Gravidute si mamici de Constanta (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Buna fetele

Cu jena indraznesc sa intreb:are cineva sa ne ofere o tricicleta din aceea de plastic pentru veveritza noastra?

Varsta Veveritza

Menuet,eu am dus tricicleta la Bacau la socrii ca ne incurca....ajungem cel mai devreme in vara si cine stie in ce stadiu se afla...intre timp am trecut la tricicleta de donshoare. daca aflu in alta parte...te anunt!
Elasa te linistesti....stiu cum este... Fetele mele sunt mari si cand patesc ceva mai important, am acelasi ghem in stomac si ma apuca o panica cumplita...Dupa ce trece momentul imi revin...dar cu capul mai greu....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mersi fetelor!
o sa incerc cat pot sa stau pe acasa,dar sunt si la facultate si unele laboratoare necesita prezenta,cel mai greu imi este marti si joi de la 8 la 20 pe scaun...nu stiu cum o sa ma descurc dar sper sa decurga totul bine,adevarul ca e si psihic chestia asta,daca vad sange intru rau in panicasper sa nu mai vad o perioada lunga...
va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua dragele mele!Tre putin se mai scrie aici...spre deosebire de alte odisee...ce se intampla cu voi???
Eu am terminat curatenia de primavara si incerc sa ma odihnesc acum...tare greu a mers curatenia de data asta cu burtica mare!!!
Pe 23 mergem la eco la d-na Ciufu...sa facem morfologia de trim 3,sper sa fie totul ok,de-abia astept!!!Mai este putin si facem unostinta si cu printesa noastra!!!A inceput numaratoarea inversa deja...sper sa fie totul bine pana la capat!
Va pup si va doresc sanatate si o zi insorita!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Aniska, mai lasa curatenia, poate sa mai astepte, stai cuminte
Da, activitatea e f slaba aici, si probabil cand vine caldura si mai slaba.....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Nici astazi nu l-am dus la gradinita desi avea zi de teatru, tot in ideea de al supraveghea.
El este bine, face sport deja baiatul prin casa si se pare ca a uitat de acea lovitura.
Mai greu a fost cu mine.
Acum suntem bine cu totii iar maine mergem la gradi si ma mai plimb si eu prin oras , caci imi va face bine o mica plimbare.

Raluca chiar daca trebuie sa stai o zi s-au doua pe saptamana mai multe ore pe scaun , cand ajungi acasa nu faci nimic ... direct in pat chiar si cu mancarea. Va fi bine ai sa vezi. Domnul are grija de noi si de puii nostri.

Stefan Nicolae Andreea Elena

Mergi la inceput

Ce frumos este astazi....
Am sa iau mingea cu mine sa se mai joace si baiatul meu in curte la gradi cu prietenii lui.

Stefan Nicolae +35 Andreea Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_s spune:

hello, sunt noua si vroiam sa va salut
geo 14+ cu doua

Mergi la inceput

Bine ai venit Geo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_s

hello, sunt noua si vroiam sa va salut
geo 14+ cu doua

BINE AI VENIT!SA INTELEG CA AI GEMENI???!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Aniska, mai lasa curatenia, poate sa mai astepte, stai cuminte
Da, activitatea e f slaba aici, si probabil cand vine caldura si mai slaba.....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

AS LASA-O DAR NU ARE CINE SA-MI FACA!TREBUIE FACUTA SI ASTA!GATA,AM TERMINAT-O...MAI AM DE STERS GEAMURILE...DAR MAI ASTEPT UN PIC SA SE MAI INCALZEASCA SA NU MUNCESC DEGEABA!IMI PARE RAUCA E ASA PUTINA ACTIVITATE AICI...EU MAI INTRU SI LA ODISEEA MAI-IUNIE...SI ACOLO CHIAR NU REUSESC SA TIN PASUL CU FETELE...ASA ACTIVITATE ESTE!VAPUP!!!

Mergi la inceput