Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

PENTRU MINE TIME OUT ESTE METODA DE DRESAJ AL COPILULUI

Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor).
Ai fost deplasata in discutia asta!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

O iau ca pe un atac la persoana. Stiu ce inseamna te-ai gandit ca de aia le-am folosit?

Acum astept sa ma trimiteti pe scaunul rusinii, covorul linistii, coltulu magarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Floarea pacii si de aici Si cana mare de cafea cu lapte si pepsi pentru doritoare si pofticioase

Ada ai dreptate, chiar daca este tot o metoda de dresaj (mai mult sau mai putin ) se pare ca la unii functioneaza. Chiar daca pentru scurt timp la varste mici, dar functioneaza.
Si hai sa fim seriosi, la gradinita la fel se procedeaza :metoda recompensei : ai fost cuminte , ai o steluta rosie in piept...ai fost obraznic , primesti un norisor albastru
La scoala la fel : ai invatat bine , ti se recunosc meritele cu o nota buna, nu ai invatat , ai o nota proasta si o corijenta in vara.
Apoi mai tarziu, ai un job si cu cat esti mai bun si ai mai multe de oferit, cu atat salariul tau este mai bun....
Deci cam toata viata ne urmareste chestia asta cu cerere si oferta ....
Nu facem mereu ceva pentru a primi inapoi un feed-back ????

Eu cred ca toate avem aceeasi parere in privinta pedepselor corporale, asa ca nu vad de ce ne ciondanim pentru niste cuvinte. Sunt convinsa ca daca aceasta discutie ar fi purtata fata in fata , aceste certuri nu ar mai aparea, pentru ca uneori aici pe forum despicam prea tare firul in patru, citim de 7 ori o propozitie si ajungem sa ne simtitm atacate fara rost. Cand de fapt , e normal ca fiecare sa isi sustina punctul de vedere, fara a dori sa atace direct o alta persoana.

Fetelor , pace ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Eu am mai zis si ieri..chiar daca nu suntem una de acord cu ideile alteia m-as bucura daca totusi ne-am gandi putin si la alte idei.Adica eu ma bucur ca avem atatea pareri si atatea alternative pentru a alege fiecare cea mai buna metoda in cazul ei...
Eu de fiecare data cand cineva zice de anumite motive pentru care nu doarme cu bebe de exemplu ma gandesc:s-ar aplica si la mine?Sau mi se pare justifica?Faptul ca inca mai dorm cu el inseamna ca e cea mai buna idee pentru noi...

Asa cum de pe forum de aici am invatat multe idei bune o sa ma gandesc cand va veni 'momentul' pedepselor ce varianta aleg...pentru ca deja am atatea pareri (unele la care recunosc ca nu m-am gandit).
Deci eu cred ca 'simplul' fapt ca avem atatea alternative si alegem in cunostiinta de cauza care ni se potriveste cel mai bine e singurul care conteaza.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina imi pare rau ca nu ai rezolvat la politie, sper sa iasa bine a doua oara

Noi am avut o noapte crancena ...la 11.30 a plecat tati la turneul de carti cu baietii....si piciul a auzit masina in curte cred, s-a trezit si nu a mai fost chip sa il adorm pana la 2.30 A fost tare agitat , nimik nu il linistea ....statea 5 minute linistit, ziceam ca adoarme, apoi incepea iar sa planga A adormit cu suspine saracutul , i-am dat si cu gel , i-am dat si pastilute de dinti, pe la 2 i-am dat si una Calm forte si intr-un final dupa o jumatate de ora a adormit...saracutul , ce il chinuie caninii acum Am scapat de maselute si incepem cu caninii.

Ada esti mortala cu tzatzele umflate

Joy am uitat sa iti spun , felicitari pentru canini !!!!

Roxi sunteti bine ?

sanziana pupici nazdravanilor

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si multe ptr.toata lumea.
Fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine,nici una dintre noi nu vrem sa le facem ceva ce stim ca le-ar stirbi din personalitate sau le-ar face rau.
Eu,de exemplu,as vrea sa am mai multa rabdare si recunosc ca nu-mi iese mereu,cu Andy n-am avut aproape deloc.
Jos palaria in fata celor care reusesc sa explice de 100 de ori cu calm,nu tipa la copil sau nu-i da pedepse.
De aceea suntem aici sa invatam una de la cealalta,eu recunosc ca am invatat o multime de lucruri
Nu trebuie sa ne certam,ci doar sa acceptam modul fiecaruia de a-si creste copilul.

Si acum about us:aseara saatula de atatia muci curgatori,i-am dat corizalia..a dormit de la 11 la 7

Sanziana ma bucur sa te citesc

Bitza vreau sa vad si eu poze,ca le-am ratat

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar am avut o noapte SUPER!!! Pana la 5 jumate nici nu s-a clintit, apoi la 5 jumate isi cauta suzeta si n-am reusit s-o gasesc vre-o 5 minute timp in care ne-am dat cu totii jos din pat, am scuturat paturile, am cauta in cearsafm sub perne.....pana la urma era arucata intre pat si perete.... Desi am aprins si lumina si am facut mare taraboi, cum i-am dat suzeta cuma a adormit la loc!! La 8 s-a trezit pt lapte si la 9 de tot!!!! IOI, ce bine a fost!!!!

Mucilor se pare ca le-am venit repede de hac cu homeopatele de la Hylands, chiar sunt MEGA INCANTATA de ele!!!! Acum ca "raceala" a trecut asa de repede, incep sa cred ca o fi fost de la vaccin..... de fapt nu mai conteaza, bine ca scapam!!!

va doresc o zi minunata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatzaaaa! ? Luati si voi de la mine, ca si eu am luat de la voi.

Trebuie sa zic chapeau, Lumi! Doua jucarii la fel functioneaza foooarte bine!
Pentru ca se bateau pe balansoir si nu reuseam nicium sa-i facem sa nu se mai impinga, lupte, traga de par si dea jos unul pe altul... am mai achizitionat ieri din Ikea inca unul!!!
Deeeeci... nu-mi vine sa cred!!! NU se mai bat!!! nu se mai cearta. Si se joaca, nu separat cum ma temeam eu, ci impreuna! Adica se urca fiecare pe balasoirul lui, si nu invers, si se leagana, si canta, de-odata, sau pe rand.
Nu va mai zic, cand si le pun amandoi in cap si fac pe melcii ce haios poate sa fie, melcul negru, melcul rosu...
sunt f fericita! Nici in ruptul capului n-as fi cumparat doua jucarii la fel pentru ca eu NU-I CONSIDER LA FEL! Cred ca aici gresesc...

Am mai luat din ikea multe cutii de depozitat jucarii (scumpe, frate, 30-40 lei un cos de plasa mai mare mai mic...) si Teo a vrut neaparat o jucarie din aia cu spirale pe care se plimba bile, ii zice metrou si plimba bilele alea la greu. Ei bine, aici n-am fost inspirata... i-am zis ca aia e ca sa se poata juca IMPREUNA cu Radu... si am luat doar una. Nu-i bine. Pe aia se bat
Nu pot frate sa stea amandoi pe acelasi metru patrat fara cafteala...
Sanziana, inteleg ca stii despre ce vorbesc...... imi pare rau.

O dimineata frumoasa va doresc!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaa

Bitza, Ada multumim de

Se pare ca e ceva in aer..si noi am avut o noapte linistita..mucisorii nu mai curg..sa inteleg ca sunt bune pastilutele?

Claudinna uitasi de ibricul cu cafea?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Sa zic ca imi asum cele spuse de tine dar iti mai spun odata ca nu am nimic cu cei care aplica aceasta metoda, eu nu cred in ea pentru mine si copii mei. Ca sa fie clar daca tu faci time out cu al tau copil mie mi se pare doar ca esti altfel decat mine, nu as empatiza si nu as simpatiza cu tine dar as accepta ca asta este metoda voastra. Ma intelegi? Vad ca te-ai infuriat foarte tare, cel putin asa am simtit de cand mi-ai citat dictionarul.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

'Neata!

Nu ma infurii eu asa repede... Citand dictionarul am vrut doar sa-ti arat cat se poate de obiectiv cum mi-a sunat cuvantul folosit de tine. Aiurea. Folosirea de cuvinte peiorative in contextul respectiv mi s-a parut cel putin nejustificata. Nu m-am legat de alceva spus de tine si-ti respect dreptul la opinia personala. Cat despre empatie/simpatie etc, nu de aceea am dat reply. Probabil daca discutia s-ar fi purtat face-to-face nici nu s-ar fi ajuns aici (asa cum a spus si babytza).

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la noi!
Imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea discutii, ma simt partial vinovata pentru ca eu am redeschis subiectul "educatie" ieri. Dar mie mi se pare un subiect important, interesant si despre care putem invata pana la adanci batraneti. Pe mine ma ajuta sa discut subiecte de genul asta pentru ca e un fel de sut in fund pentru neuronii mei sa proceseze informatiile. Deci posibil sa mai umblu la sertarul asta din cand in cand, cu riscul de a crea dispute.
Sper doar ca sa nu ajungem sa avem cuvinte tabu pe forum, gen "furaje", "a dresa"... Oare o sa mi-o iau in freza pt asta?

Apropo de pastilutele Hyland's: sapt trecuta maica-mea a racit rau de tot, nas infundat, durere de cap, gat rosu si dureros, tuse nasoala rau. I-am dat una dintre cutiutele magice, cred ca aia Complete Flu care for Kids si i-am zis sa le in doza pt copii de peste 12 ani. A inceput sa le ia sambata dupa amiaza, duminica s-a simtit ingrozitor iar luni nu mai avea nimic aproape, doar mai curgea nasul un pic. Iar pe ea cand o ia cu gatul, face urat de tot si o tine o saptamana, pentru ca are amigdalele scoase. Deci se pare ca functioneaza chiar bine.

Ada, citind aseara despre "bataliile" dintre T si R, mi-a venit in cap o idee. E posibil sa nu rezolve mare lucru, dar e posibil sa--ti dezvaluie mai mult despre frustrarile lui T. Daca te intereseaza, iti spun mai multe.

Gata, ma duc sa hranesc copilul ca s-a trezit.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput