Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

e bine berbec sau mai bine taur??? Ma amuzam ieri ca daca sta cuminte ii alegem si zodia.... Insa eu sunt pe dinafara la zodiile astea.

O zi faina tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza!

Hai ca am tras si eu cu ochiul un pic aici, n-am apucat sa citesc chiar tot, vad ca ati dezbatut ceva subiecte.

Merci de input fetelor apropo de carucioare, nu m-am hotarat inca sa stiti, Denisa te anunt daca ma hotarasc sa iau caruciroul prietenei, merci.

mQQm, daaa s-a intors, uraaaa, nu merg la tipul ala, am alt doctor, chinese, e OK, numai ca nu vorbeste prea multe, dar ieri era asa de bucuros ca se intorsese bebe, mai ceva ca mine, nu stiu de ce oricum mi-a pus in vedere ca e un "big baby" si eu zic, aoleo are 4 kile deja? dar el, nu inca deci daca mai am o luna are tot timpul sa ajunga la 4 kile.. ei sanatos sa fie el sau ea.

cu dermatita nu stiu ce sa va zic, ca nu am avut probleme, sa scapati repede de ea!

Vai Simona, ce simpatici sunt, nu-i asa ca-ti vine sa-i mananci?
ai mei mai nou se bat adica Olivia il bate pe Razvan si dupa aia cand ii zic, nu mami de ce dai, se repede la el sa-l ia in brate si se culca cu capul pe el si ii da pupici, o smecheraaaaa de n-am cuvinte.

NU v-am zis ca e innebunita cu muzica, ne uitam la top 10 si stie toate melodiile, Gaga si cu Adam Lamebrt is favoritii ei, e mortala, danasaza si bate din palme.

Ioana, nu stiu care zodie mai buna, dar eu sper ca al meu o sa fie Berbec ca ta-su e Peste si nu mai vreau inca unul

hai v-am pupat si mai scriu eu cand mai apuc.

Magda, 35+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Magdone: braaavo!
Arturico, imi imaginez cum te scarpini tu ca la desene animate . Lasa ca trece repede repede sa vezi (daca astia nu vand tinctura mentolata poti sa incerci un pic de rubbing alcohol mentolat, poate racoreste un pic).
Am fost aseara la un baby shower, petrecareata fetita, a venit si ea in persoana la showerul maica-sii la 36 sapt neimplinite. Ce previzibila e si natura asta ca fetita e fix cat a fost fecioru-meu. Am avut un shoc ca acum cinci luni atata era si el; o fatzuca mica mica si cat de mica leita tac-so (plamani supereficienti though).
mQQm, distractie buna in vacanta!
Simonna, o stiu si eu pe aici cu putitul picioarelor, omuleti si ei, de.
Pupam

Mergi la inceput

Aha, Laura, te mai si amuzi de mancarimea mea...
Nu mai zic; au venit baietii cu scrisoare de la scoala ca au un caz de paduchi in clasa.... Ma gandeam ca poate am eu, pe mine... Nu am insa cum zici tu cu desenele asa fac si eu.

Cum e cu showerul asta, ce reprezinta el?

Ioana,

Mergi la inceput

Paduchi alarm? si nici macar nu i-a trimis acasa in ziua aia? trist. Astia la scoala se fac mai ai naibii pe zi ce trece
Baby showerul este o petrecere de femei, duci un cadouas pt copil, se mananca dulciuri, se joaca cheesy games (la mine jocul a fost sa ghicesti cate scutece erau intr-o cutie maaare). Se face ianinte de nastere in mod normal, colega mea a nascut la 35 de sapt sambata, duminica a adus fetita acasa, miercuri am fost la shower. Jocurile s-au sarit din motive evidente. Cea mai importanta parte a petrecerii e deschisul de cadouri, ea deschide, restul se mira oh so cute so handy so useful etc etc etc. E placut.
Bunicele fetitei i-au facut quilts brodate de mana, cu numele brodat, foarte frumoase.
Eu n-am amintiri placute de la baby showerul meu, era planificat la 6 pm si la 4 pm m-am internat; facusem curat bec, tone de mancare romaneasca, s-a fasait. Am avut dupa ce am nascut la cateva saptamani dar n-a mai fost asa senzational. Ce a fost senzational e ca dupa ce am nascut jumatate de departament a venit la spital sa ne vada 5 min nu mai mult, m-au impresionat lasat masca, am plans cand i-am vazut fetze prietenoase in gaura aia nenorocita de spital unde eu numaram orele pana plec acasa (le-a fost cred mila de mine ca m-am internat vineri si am nascut marti dimineata si ca sunt straina fara neamuri pe aici). Frumos tare din partea lor.
Eh gata cu povestile. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Llaura, foarte frumos si emotionant, asa da.

arturicii, definitia mea de baby shower e ca este ca "mersul cu mancare" din Ro, numai ca e toti odata si inainte sa nasti. Mancarimi usoare sa aveti!

Magdone, mai, asteptai ieri ziua toata sa vaz ce facu mezinul tau. Copil de treaba, stie ce-are de facut. Pupam! Oare n-o fi chinezul cu care am nascut eu?

Mey, se goleste lista azi maine, nu se mai multiplica canadienii, scuzati cacofonia? Llaura, nu te bagi tu la numero due?

Eu acum am intrat in casa, prin furtuni patetice de zapada a la el nino m-am dus la 7 juma la epilat, am revenit la 9 jumate. La 10 am plecat la coafeza, am revenit la 11 jumate. Cu pepitul dupa mine. E copil de nota 10, nu? Asa ca few more things out of the way, dominicani, here I come. Numai cu costumul de baie stau tot prost. Ghiciti cine are cel mai mare bagaj?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ps E foarte, foarte bine berbeaca! E mai rau pt cei din jur. Semnat una veritabila!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ha! Pe mine chestia asta cu zodiile ma face cu capul, ca bebina e nascuta la intersectie de zodii, Fecioara cu Balanta - cred - si, depinde pe ce zodiac te uiti, ba e fecioara, ba e balanta. Asa ca-s confuzat tare de subiect si nici macar nu m-am obosit sa citesc ce si cum.

Berbeaca veritabila, sa aveti soare mult si sa va balaciti cu placere... Tragi concluzii despre ce si cum are nevoie un pitic in sud si impartasesti la intoarcere, sa profite si astea mai lenese asa, sa mearga la masa pusa, ca eu te astept pe tine si pe urma-ma iau belete!

Miss Aceasta a Noastra nu prea mai doarme ziua cum trebuie, tot cu tzitzi, cum o pun in patutz cum casca ochii si ride la mine...
Cel mai tare-mi place cum face cu ochii cind descopera ceva nou, parca are aparat foto si isi regleaza obiectivul! Vezi pe ochi cum se largesc si se micesc, iar se largesc, se incrunta, apoi isi intinde gitul, se mai incrunta un pic, isi largeste ochii si mai tare, ridica din sprincene, clipeste si i se descreteste pielea pe frunte si, din nou, mareste ochii la capacitate maxima... Parca vreau sa inmagazineze toata informatia...

Cel mai tare hit e casetofonul, argintiu si sclipicios, l-ar si minca daca ar fi posibil, da' nu i-l da nimeni. Si se vede pe fata ei ca incearca sa priceapa de unde vin zgomotele alea...
Si adoarme, dom'le, de obicei pe asta:
http://www.youtube.com/watch?v=0SQOVuLTxJI
Dat cit se poate de tare :))

De fo' doua zile a invatat si smecheria cu bagatul picioarelor sub popou, bagatul cornului in perna si "hop", avanseaza cinci centimetri... Amu' nu-i iese mereu, se mai incurca in minute, dar adios linistea mea! (Si tot nu se intoarce e pe burta pe spate, cum zicea si doctorita, probabil n-o intereseaza!)

Delia, ce faci?

Maya, nici tu nu ne mai spui nimic de James...

Magdone, iti tin pumnii sa profiti cit poti de perioada asta cind nu mai mergi la job...

Ah, sa ma pling de bumbo, ca prea era meserias! Cind sta in bumbo si face kk i se duce in sus pe spate, dom'le, pina la git! Nici un strop nu se duce in jos, la sezut ca sa zic asa, cred ca pur si simplu n-are luc in jos, asa ca o ia in sus, un' sa se duca, na! Da' a facut k de 4 ori in careva zi, tot in sus, tot in sus, body, bluzita, pantaloni, explozie totala!

Ascult Tango, Mihai Margineanu... bine ca m-am dus si eu sa tai un copac in Canada, dom'le!

Pupam!
S.

Mergi la inceput

Neata,

Chiar impresionanta povestea ta, Laura; imi pare rau ca ai amintiri neplacute.
Multumesc pentru descrierea baby-shower-ului

mqqm, impresionant copil ai, daca a rezistat el sa te coafeze pe tine cineva; noi cand mergem la tuns (ptr ei), se intoarce coaforul cu fundu' in sus...
Daca zici ca e bine berbeaca e ok; ei sa ii fie bine;

Simona, si eu sunt la intersectia dintre Rac si Leu; sunt un melanj veritabil de zodii

Hai sa aveti o zi faina!

Ioana,

Mergi la inceput

Dragutele, ce sa ma fac eu cu baietelul asta al meu, ca tuseste un pic si muci un pic? el e vesel mananca doarme pipi kk no problem. Am sunat ieri la dr de familie dar e in vacanta si la pediatru m-am gandit ca nu e cazul. N-are febra deci tylenol nu e cazul zic. Chiar nu stiu ce (si daca) sa fac.
Pupam

Mergi la inceput