Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Dana, mai stam nitelus la caldurica.Nu vezi ce urat e afara?
Larisel si eu tot la dna L sunt si am emotii ca s-ar putea sa fac ceza.Nu as fi vrut dar bebe....comanda.
+36 cu
George-Theodor
AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
DanaAlex spune:
foarte bine Ellanik...sa apara ghioceii, oricum e cum va vrea domnisorul
, lasa-le incolo de emotii...fii convinsa ca va fi foarte bine 
cat despre vremea de afara... vreau primavara, vara...
toate cele bune...

larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dana, mai stam nitelus la caldurica.Nu vezi ce urat e afara? Larisel si eu tot la dna L sunt si am emotii ca s-ar putea sa fac ceza.Nu as fi vrut dar bebe....comanda. +36 cu George-Theodor AMR 3 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Editez: Nu stiu ce s-a intamplat cu raspunsul meu asha ca scriu din nou a doua zi.
E normal sa ai emotzii ca de...te intalneshti cu un personaj foarte important din viatza ta, daca nu cel mai important. Stai linishtita privind operatzia pt ca esti pe maini bune... Eu una m-am refacut relativ repede, mai greu este prima zi in salon dar atunci il ai deja pe bb si tot restul pare nesemnificativ.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
Dodo-pui spune:
Buna seara ,cine are blog si doreste sa puna banner pentru a-l ajuta pe Florin va rog transmiteti-mi mail sa va transmit codul
.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ela31 spune:
eu dau acatiste de 40 zile de aproape 4 aqni. Am sa il trec si pe Florin ca sa il ajute Domnul sa se faca bine.
madaluta spune:
salut!
ne-am inscris si noi la un concurs cu Povestea celor doua liniutesi v-as ruga daca aveti timp, si va place povestea sa ne votati lasand la linkul indicat un coment "pentru madi".
multumesc anticipat
dadi_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaluta salut! ne-am inscris si noi la un concurs cu Povestea celor doua liniutesi v-as ruga daca aveti timp, si va place povestea sa ne votati lasand la linkul indicat un coment "pentru madi". multumesc anticipat Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu |
sper ca am reusit!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
madaluta spune:
multumesc mult pentru voturi. sunteti niste dragute toate, numai k eu am decis sa ma retrag din concurs pentru k votarea nu mi s-a parut in regula. am descoperit k fiecare se poate vota de "n" ori folsind diferite adrese de mail ale prietenilor. as putea face si eu la fel, dar nu-mi sta in carcter. Va multumesc inca o data pentru sustinere si mai ales pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat.
Ela31 spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamicute!
Astazi ploua de mama focului dar decat sa ninga...
Am dus baiatul la gradinita caci nu pot sa ma ocup de el asa cum trebuie....eu stand mai mult in pat deoarece fac tratament impotriva contractiilor.
In saptamana 29 era sa nasc... ramasese sa se mai rupa apa asa de puternice au fost contractiile. Tin sa precizez ca m-au luat din pat, eu nefacand nici un efort in ziua aceea de 6 februarie si nici in cele de dinaintea ei.
Acum sunt la munca si vin si maine, apoi intru in prenatal ca imi ajunge.... aici la servici este frig si stau cu fular in jurul mijlocului si cu patura pe mine.
Sper sa fie bine si sa nasc macar in saptamana 37 si nu nainte... ca sa fie si ea mai mare si sa poata respira singura....
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate ca sa avem copiii frumosi si sanatosi.Doamne ajuta sa nastem asa cum trebuie la termen si sa ne refacem repede pentru a putea avea grija de puii nostri.
Stefan Nicolae
+30 Andreea Elena
lulu77 spune:
Ela , ai grija ,protejeaza-te cat poti, e f important ptr bebe.
Stai la caldurica, in pat si totul va fii bine.
madaluta,imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar vb ta , daca tot nu este un vot corect si sincer, atunci nu are rost.
dodo-pui, ai email.
Eu sunt bulversata de o intamplare ......o cunsotinta a apelat la mine cerandu-mi bani imprumut.Nimic nou, nimic sa ma deranjeze.Asta se intampla miercuri saptamana trecuta.I-am spus sa astepte vana vineir si ii pot da un raspuns, nu era o suma mare ,dar .....parca aveam un feeling.Si sun inapoi si intreb ptr ce ii trebuie banii(nu fac asa ceva cand ajut omul, e calr ca daca apeleaza are o problema, dar acum ...ceva nu era in ordine).
Si bine am facut!!
Vroia bani .......pentru un AVORT!
I-am spus clar ca nu o pot ajuta ,ca nu VREAU sa o ajut de fapt, ca nu pot face asa ceva..ca m-as simtit intr-un fel ca o ajut ptr decizia ei.
Si ce credeti ca imi spune: Pai tu erai singura mea speranta, nu am bani, copilul e mare si acum ce fac? DIN CAUZA TA va trebui sa las copilul!
Sunt socata!!!!!
Mai multe nu pot povestii, ca nu pot gandii ......
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.hainutzeminunate.blogspot.com
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"