Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulu77 dodo-pui,[/b][/red] ai email. |
l-am gasit in spam zilele trecute...ti-am raspuns...daca nu am fost explicita

Monica si Florin
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Caraulani spune:
Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici si am o intrebare daca stiti voi sa imi raspundeti.Este adevarat ca Dna Dr Ioana Torok(fosta Daduianu) a umblat cu Dr Raica sau cu Dr Dantes.Ca mi-a zis o verisoara ca e poveste mai veche si ca nu mai tine minte cu care din ei a umblat.Si chiar sunt curioasa caci eu sunt pacienta dnul dr Raca si mi se pare un super om si nevasta lui la fel.Poate stiti voi sa imi raspundeti.Va pup pe voi si bebeii vostri.
lulu77 spune:
caraulani, cu ce te-ar ajuta daca ai stii despre presupusa aventura dintre cei doi? Ai renunta la el ca medic, sau ai anunta nevasta?
Fara suparare, nu cred ca ar interesa chestia pe cineva.
In alta ordine de idei, bun venit printre noi si te asteptam cu mai multe info despre tine.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.hainutzeminunate.blogspot.com
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Caraulani spune:
Nu draga mea.Pur si simplu nu imi vine sa cred ca ar fi in stare de asa ceva si de aceea ma contraziceam cu persoana care mi-a spus.Dar dupa aceea m-am gandit ca poate ma contrazic aiurea si de asta am intrebat.Scuze ptr deranj...
lulu77 spune:
caraulani, nu este nici un deranj, dar.....este un topic cu info despre medici in alta forma, si daca ai fii citit si putin in urma la acest subiect ti-ai fi dat seama ca este alt fel de subiect.
Poate gasesti raspuns la rubrica Barfe, Can-Can, etc.
Nu intelege gresit, dar chiar nu vad ce legatura are profesionalismul lui cu viata particulara.
Nu iti face iluzii ca este primul medic combinat cu alt medic sau o asitenta.
Daca tu esti multumita de el ca si medic, nu vad de ce ar trebuii sa te deranjeze ce face el in viata particulara.
Hai, nu fii suparata, povesteste-ne despre tine si vino alaturi de noi.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
madaluta, multumim pentru informatii.
Sa speram ca se va rezolva favorabil pentru Florin .Doamne ajuta pentru el, pentru Monica si mai ales pentru Theo si Crina.
dadi_t spune:

pentru Monica si Florin!Doamne-ajuta-l!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Ela31 spune:
Nici nu mai nimeresc sa scriu corect numai cand ma gandesc prin ce trec acesti oameni.
Domnul sa ii ajute.
menuet spune:
Buna ziua
Imi ofer serviciile de bona la domiciliul propriu.Daca stiti pe cineva care are nevoie va rog sa imi lasati PM. Nu am experienta in domeniu ca bona si doar ca mamica de 3 ani de zile.
Pup!