Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura B spune:
Am uitat: multumesc pentru sfat, Donia. De cand mi-ai spus de ea, am tot folosit crema de la Aveeno pentru eczema Sophiei si am observat o oarece imbunatatire. Am intrebat vineri doctorul si a zis ca iritatia nu e nici mare, nici rea, nu avem nevoie de altceva.
Si asa, Simonna, qtips pentru copii mici nu sunt la fel ca alea “normale”? Am sa le incerc si eu- evident, ca pana acum nu am curatat ca lumea pe dinauntru urechile domnisoarei mele pentru ca mi-a fost teama sa nu-I sparg timpanul cand misca capul brusc.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Llaura spune:
Dragutele, eu cred ca-s cam nebuna, dupa ce am asteptat atat sa-i dau de mancare acum parca mi-e frica sa-i dau desi el mananca, suge portocala, mananca mum mum din aia singur singurel, molfaie la banana, imi pare in general doritor. Si parca bea si laptele mai bine (ii dau mancare dupa lapte cam la 30min, nu stiu daca v-am mai zis dar fecioru-meu niciodata nu bea mai mult de 150mL de lapte, daca vrea mi mult mananca mai des). Problema mea acum e ca nu mai stiu ce sa-i dau, astia de la Alberta mi-au dat o fituica in care zice ca nu mai mult de o mancare noua la patru zile...iar pe mine ma bate gandul sa-i dau morcov la abur si altceva la abur dar nu prea stiu ce, ca conopida nu, broccoli nu...sau da? Simonna tu ce-i dai mandrutzei?
Nici musiu nu se invarte decat in somn, in schimb azi minune-minune a stat in fund singur...nu-mi venea sa cred, toata ziua l-am tinut in cur saracu copil. Bumbo tot cucu, tot evadare.
Cam asta, v-am zapacit de cap.
Pupam! 
Simonna spune:
Laura, uite ce-am gasit si mi se pare plin de sens:
http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood4to6montholdbaby.htm
Si stiu ca mQQm ne-a dat lincul acum citeva pagini catre blogul unde a scris ce i-a dat lui Pepit. Sectiunea "practica" - multumim mama lui Pepit, tare bine prinde!
Eu n-am inceput inca, dar mi-am listat "teoria" din ce-a spus mQQm si citesc asiduu, sint mare fan.
Of, dinsa s-a plictisit sa se uite cum tastez eu... Azi mergem la piscina prima data... azi noapte la 4 tocmai m-am desteptat ca imi trebuie special :))
Pupici
S.
Magdone spune:
Hello fetele,
n-am nascut inca dar nici mult nu mai am, cam vreo 2 sapt asa zic eu ![]()
am contractii toata ziua, de-abia merg, ma dor toate alea, ei mult a fost putin a ramas.
Laura, apropo de mancare eu am folosit si incercat cu succes si retetele din cartea asta : Top 100 baby purees, de Annabel Karmel, are si site: http://www.annabelkarmel.com/
Mie personal mi-au placut mult si le-am incercat pe majoritatea. Vezi ca are mai multe carti scrise tipa. Incearca si asa poate te mai inspiri de acolo.
Monica, ti-am admirat fetele, niste frumoase, pupici 
mQQm, te-ai intors, cum a fost?
Nu stiu ce sa va mai zic, n-am inspiratie zilele astea, n-am nici o tragere de inima asa sa fac nimic, stau si lancezesc in casa ca daca ies undeva dupa 5 min trebuie sa ma intorc acasa
asa ca nu ma aventurez.
hai v-am pupat
Magda, 37+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Llaura spune:
Saru-mana de sfaturi 
Simonna, blogul lui mQQm e super, asa e. Te tin la curent, acush e si la voi sase luni.
Mai am o intrebare tampita: cum faceti piureutzele alea, cu furculita, cu blender, sau cum? ma gandeam sa iau un magic bullet de la costco dar mi se pare cam mare.
Magdone: dormi, fata mea, cat se poate. Nu mai pot sunt cheauna complet iar am conversat azi noapte cu fecioru-meu intre 1 si 2:30.
Pupam! 
CriPOD spune:
Hola fetele, da, ne-am intors. A fost chiar mai bine decat am sperat, cat despre pepit, totul simplu cu el la purator. In avion la dus si-a facut bye-bye cu vecinii jumate de drum apoi a dormit, la intors a dormit tot drumul, iar pe-acolo zici ca era localnic, asa in largul lui era.
Nu am prea mult timp de stat acum, inca mai spal la haine si un weekend bizi, dar revin pe indelete soon. Am scanat doar sa vad daca magdone e tot "combo", vaz ca e. Toate bune.
Mai apar. Pup!
pepit
Monica9 spune:
Llaura eu am magic bullet dar nu stiu cum e pt mancare pt bebelusi ca am luat dupa ce Rebecca manca deja ce mancam noi. Dar sa stii ca nu mi se pare mare, e chiar micut comparat cu un blender normal. Eu ii faceam lui Rebecca in blender sau mai storceam zeama de frucate la starcator din ala electric. Dar cred ca merge si cu furculita. Eu am mai avut ceva de la babiesrus, uite linkul aici: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2685730&cp=2582956.3955190.3955190&parentPage=family
Asta era bun pt carne de exemplu, dar faceam si altele cu el.
Magdone mersi de compliment pt fete. Si eu am zis mai demult ca vreau 3 copii dar acum nu mai sunt sigura. Sunt curioasa ce o sa zici cum e cu 3. Nastere usoara daca nu mai intru pana iti vine randul.
Simonna am vrut sa iau si eu Bumbo dar pana la urma am luat ceva asemanator, nu am incercat inca. Azi si ieri a fost mai bine, statea Sophia singurica, m-am prins ca daca plange si nu ma duc imediat dupa un minut tace deja si isi vede de treaba pe la jucarii.
LauraB ai incercat chestia cu uleiul de bebelusi in urechi? Daca zici ca merge si nu se mai agita la san o sa incerc si eu. La noi mese linistite sunt numai cand e mai adormita, in rest cand e foarte treaza nu vrea aproape deloc. Am mai observat ca daca ma plimb cu ea parca suge mai bine asa ca sunt in miscare tot timpul, numai e cam greu sa o tin ca ca are deja 7.5 kg
Maine Rebecca merge iar la gardi, asa ca voi avea zi mai linistita. Saraca plange tare cand o las, mi-au zis ca probabil ii va trebui cam o luna pana se obisnuieste pt ca se duce numai part time. Si plange si cand o iau, cand ma vede incepe sa planga. Si nu pot sa ii zic nimic de gradi acasa ca incepe sa planga iar. Dar ultima data parca totusi a fost mai bine ca dupa ca ne-am urcat in masina am intrebat-o daca mai vrea sa mearga si a zis ca da.
Si am si eu o intrebare, a inceput si Sophia sa tuseasca de vreo 2 zile, dar altceva nu are, oare ar trebui s-o duc la medic sau s-o mai las, poate trece?
Monica9 spune:
Simonna am uitat, mersi de sfat cu BioGaia, unde il gasesc? La magazine din astea cu produse naturale? Eu ii dau un sirop pt reflux si e mult mai bine, dar tot nervoasa e la mancat. O sa incerc si asta, poate ajuta.
Simonna spune:
Miine botezam Infanta!
SI:
PRIMUL DINTE!!!!!
Incisivul de jos, in dreapta!!!! 

Monica - la farmacie normala se gaseste aici.
Llaura, I know the feeling... eu stau cu capul sub plapuma si-o ora daca e nvoie dar nu foloseste la mare lucru :)))
Gata, ca imi "zgirie" biroul Aceasta :)
Pupici,
S.
Llaura spune:
Simonna, sa va traiasca Mandrutza si distractie buna la botez!
Multumim de sfaturile foarte bune, week end placut!
Pupam!