Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
Niko, pe picioruse nu se vad aproape, dar se simt la mana, sunt zone foarte aspre, pielea e foarte uscata, aproape abraziva. Mai sunt niste pete rosii care apar la pliuri (in spatele genunchilor). Pe fata am observat una astazi, insa nu sunt sigura daca e DA sau o zgarietura/lovitura sau, cum spuneati voi, un dintisor ..
Eu am inceput sa am sanii sensibili (desi sarcina e ff mica, 3+), ma deranjeaza cand suge Gruia, sper sa nu se agraveze treaba asta 
Gruia, farama de steluta
alexa si mami spune:
Roxi m-am trecut si eu in tabelul pt pastilute. Nerantula in ce relatie mai e Gruia cu tzitzi? Tati ce zice?
nikolici spune:
nerantula multu mult de info.Si mie nu-mi vine a crede ca esti gravi....yuhuuuu da ba da ba du.
anamona ai perfecta dreptate in ceea ce spui, dar odata si odata copiii tot vor ajunge intr-o institutie si se vor lovi sau nu de astfel de practici.O sa incerc intai la una privata sa vedem ce si cum.
O dai pe Thea la gradi mai incolo?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Nerantula in ce relatie mai e Gruia cu tzitzi? Tati ce zice? |
Alina, Gruia e la fel de dornic de tzitzi ca in prima zi
, era irezistibil! Sunt aproape sigura ca nu se va intarca in timpul sarcinii, sper sa fac fata tandemului ulterior ... singura mea grija e ca ar ramane bb2 fara colostru :(
Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
Buna seara,
babytza inca sunt intreaga, se pare ca am reusit sa scap astazi, sper sa scap si maine...![]()
Daca voi va tot laudati copiii, eu trebuie sa va spun ca sunt un pic suparata. Daria a inceput sa regreseze in vorbire. Inca de la 9 luni spunea apa corect si cu directie, acum la apa spune papa. Lui Matei ii spunea Tei acum ii spune Ca, la suzeta spunea ciucita, apoi dudica, acum ii spune is. Pe toate le-a simplificat si nu mai seamana deloc cu cuvantul initial
. Asta se intampla de mai bine de 2 saptamani, deci nu pare sa fie doar o perioada....
Altfel evolueaza intelectual, intelege din ce in ce mai multe lucruri, chiar si cuvintele complicate, ii place mult sa citim si la cateva carticele daca ma opresc din citit stie ce cuvant urmeaza, evident il zice stalcit, dar il stie...
Pe langa asta, nu stiu ce sa mai fac cu ea pentru ca il mulsca pe Matei ff tare. Cand nici nu se asteapta saracu vine pe la spate sau chiar direct si-l musca rau... Pe mine ma mai musca dar rar... iar pe taica-su DELOC! Nu stiu ce determina comportamentul asta fata de Matei, cred eu ca e o forma de iubire, dar nu o pot invata ca asa il doare pe Matei si nu e bine....
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Alina, Gruia e la fel de dornic de tzitzi ca in prima zi , era irezistibil! Sunt aproape sigura ca nu se va intarca in timpul sarcinii, sper sa fac fata tandemului ulterior ... singura mea grija e ca ar ramane bb2 fara colostru :( Gruia, farama de steluta |
WOW...incerci tandemul, felicitarile mele!Jos palaria!Eu nu cred ca as putea si asta ca fii mea doarme pe mine de multe ori ma mai si bate dc nu scot tzatanul cand sforai.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:

Niko, incerc tandemul daca nu se schimba nimic pana atunci ... adica eu convingerea o am, mai trebuie sa se si poata si sa fie toti cei implicati de acord ![]()
Alina, tati se bucura, ca doar am lucrat impreuna deliberat la asta
... deocamdata nu ne facem planuri, socoteli, mai e multa vreme .. azi mi-am facut programarile de eco la Pop si Iosup (care s-a apucat iar de ecografii de sarcina la CMU!)
Si va trebui sa imi caut, din nou, medic
, tipa la care ma dusesem asta primavara, la Polizu, mi-a zis sa incerc sa nu mai raman
pana nu intarc, plus ca mi-am pierdut putin increderea in ea, ar fi trebuit sa ma monitorizeze mai atent dupa ce a vazut ca nu e neaparat in regula sarcina ...
Gruia, farama de steluta
nikolici spune:
Apropo de jocul cu mirosuri, gasiti multe jocuri adecvate varstei in cartea pusa de claudinna pe mailul comun, acolo este un joc gen pune pe niste vata niste chestii mirositoare gen vanilie, cafea si nu mai stiu excat ce.Si noi am incercat insa nu am reusit sa o fac sa miroasa ci doar sa urle ca vrea sa bage in gura vata si eu nu o las.
Daca aveti orice sugestie legata de jocuri in casa, care au functionat la bobocii vostri, as vrea sa le impartasim aici.
Eu de exemplu am folosit jocul Nausicai, cu intoarcerea si strigare cine sunt eu...mama, la noi a functionat decat cu niste hohote, chiar dc nu a strigat mama, am distrat-o copios.Multumim nausica.
Iar azi, pt ca noi avem mai mult de o sapt de cand nu am iesit afara, din cauza de muci, am zis sa inventez un joc nou, si cum ea ma urmareste in casa unde ma duc si mai si fuge dc fug eu si viceversa fug eu dupa ea, ne oprim brusc si eu strig JOSSSS si ma pun jos si surpriza a functionat....si pe urma strig SUSSS si ma ridic si asta a functionat la K.Atat de mult m-am bucurat ca ne-am distrat tare facand asta, si cum ma puneam eu jos, venea si ea si se ghemuia in mine si astepta, uitandu-se la mine, sa zic sus sa ne ridicam si sa alergam, tare i-a mai placut jocutza asta.Pare dresaj cu sus-jos, nu?![]()