Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 7
G3o spune:
buna!Am o mare rugaminte : Unde o pot gasi pe dna dr Dduianu Ioana(stiu ca si-a schimbat numele dupa casatorie) stiam ca era la Ava dar acum nu mai lucreaza acolo.Am nevoie sa ajung la ea ptr o consultatie
Ela31 spune:
Fata mea este bine si are aproximativ 1800.
Sper pana nasc sa fie macar de 2600 sau 2800.
Fetele astea sunt mai mititele... baiatul a avut 3700.
d334_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui d334_80
|
dadi_t spune:
Saluti!
O primavara calda si insorita tuturor!

Oare numai mie mi se pare ca suntem ,,vizitate,, de persoane noi si cu intrebari off topic?
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
ralina spune:
La multi ani Mamacita!Sper ca mai citesti din cand in cand ![]()

O primavara calda si frumoasa tuturor!
Alina mami de Tea
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela31 Fata mea este bine si are aproximativ 1800. Sper pana nasc sa fie macar de 2600 sau 2800. Fetele astea sunt mai mititele... baiatul a avut 3700. |
Felicitari pt veshtile bune de la eco! Dar ce varsta a sarcinii ai (ca vad ca nu ai trecut la semnatura)? Sarcina ushoara in continuare!
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
ellanik, floricel Nashteri ushoare! BB-i sanatoshi si papaciosi! Si mult laptic in tzitzici!
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Delia13 spune:
Am intrat si eu sa va anunt sa o sa nasc mai devreme.Nu pot naste normal ca mi s-a gasit streptococ B si sunt programata la cezariana vineri dimineata

. Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut la Euromaterna Cate zile ati stat internate cu tot cu ziua operatiei?Eu citisem pe site ca se sta 3 zile plus ziua in post operatoriu , dar mie mi-au zis azi ca vineri ma opereaza si luni ma externeaza
Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#