Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Pai daca-i pe asa, luni am program de Consulat ! Numai sa o vad pe MQQM si pe Oliver ca tare rau mi-a parut ca i-am ratat acum doua saptamani, si poate vine si Llaura cu Daniel, facem deja de o intalnire Toronto Montreal cu tema: Cine mai vrea Certificat de nastere romanesc ?

Multumesc de indicii MQQM, o sa-mi leg mainile la spate Ca ea e perseverenta, ii aluneca, ia alta bucata sau tot pe aia. Cand zici ca a terminat le ia de la capat. Dar e greu sa fii asa "spectator" cand ea inca bebe. Deja Victor nu mai ma lasa sa-l imbrac si se chinuie singur, isi pune hainele de zece ori pana nimereste si eu nu am voie sa-l ajut "I do it !"
Si voiam sa mai zic ca am citit de diversificarea asta cu finger food, in revista Today's Parent la care sunt abonata, ceea ce inseamna ca e din ce in ce mai populara ! Abia astept sa-mi fac un pic de timp si sa mai citesc pe blog la partea de practica sa vedem ce ne asteapta.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Venit si noi de la tanti doctor, urechile sint bine, ramine sa-i terminam tratamentul.

Are 7 kile 900, doctorita zise ca neaparat sa incepem diversificarea. Am gasit-o un pic retro, nu a auzit de BLW si a insistat cu pireurile si cerealele, sa-i bag eu pe git ca inghite ea! Eh, eu imi vad de treaba cu banana si biscuitii, vedem ce iese :) Cred ca o sa iasa bine, ca biscuitii i-a mincat cu multa aplicatie inainte sa fie bolnavioara.

Voi la ce aburiti legumele? Ca eu am o oala cu aburitor, dar e cit China!

Diana, am incercat Soothing bath Aveeno ala, f. bun. Merci. Reluam diseara. Doctora a zis sa-i dau deodata si cu lanolina si cu zinc. Dar asta o facusem deja :)

De ieri ne ridicam in patru labe, na! Ca sa-i complicam viata lui mami si mai mult! :) Asa ca ma pregatesc s-o pun in mergator, daca il gasesc, ca e pus pe undeva... of, cum incapeam dom'le in trei camere la bloc cu Radu????

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Simonna, am intrat sa zic ca luni nu mai pot sa vin nici la tine nici sa ma duc la consulat
M-au sunat acum meseriasii ca vin sa faca zidul la camera fetei.

Bine ca e Addison bine, ma gandeam ca din mai poate mergem impreuna la balaceala cu fetele. Voi unde mergeti ?

Noi avem steamer, electric, dar tot e cat China !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am mai dezlegat un mister cu certificatul! :D

Am avut eu ghinion si-am ales the wrong traducator, care nu si-a facut treaba. Am lamurit-o intreband pe la canadezi ce le trebuie, asa am aflat ca pot sa arunc traducerea pe care o am daca traducatorul nu a dus-o la notar inainte sa mi-o dea. Asadar, aveti grija, sa primiti traducerea in stare completa. Acu' am gasit altul care mi-o face numai buna de trimis la ottawa la legalizat la ministerul de externe.

Tot inainte mandrii pionieri!!! :)))

Pe alt front: pepitul mananca de doua zile! Si am cumparat walkerm da'l lasa rece.

Llaura have fun!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Diana, buna idee, tre sa-i invatam Desteapta-te romane pana atunci sau ii mai pasuim?
Sar-mana si week end placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Pe alt front: pepitul mananca de doua zile! Si am cumparat walkerm da'l lasa rece.

Llaura have fun!

pepit

Ce este "walkerm" ?

+13 kg

Mergi la inceput

Pff, am vrut sa zic walker! O chestie cu 4 roti si maner, s-o impinga, asa ceva.

pepit

Mergi la inceput

Citat:

Pff, am vrut sa zic walker! O chestie cu 4 roti si maner, s-o impinga, asa ceva.

pepit

M-am gandit la walker, dar credeam ca e cam devreme. Victor l-a folosit doar dupa ce a mers bine in picioare, doar ca el era genul "safe" nu se aventura daca nu era sigur pe el.

+13 kg

Mergi la inceput

Era sale la toysrus.
Are butoane si volan, claxon, etc. Cu alea se ocupa 5 minute pe zi... while sede pe kurutul lui, nici vorba de umblat cu el, asa e.

pepit

Mergi la inceput

Citat:

Era sale la toysrus.
Are butoane si volan, claxon, etc. Cu alea se ocupa 5 minute pe zi... while sede pe kurutul lui, nici vorba de umblat cu el, asa e.

pepit

Lasa ca e bun ! Mai ales daca e ca ala din poza, se transforma in masinuta din aia de se aseaza pe ea si da din picioare pe langa, la noi astea au facut furori (nu zic ca am cumparat si una roz de la un garage sale ca se certa mereu cu fetita vecinilor pe a ei). Primavara si vara trecuta a terminat o pereche de running shoes de cat a tarat picioarele pe asfalt cu masinutele astea. Cine are baieti stie !!!

+13 kg

Mergi la inceput