Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 13
anaROBERT spune:
bine v-am gasit mamici
ma bucur ca m-ati primit si pe mine poate suntem de prin zona mai multe si ne combinam de o ieseala cand o veni caldura mult asteptata de toti cred 
lulu77 spune:
anaROBERT, activeaza PM sau uite ID-ul meu de mess pasa_woman, suntem vecine!!!!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
anaROBERT spune:
eu sunt noua si habar nu am ce este ala pm 
,dar ti-am bagat id-iul tau si ma bucur ca esti vecina mea 
Ela31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menuet Este orasul in care eu si familia impreuna cu fetita mea locuim. Un italian ne ameninta cu infiintarea unui astfel de depozit. Noi Navodarenii va rugam sa ne ajutati in demersul nostru pentru a stopa acest proiect. Suntem 40000 de locuitori, oras turistic, avem deja ca poluant Sc Rompetrol. . Vrem un aer cat mai curat pentru copii si pentru noi. www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_infiintarii_unui_depozit_de_deseuri_radioactive_pe_teritoriul_orasului_navodari-p10865050.html" target="_blank">Aici semnezi petitia! Spune mai departe tuturor prietenilor, rudelor, amicilor, tuturor celor care vor o Romanie mai curata!! Celor care au bloguri si vor sa sustina acest proiect multumesc anticipat pentru sustinere! ![]() Varsta Veveritza |
Astia nu mai stiu ce sa mai faca ca sa murim mai repede.....
Si eu locuiesc in Comuna Lumina si pe langa ce au facut astia cu deseuri medicale sa mai deschida si in Navodari cate ceva.......
De foarte multe ori in atmosfera miroase urat si ei zic ca nu este toxic.......
Am luat casa cu teren pentru copii dar.... sper sa treaca criza asta si sa vindem peste 3-4 ani si ne intoarcem din nou in Constanta.
AnaROBERTbine ai venit!
DanaAlex intradevar cred ca eu urmez .... slava domnului ca am ajuns pana la 34 saptamani si inca mai sper sa trec si de 37 saptamani. Asta dupa o puternica contractie la 29 saptamani.... noroc cu gynipral ca altfel.... nu aveam nici o sansa.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut fete la Euromaterna: Cat costa sa dai gauri pentru cercei ???
Cum o sa am fetita am cumparat cercei si asa cum am dat si la finuta sa ii puna din spital vreau ca si fata mea sa iasa din clinica frumoasa.
Stefan Nicolae
+34 Andreea Elena
raluca30 spune:
Buna fetelor!
zilele astea am avut ceva hemoragie si la dr m-a diagnosticat cu placenta previa...s-a lovit cineva de aceasta problema?de citit am tot citit ce este scris pe net dar as vrea sa aud mai multe de la cineva care a suferit de asa ceva.
va pup
15+
Aniska80 spune:
Buna seara!!!
Cine se ocupa de tabel ne poate trece si pe noi cu
?Numele inca nu l-am stabilit...si o sa nasc prin cezariana la Spitalul judetean din c-ta cu d-na dr SAPTEFRATI MARIANA!
Raluca 30 imi pare rau sa aud asa ceva dar sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau...medicul e singurul care poate avea un cuvant de spus!
Va pup si va doresc o seara dulce si linistita!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
30+cu
larisel spune:
| citat din mesajul lui Ela31 Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut fete la Euromaterna: Cat costa sa dai gauri pentru cercei ??? Cum o sa am fetita am cumparat cercei si asa cum am dat si la finuta sa ii puna din spital vreau ca si fata mea sa iasa din clinica frumoasa. Stefan Nicolae +34 Andreea Elena |
Costa 50 ron. Si eu am vrut sa le pun cercei bb-linelor dar cerceii erau prea mari pt urechiushele lor...asha ca mai ashtept. Si am ales cei mai mici cercei pe care i-am gasit.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4
larisel spune:
| citat din mesajul lui raluca30 Buna fetelor! zilele astea am avut ceva hemoragie si la dr m-a diagnosticat cu placenta previa...s-a lovit cineva de aceasta problema?de citit am tot citit ce este scris pe net dar as vrea sa aud mai multe de la cineva care a suferit de asa ceva. va pup ![]() 15+![]() |
Nu pot sa te ajut cu un raspuns dar cred ca trebuie sa ai mai multa grija de tine si cat mai putzin efort!
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4
menuet spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Pe mine m-au tinut fetele in priza toata ziua ![]() ![]() . Dar tu?din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi![]() |
Larisel am savurat pozele printzeselor de la 1 pana la 299.Sunt minunate..sa va traiasca!Si ador faptul ca nu le imbraci la fel!

...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi