Maple-syrup babies (7)
Raspunsuri - Pagina 16
Llaura spune:
Dragutele, azi am descoperit inventia secolului: The Duck Tub
l-am bagat aseara pe musiulica in ea pentru prima data, sa vezi veselie si joaca pe el si stat in fundulet singur, imi vine si mie sa zic ca Moromete: destept om cel de-a inventat the Duck Tub.
Am mai descoperit si avocado. Si a venit si primavara, pacat ca maine avem vaccin.
Pupam 
Simonna spune:
Buna dimineata!
Infanta nu mai zgirie, musca! Rau! E cu un catelus, prinde de unde apuca, c-a fi un umar, un deget, sau o barbie! :) Dar a fost exemplara la botez (acum, cum sa zic, si preotul a fost fain, ca a inteles ca daca plinge bebe nu e cazul sa tina si discursuri, ne-a si lasat sa o mai tinem in brate sa-si mai verse amarul...) si si la restaurant, unde s-a plimbat de la unul la altul, cu ceva pit-stops for re-fuel la Mami.
Si, trebuie sa ne laudam, a fost nespus de draguta in rochita alba, pacat c-am fost eu cascata si nu i-am dat-o si pe a doua la restaurant, dar atita am fost de fericita ca nu face ca trenul la atitea fetze noi ca am uitat :)
Am experimentat si biscuitii Mum in weekend, a mincat 2 deja :) Nu-s de unde stie, dar ii musca si-i mesteca, o parte inghite, alta parte se duce pe unde apuca :)
Apropos de blenduit mincarea lui bebe, eu sper sa-mi iasa aceeasi figura ca la Radu si sa nu folosesc. La Radu, in Ro fiind, n-am avut nici o ustensila de facut piureuri de bebe, treceam alimentele fierte prin sita. Acu, cine ma cunoaste stie ca asta pe mine nu poate sa ma tina mult, am si lasat-o balta dupa fo 2 saptamini si am maruntit tot cu furculita. Marele avantaj a fost ca n-am avut nevoie mai tirziu sa-l invat sa manince bucatele :)
Magdone, stai relax (cit se pate cind mai ai doi copii :) chiar nu fa nimic si enjoy astea doua saptamini :)
Pupici acum,
Simonna
CriPOD spune:
Llaura, eu sunt de acord!
Si cu avocado, din care imi pun si eu felii pe paine de cand cu copilul mancator, si cu primavara si mai ales cu cadita gon(m?)flabila. In dominicana a fost nepretuita, ca s-a spalat in mediu controlat, iar acum acasa a inlocuit cu succes tummy tubul improvizat in care nu mai incapea musiu Sharla deja. Singurul meu gand e daca nu cumva o "licui" cine stie ce chimicale prin apa de baie, dar si-ala gand ma paraseste repede. Cana aia de clatit pe cap si cadita asta sunt doo chestii tari. Desi a lui cada n-are cap de rata, e una simpla de la safety 1st, cozy tub ii zice. Acu vaz ca desi n-are cap de rata fu mai scumpa, dang.
Simonna, furculita cred si eu ca-i ok, doar au 6 luni nu 2 ca pe vremuri. Nici pe mine nu m-a tinut treaba cu datul prin sita mai mult de vreo 2 saptamani.
Va vine sa credeti ca am terminat de spalat dupa trip?
pepit
Llaura spune:
Gon, am verificat (shshsh sa nu ma zici dar uneori am dileme pe la una alta si verific
). Eu zic ca e ok caditza, nu sta mult in ea si viteza de absorbtie e mult mai mica prin piele. Ciocul ala nu prea conteaza (nu macaie desi pe ea scrie ca macaie), coada e importanta ca se sprijina de ea.
Urasc vaccinurile, am avut o noapte si o zi ieri deloc bune, practic asta micu a plans 16 ore straight si n-a dormit mai mult de 15 min legat, asta in brate si cu tylenol la bord. Ieri am fost la ceea ce ar fi trebuit sa fie controlul de sase luni si a plans si acolo rau de tot, pediatrul taticos l-a controlat si a zis ca n-are altceva si i-a dat advil. A dormit o ora in masina si inca una acasa l-am lasat in carseat si s-a trezit mult mai multumit. Azi noapte a dormit bine. Ieri am fost zombie-zombie uf bine ca i-a trecut. Urasc vaccinurile.
Magdone spune:
Simonna, sa va traiasca mica crestina! si felicitari pentru primul dintisor! Vedem si noi poze undeva?
Eu nu mai nasc anul asta
bebe nu da nici un semn, cel putin de cand stau acasa s-au mai potolit si contractiile, ma simt mai bine, atat ca sunt f greoaie, ma misc ca o balena. Asta e asteptam....
Apropo de blenduit mancarea, eu am folosit cu spor Magic bullet, care s-a dovedit magic intr-adevar, mie mi s-a parut f simplu si practic de utilizat.
mQQm, poze din vacanta ceva?
Pupici 
Magda, 38+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
CriPOD spune:
Nasti mey, ai rabdarica. Mai ai si tu un pic de liniste pana atunci. Dormi! :))
M-am executat cu pozele. :D
pepit
Diana2007 spune:
N-am prea citit din urma, mi-e necaz de mor ca n-am ajuns sa o vedem pe Addison la prima ei petrecere, Sonia a facut febra peste 39 toata ziua si ca prin minune de a doua zi n-a mai avut nimic in afara de muci. Am fost asa pleostita toata saptamana ca de nimic nu mi-a ars ...
Simonna, cand ne mai intalnim ? Asta cat suntem in forma, pana la urmatorul virus
Mai am o luna pana la urmatorul examen deci profit.
Eu intrasem de fapt sa va spun ca AZI a fost ziua cea mare (sase luni si o saptamana), Sonia a luat cu manuta ei o bucata de banana si a dus-o la gurita, ba a mai si supt din ea. Am incercat si metoda clasica, cereale cu lapte cu lingurita, refuz total, tine gura inchisa strans si intoarce capul. Eu perseverez totusi si am reusit sa-i mai strecor cate o lingurita, bineinteles ca scuipa dar macar ma gandesc ca se obisnuieste cu alt gust. Azi, dupa episodul banana, mi-am facut curaj si i-am "aburit" si niste zucchini, s-a strambat un pic cand a dat de gust dar macar a repetat miscarea, luat bucata, dus la gura, supt. Data viitoare cred ca o sa-i aburesc mai putin ca erau cam moi si i-a cam fleoscait.
Promit sa citesc si sa raspund in curand,
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+15 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
CriPOD spune:
Magdooooneeeeeeee???? 
Diana, ma bucur ca sunteti bine acum!
Cu certificatul de nastere romanesc, eu parasesc corabia, asta in cazul in care se astepta cineva la alt deznodamant!![]()
A ramas sa ne producem cu traducerea certificatului canadian de un traducator autorizat, certificata de un notar canadian si legalizata la ministerul de externe al canadei. Noh, cand l-am sunat pe notarul canadez ala s-a mirat si a zis ca nu se poate asa ceva. Ca el certifica daca traducatorul semneaza in fata lui, sau face o copie dupa traducere si o certifica p-aia ca fiind "adevarata". Asa ca a sunat al meu sot la consulat sa se lamureasca si dupa ce a explicat, domnu' ala a zis ca "nu stiu" si cand al meu sot a insistat cu "cum adica dom'le nu stiti", consulatorul a dat-o la atac cu scene de genul... "ce ma tii pe mine aici de povesti, 'ma'ta stii cum suna telefoanele aici si cata treaba am eu, ca toti au cate ceva de intrebat!". Si gata. Asa ca, mai fac o incercare, trimit traducerea la ottawa la canadezi, si poate isi fac aia mila si cand mi-o trimit inapoi pun si-o nota explicativa de genul "ne pare foarte rau dar nu am putut sa o legalizam pentru ca ...". Si-atunci mai vad. ![]()
![]()
![]()
Mai faceti careva operatiuni de genul? Idei, ceva? Macar ati inteles ceva, haha?[;-)))]
Daca nu, cica dupa ce au 14 ani pot sa aplice si singuri daca le trebuie sa fie romani.
pepit
Llaura spune:
mQQm, daca nu ma inseala neuronul singuratic, cand a sunat barbatu-meu asta-toamna la Toronto la consulat i s-a spus un nume, cineva de aici din provincie care poate sa faca aceasta traducere si s-o si semneze, fiind agreat de ei (in acest caz este un avocat, roman si el, nu-l cunosc personal dar am auzit de el si cica sta pe aici prin ma-a-la). Daca mai aveti nervi puteti suna si intreba "cine vrei sa faca traducerea, *?" (in loc de * puteti pune si voi un cuvant cu p, unul cu b sau chiar alte litere, la alegere).
Cm sa parasesti barca, tu esti ultima speranta, daca nu reusesti inseamna ca e imposibil si tre sa ne apucam de proteste, drepturile omului, alea ![]()
Magdone spune:
mQQm, nimic
nici o schimbare, astept....
m-ai omorat cu certificatul ala, nu se poate asa ceva, in fine eu nici nu m-am ocupat de asta, vad mai incolo.
Zic si eu ca Laura, hai rezolva tu si poate ne apucam si noi dupa aia ![]()
Diana, felicitari pentru 6 lunite! La multe inainte!
Magda, 39+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."