicute de la Michaels, flori de la costco, dat fiind ca n-am avut multi musafiri a mers destul de bine. Daca aveam casa mai mare puteam foarte bine sa fac petrecerea asta acasa, mai ales ca de mancare am facut sarmale, fasole batuta, placinta de mere, din astea ![]()
Simonna, da, s-a schimbat
inainte dormea linistit, acum plange prin somn
adevarul e ca nici nu are nici un dinte si se simt sub gingie, o fi de la dinti. Either way, am facut doua nopti aproape complet albe cu el