Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nerantula felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si DD sa va aiba in paza lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc din nou tuturor, dragele mele!

Lumi, imi pare rau ca ati primit acest disgnostic! La noi efectele aplicarii cremei nu au fost imediate, asa ca poate mai ai putina rabdare. Si da, petele devin mult mai pronuntate la frig, la Gruia chiar pe picioare, desi e bine imbracat la fiecare iesire, au aparut din nou .. insa le tin in frau cu Exomega si astept primavara :)

Fetelor, am luat in seara asta de la Debenhams costum de plaja cu UV40, tricou+pantalonas scurt, super fain, 33 ron! Au roz pentru fetite si bleumarin pentru baietei. Insa maine va trebui sa il schimb, mi se pare ca nu se prea potrivesc marimile, lui Gruia ii vine bine acum cel de 18-24luni, desi nu e nici inalt (79cm), nici prea grasan (11kg).

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Mai fetelor....ce spunea-ti voi de faptu' ca sunt rosii in obrajiori...vine vre-un dinte/masea sau .....ce??? am uitat, v-am spus pricep greu si uit repede........si a mea are un obrajor mai rosu acum, dar febra, nu..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

la Elsa asa a fost, a iesit o maseluta.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

pio multumesc

lumi dar pina la urma ce au hunii, ca eu nu prea am inteles, e ceva grav???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lumi Am mai scris eu parerea mea despre bona, in special a uneia care nu o cunosc...nu am incredere in necunoscuti de fel, iar relatia de x+Karina nu-mi suna bine.Parca o si vad pe posibila bona, toata ziua la tv, putin pe afara si K singurica mai tot timpul.Si e greu frate, ma scoate pe mine de multe ori din pepeni acum, dapa i pe o persoana straina...prefer doar eu sau tati sa luam masuri asupra ei, nicidecum o bona.
Prefer socializarea intr-o institutie, cu riscul imbolnavirii repetate, insa o sa fiu foarte pretentioasa cu locatia pana la 3 ani si clar ca o sa ma duc sa vada ochiul meu la fata locului.Deocamdata ma informez putin pe net.
Ahh, iara m-am intristat, e clar ca eu sunt de aia care va boci la nunta, ca-mi pleaca fata de-acasa

in primul rand bafta la intalnirea cu seful!

ca tot veni vorba de pedepse prin time-out si acum aduci vorba de crese as vrea sa precizez ca nimic nu mi se pare mai umilitor decat postura unui copil pus la colt in fata celorlalti copii care, de cele mai multe ori, sunt incurajati de educatoare sa rada de el....
si asta e una din pedepsele blande aplicate in cresele sau gradinitele noastre.

atentie mare, eu as intreba inainte despre metodele de educatie preferate...

iar cat despre bone, sa stii ca nu sunt toate asa, mai gasesti si femei de treaba cred eu mai des decat crese decente....
oricum ma degraba controlezi o singura persoana decat o intreaga institutie :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

II

Gruia, farama de steluta

felicitari sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Si David are o chestie noua ( cioara de mine nu poate sa laude un copil pana nu il lauda si pe al ei ) Cand i se dezleaga siretul la papucei ii spun sa vina la mine sa legam papuceii . Iar el vine in fata mea si se arunca in fundulet sa ii leg sireturile

Babytza si puiiValentina David

ce simpatic!!! Elsa stie de sosonei, mi-i aduce cind ii spun ca trebuie sa-i pun sosoneii pe picioruse.

(hai ca sint mama ciorilor!!! imi laud din nou progenitura...)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

mai ce ciorim aici care pe care
T cand vrea sa iasa pe afara, isi cauta cizmulitele, mi le aduce, zice mm-mm aratand spre usa si ridica singura piciorusul in momentul in care ma pregatesc sa o incaltz :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi, nerantula cum sunt petele astea la voi?
Noi avem 2 pe fata, care erau rozalii, iar azi par uscate, ca si cum ar fi arse de soare...ma gandesc si eu eu la DA.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula felicitari mami! Sunt sigura ca de data asta totul va fi bine!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, felicitari!!!!! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput