Gravidute si mamici de Constanta (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

menuet Multzumim pt aprecieri. Cateodata le imbrac si la fel (mai ales cu hainutze primite - numai identice am primit), dar de obicei au acelashi model de hainutze dar de culori diferite. Iar pt vara am de gand sa le iau rochitze total diferite...abia ashtept vara...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Raluca stai linistita, nu e o tragedie. Eu am dus sarcina cu Teea cu placenta praevia pana la 38+ sapt. am nascut exact cu 10 zile inainte de termen. O sa trebuiasca sa stai mai mult in pat decat alte gravide, cum simti ca te doare burta sa te intinzi, sa limitezi eforturile, emotiile, sa mananci sanatos si, evident sa iei cu sfintenie tratamentul. Aproape sigur vei naste prin cezariana, dar sa nu te nelinisteasca acest aspect.. este mai bine si pt tine si pt bebe, o sa ai si lapte.. sa nu te iei dupa cele ce spun ca, cezariana inseamna ca nu vei avea lapte.. eu am alaptat-o pe Teea pana la un an si 4 luni.
Este posibil ca in evolutia sarcinii sa ti se ridice placenta si sa nu mai ai probleme.

Multa sanatate si tie si bebelui!

Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2
Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro
Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna fetele

Cu jena indraznesc sa intreb:are cineva sa ne ofere o tricicleta din aceea de plastic pentru veveritza noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

aniska: am adaugat carutul roz la incepututl listutei. cand va hotarati asupra numelui , ma tragi de maneca sa fac modificarile.
(valabil pt orice doreste modificari in listutza)....

raluca: de curand a nascut sora unei prietene care a avut asa ceva. toata sarina a trebuit sa se menajeze, a programat-o la cezariana ceva mai devreme decat ar fi trebuit, dar totul a fost bine pertotal. sa-ti asculti neaparat medicul si sa urmezi eventualul tratament pe care ti-l prescrie, chiar daca tu te simti bine si simti k ai putea darama muntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Raluca si eu am aceeasi problemuta sa zic asa...
La 6 saptamani am avut hemoragie, la 10 saptamani la fel iar la 290 contractii mai puternice decat normal ( adica una si buna... mai ramasese sa se rupa apa).

Odihna multa in pat, nu sta mult in picioare si mai ales evita sa stai pe scaun caci atunci este mult mai rau.
Probabil ca ti-a dat tretament si va fi bine. Asta nu inseamna ca nu poti face nimic... faci treaba 1-2 ore si apoi stai in pat 4-5 ore... si tot asa. Eu avand si un baiat la gradinita.... du-l dimineata in Constanta, apoi cand mna intorc fac ceva treaba pana la 11.00 apoi pana la 15 stau in pat cand trebuie sa plec sa il iau la 16.00 de la gradi.

Odihna multa, cat mai multa... indiferent ca te uiti la tv sau citesti o carte, revista stai in pat mai toata ziua.

Stefan Nicolae +35 Andreea Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Costa 50 ron. Si eu am vrut sa le pun cercei bb-linelor dar cerceii erau prea mari pt urechiushele lor...asha ca mai ashtept. Si am ales cei mai mici cercei pe care i-am gasit.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Multumesc pentru raspuns.Sa ai grija de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

aniska: am adaugat carutul roz la incepututl listutei. cand va hotarati asupra numelui , ma tragi de maneca sa fac modificarile.
(valabil pt orice doreste modificari in listutza)....

raluca: de curand a nascut sora unei prietene care a avut asa ceva. toata sarina a trebuit sa se menajeze, a programat-o la cezariana ceva mai devreme decat ar fi trebuit, dar totul a fost bine pertotal. sa-ti asculti neaparat medicul si sa urmezi eventualul tratament pe care ti-l prescrie, chiar daca tu te simti bine si simti k ai putea darama muntii

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

MULTUMESC!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&30+cu

Mergi la inceput

Aseara am avut un necaz si anume baiatul meu jucandu-se pe scau la calculator s-a lovit cu capul de calorifer.Noroc ca nu l-a spart dar facu-se un cucui de toata frumusetea. L-am supravegheat pana la 3.00 dimineata sa nu faca temperatura si l-am tinut numai cu gheata rece. Dupa ce ii dezmortise plangeam amandoi de spaima.
Astazi nu l-am dus la gradinita caci trebuie supraveghat si frectionat din cand in cand. Toata lumea stie ca loviturile la cap nu sunt bune.
De durere si necaz m-am trezit cu contractii. M-am fortat sa mananc ca sa pot lua Gynipral si vad ca acum este mai bine. Asa patesc cand sunt suparata cu baiatul mi se inchide stomacul si nu mananc chiar si 3 zile.
Acum este alta poveste si anume trebuie sa ma gandesc si la puiul din burtica care este tot al meu si vreau ca si el sa fie sanatos.

Of, numai mama sa nu fi.

S-a mai lovit el ca orioce copil dar asa de rau...am mai trecut cu el cand avea 1 an de am fost internati de enterocolita si cand vedeam cat de mult il chinuiau cu injectii cghiar si din somn il luau ( alta solutie nu era), am promis Maicii Domnului ca daca baiatul meu se face repede bine am sa ma las de fumat. Si asa nu mai fumez de 3 ani si ceva.

Ce poate face dragostea de mama, ce pastile, ce plasturi .. de la aproape 2 pachete de tigari pe zi la nici o tigara incepand cu secunda urmatoare nu a doua zi.

O mama se roaga intotdeauna pentru sanatatea copilului ei.

Stefan Nicolae + 35 Andreea Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ela ,stai linistita te rog, deci chiar nu e nimik grav...Luca si-a spart capul acum 10 zile, adik nu chiar spart ,nu a fost nevoie de cusut ,dar oricum pielea crestata si a curs al sangeeee ,crede-ma ,aveam mainile pline ,pe bluza ,etc...a trecut cu spalat cu apa oxigenata si betadina.
Am sunat atunci 3 medici sa imi confirme ca este ok(dupa ce il vazusera 2 asistente si un medic la un centru medical particular din Cta) si toti mi-au zis sa stau ok, atata timp cat copilul e ok, nu vomita, nu are stare de agitatie, somnolenta,etc..si nu e cazul sa il radiez (stateam in dubii cu radiografia), si apoi a cazut de la o distanta fff mica, maxim 50cm.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Aseara am avut un necaz si anume baiatul meu jucandu-se pe scau la calculator s-a lovit cu capul de calorifer.Noroc ca nu l-a spart dar facu-se un cucui de toata frumusetea. L-am supravegheat pana la 3.00 dimineata sa nu faca temperatura si l-am tinut numai cu gheata rece. Dupa ce ii dezmortise plangeam amandoi de spaima.
Astazi nu l-am dus la gradinita caci trebuie supraveghat si frectionat din cand in cand. Toata lumea stie ca loviturile la cap nu sunt bune.
De durere si necaz m-am trezit cu contractii. M-am fortat sa mananc ca sa pot lua Gynipral si vad ca acum este mai bine. Asa patesc cand sunt suparata cu baiatul mi se inchide stomacul si nu mananc chiar si 3 zile.
Acum este alta poveste si anume trebuie sa ma gandesc si la puiul din burtica care este tot al meu si vreau ca si el sa fie sanatos.

Of, numai mama sa nu fi.

S-a mai lovit el ca orioce copil dar asa de rau...am mai trecut cu el cand avea 1 an de am fost internati de enterocolita si cand vedeam cat de mult il chinuiau cu injectii cghiar si din somn il luau ( alta solutie nu era), am promis Maicii Domnului ca daca baiatul meu se face repede bine am sa ma las de fumat. Si asa nu mai fumez de 3 ani si ceva.

Ce poate face dragostea de mama, ce pastile, ce plasturi .. de la aproape 2 pachete de tigari pe zi la nici o tigara incepand cu secunda urmatoare nu a doua zi.

O mama se roaga intotdeauna pentru sanatatea copilului ei.

Stefan Nicolae + 35 Andreea Elena

Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva dar gandeste-te si la puiul din burtica si la tine!Bine ca nu a fost mai rau!Insanatosire grabnica!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&30+cu

Mergi la inceput