Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 5
ellanik spune:
Si cand te gandesti ca altii imprumuta de pe la banci bani de inseminari FIV-uri,etc.Asa a fost mereu...cine a avut nu a apreciat si cine nu a avut si-a dorit cu disperare.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Ela31 spune:
Of,of
Este foarte greu....
Eu in urma unui avort acum 14 ani am ramas....doar o trompa mai functioneaza si ca sa reusesc sa am un copil a trebuit sa fac tratament aproape 10 ani. In acei 10 ani am schimbat sot cu un alt sot, socri cu alti socri, casa cu o alta casa masina cu alte masini......
Acum dupa aproape 2 ani de tratament am ramas insarcinata tot cu ajutorul acei trompe care mai functioneaza se pare asa dupa ureghe.
Este foarte greu ..... uneori viata te pune in fata cu cate o situatie din care nu sti cum sa iesi....daca lasi....daca faci un copil....
In fiecare an ziua de 3 februarie este pentru mine....si nu este an in care sa nu visez aceeasi fata in noaptea de 2 februarie spre 3 februarie. Fata care nu vrea sa vina la mine ci numai in bratele tatalui ei sta, tata care are si el la randul lui viata de familie si un baietel adorabil.cand ma gandesc ca acum as fi putut sa am fata de 13 ani.....
madaluta spune:
Lulu: sunt convinsa k daca va pastra sarcina, prietena ta iti va multumi apoi cu varf si indesat.Sustine-o in continuare, vorbeste-i,fii alturi de ea si poate nu va face crima!
lulu77 spune:
madaluta, din pacate, stiu sigur ca nu va pastra sarcina.
Este mult spus "prietena", este o cunostinta, o familie de care mereu mi-a pasat.De ce?
Ptr ca am crezut mereu ca sunt mai inceracti de soarta, si ii ajutam lunar cu banuti, alimente, hainutze ,etc, pana acu' ceva vreme.
2 copii, ea fara serviciu (ba avea, ba fara) ,el pensionat pe caz de boala, deci o pensie mica.....dar cu timpul am constatat ca sunt si f comozi( ei i-am gasit serviciu si a refuzat, mi-a spus ca nu se deplaseaza din Mamaia Sat pana in Cta ptr. 1000 ron /luna + bonuri de masa + transport decontat, cu un program de 8 ore zilnic de luni pana vineri, in conditiile actuale in care se afla piata locurilor de munca in tara sau mai ales in Cta .... ), puturosi, si apoi sa aflu ca de la utlima sarcina, adik acum 5 ani, a facut 4 avorturi.
Aseara am trecut pe la ei, totusi, mi-am calcat din nou pe inima, si am dus niste alimente.Era bine mersi in varful patului,la telenovele si imi zicea ca ce face , ca nu are bani de spital,si copilul creste.
Ptr ce? Ptr 20 lei /luna folie de anticonceptionaale sau chiar gratuite in cazul ei?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.hainutzeminunate.blogspot.com
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
wow...ce situatie
...Lulu
pentru marinimia ta, dar cred ca nu ar trebui sa suferi de pe urma deciziilor acestei cunostinte, ci sa te departezi afectiv de ea...
toate cele bune...

madaluta spune:
Lulu: sfatuieste-o sa il faca si sa il dea spre adoptie. sunt o multime de femei care si-ar dori copilul acesta. poate gaseste de acum pe cineva dispus sa ia copilul imediat ce il naste. sunt multe cazuri in care se procedeaza asa. Chiar si aici pe forum, sau ma rog, dincolo la aspirante sunt multe fete se gandeau la asa ceva...
lulu77 spune:
madaluta, e tardiv, si oricat mia-s fi batut gura cu ea ,degeaba.Deja faptul s-a consumat, "crima" s-a produs si fara ajutorul meu.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.hainutzeminunate.blogspot.com
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Ela31 spune:
Astazi este frumos asa ca, ar fi bine sa scoate-ti bebeii si burticile la plimbare....
odata cu venirea primaverii vad ca numai pe afara stati....nu mai intra nimeni pe forum...
madaluta spune:
Va rog mult de tot sa ma iertati din nou k dau buzna aici cu vesti rele, dar Mokika are din nou nevoie de ajutor, iar de data aceasta e URGENTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!
va rog cititi aici si ajutati-o fiecare din voi dupa posibilitati!
http://zicolorata.blogspot.com/