Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 6
bitza2008 spune:
Andy.p sunt pe contul comun aici
Nocom te invidiez
A iesit si al 4-lea canin!!!!!Yupiiii
AMR-4 masele
nikolici spune:
muuh cum ti-a spus si piolica, si eu ti-am atacat forma nu continutul si nicidecum nu a fost atac la persoana.
Iar misto-ul de la sfasitul frazei pastreaza-l pentru tine, te caracterizeaza ironia.( acum este atac la persoana)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si noi suntem cu muci, din pacate de ceva zile bune si nu ne mai trec.Am inteles ca poate fi o reactie adversa la priorix( rinoreea) si avem si 2 pete pe fatza rozalii, cat o amprenta de degetel, eu sper doar sa nu dam in alte chestii mai urate.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alessia2005 spune:
Buna dimineata fetele..ce mai faceti?
Ati avut o noapte linistita?..Ce mai fac bolnaviorii?
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
Muuh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
'Neata! Nu ma infurii eu asa repede... Citand dictionarul am vrut doar sa-ti arat cat se poate de obiectiv cum mi-a sunat cuvantul folosit de tine. Aiurea. Folosirea de cuvinte peiorative in contextul respectiv mi s-a parut cel putin nejustificata. Nu m-am legat de alceva spus de tine si-ti respect dreptul la opinia personala. Cat despre empatie/simpatie etc, nu de aceea am dat reply. Probabil daca discutia s-ar fi purtat face-to-face nici nu s-ar fi ajuns aici (asa cum a spus si babytza). Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Evident ca nu s-ar fi ajuns aici. Cel putin eu nu as fi fost cu siguranta atat de vehementa si mi-ar fi fost mult mai usor sa imi expun argumentele. Lasa ca vine caldura si ne vedem in parc sa dezbatem, iti si arat coltul rusinii unde am stat cand eram mica.
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici muuh cum ti-a spus si piolica, si eu ti-am atacat forma nu continutul si nicidecum nu a fost atac la persoana. Iar misto-ul de la sfasitul frazei pastreaza-l pentru tine, te caracterizeaza ironia.( acum este atac la persoana) Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nu stiu daca ai vrut dar m-ai facut sa rad. Si e un ras onest si fara urma de ironie.
alessia2005 spune:
Baby boyimi pare bine ca sunteti bine..si noaptea a fost linistita...si..da..uite ca probabil pastilutele au fost grozave
Nikollicisanatate Karinutei...da...probabil o fi o reactie adversa a vaccinului..mai ales ca are si petele acele mentionate de tine...dar va trece vou...ca e vremea rece...
alessia2005 spune:
Nikollici..parca tu ai facut chiftelutele la cuptor nu?...off..ca trebuie sa caut acum site-ul acela...cred ca era la capitolul trecut nu?...ca nu ma prea pricep....
Muuh spune:
Ok, imi cer scuze tuturor celor care se simt lezati de folosirea expresiei "a dresa" in ceea ce priveste educatia unui copil. Nu editez mesajul initial, il las asa.
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Evident ca nu s-ar fi ajuns aici. Cel putin eu nu as fi fost cu siguranta atat de vehementa si mi-ar fi fost mult mai usor sa imi expun argumentele. Lasa ca vine caldura si ne vedem in parc sa dezbatem, iti si arat coltul rusinii unde am stat cand eram mica. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Asa mai merge.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George