Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Oare un pic de ser fiziologic in nasuc si o frectie cu ceva crema d-aia mentolata pe spate nu il ajuta? ai incercat?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Laura, n-are febra, nu-i dai nimic, pentru muci este si solutie salina din aia pentru bebei, poate tuseste si din cauza ca are muci si nu poate sa respire cum trebuie. Oricum urmareste-l si daca face febra te duci la dr. Sanatate multa!

Magda, 35+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Llaura, si eu tot asa votez, daca nu are febra si e veselut, stati linistiti. Pentru muci am folosit spray cu ser fiziologic, doar cat sa ma asigur ca sunt fluizi si nu se infunda nasul. Am si aspirat cu pompita uneori, daca a fost nevoie.
Daca face febra sau devine mai plangacios, suparici, atunci e cazul sa-l vada un medic. Sau daca in 2-3 zile tusea devine mai urata. Sau daca te simti tu mai bine asa

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele mltumim pt raspunsuri Suntem bine tot fara febra (mie mi se pare ca nu e de doctor) si a dormit linistit.
O duminica placuta va urez (Go Canada go!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Numa`sa va zic ca ToysRus are 50% pe un scaun 3 in 1 care e f. mult ca Bumbo, dar se transforma pe urma in scaun de atasat pe alt scaun. Am dat 30 de bucsi pe el. De fapt si bumbo e in rabais, tablita vine moca daca iei scaunul.
Ah, si sippy cup si sticla termos la juma de pret - alea din metal ca termosul - termos, are mama un lapsus acum de nu mai poate, de nu-i stie zice la material :)

Olga, merci de pontul cu plasuta aia de pus mincare in ea, am luat si de-aia, acum tre sa diversificam :)

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

_

_****_
**_**_
**_**
**_**
**_**
**_**
_

O primavara Minunata

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

arturica, ce frumos, multumim, la fel!
Intr-o zi treb sa-mi zici si mie mai multe de zodia racului, eu inca tot in ceata sunt. Adica nu stiu nimic despre ea. :))

Llaura, bine ca nu pare serios. Mucii is enervanti, dar au si ei rostul lor. Tin pumnii sa fie atat numai.

Ce faci Simonna, colectie de bumbos?:))

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, hello!
Scriu fuguta si pe urma ne ducem la plimbare, ce zi minunata!

Sa ne laudam ca Miss a inceput sa experimenteze sunete la greu, alaltaieri noapte s-a trezit si s-a conversat cu toate alea prin camera (eu cu perna in cap si ochii in gura!) si-a zis "am-am-am", sunetul ala pe care cind il repeta bebeii suna ca "mama".
Altfel, sunetul preferat este un fel de "bbb-bu": isi umfla obrajii, gusa, barbita, parca toate i se umfla si pe urma explodeaza: "bbb-bu".

Ah, si mai cred - verific azi :) - ca bumbo ala actioneaza ca un wc pentru donsoara, pe bune. In 5 - 10 minute dupa ce o asezam acolo, pac!, produce! Azi n-o pun in bumbo deloc... foarte curioasa sint!

Pupici, sper ca toata lumea e bine!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Sa ne laudam ca Miss a inceput sa experimenteze sunete la greu, alaltaieri noapte s-a trezit si s-a conversat cu toate alea prin camera (eu cu perna in cap si ochii in gura!) si-a zis "am-am-am", sunetul ala pe care cind il repeta bebeii suna ca "mama".

Hai mai Simonna... Pai te striga copila "mama" si tu intelegi am-am-am???

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salutare la mamici si bebei si la cele burtoase!
Eu n-am apucat sa mai scriu nimic, dar va anunt acum, cam tarziu, ca s-a nascut Sophia mea pe 18 Noiembrie asa ca puteti pune pe lista in loc de semn de intrebare. Acum suntem mai bine, am avut probleme la inceput ca are silent reflux si la un moment dat n-a mai vrut sa manance dar cu tratament e ok acum. Mai are zile cand nu se omoara cu mancatul, dar noroc ca eu am avut chiar prea mult lapte, asa ca s-a raglat acum si e ok.

Am luat si eu scaun de ala 3 in 1 in loc de bumbo, sper sa nu imi para rau. M-am gandit ca la asta mai are si niste jucarele pe cand la bumbo nu, asa ca am ales asta.

Poate voi intra si eu mai des de acum ca a inceput Rebecca sa mearga la gradi de saptamana asta, doar part time, dar deja se simte ca stau mult mai bine cu timpul. Prima zi n-a plans cand am plecat, dar sa vedem cum va fi maine.

Ma duc si eu la culcare pana nu se trezeste vreuna din fetele mele, ca la noi se mai trezeste si Rebecca aproape in fiecare noapte desi are 2 ani deja. Sper sa ii treaca, poate e doar din cauza schimbarilor mari din viata ei.

Mergi la inceput