Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nerantula, felicitari! Va fi bine

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Sofia a descoperit un nou joc. dupa ce face kk se arunca in fund. Repeta procedura de mai multe ori, de dragul senzatiei cred Nu zic ce gasesc cand schimb scutecul.

Inainte era finuta si nu s-ar fi asezat deloc cu kk in scutec. Of, of...

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

NERANTULA, FELICITARI SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SI SA FIE SANATOS, INDIFERENT DE CE O FI!!!!

NIKO te cred ca si eu as fi la daca m-ar suna sefu'.....neaparat sa ne spui ce a-ti discutat....tin pumnii sa fie bine,te cred si in legatura cu cresa.......oooooffffff

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am si eu o nelamurire, in reteta de chiftelute la cuptor ce intelegeti prin cuptor incins? ce temperatura? 180-200 de grade? eu o sa le fac maine ca am dat comanda la macelar pt carne tocata. abia astept.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula felicitari! Doamne ajuta!!!
Luminita ce ti-a zis dermatologul? Amandoi au DA? Sper sa iasa bine analizele sa te linistesti! Mie mi se pare ca Robi are fata de strengar si Edi pare mai calm...asa ii deosebesc eu si n-am dat gres niciodata.
Musette unde esti?
Nikolici sa fie cum iti doresti maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

am si eu o nelamurire, in reteta de chiftelute la cuptor ce intelegeti prin cuptor incins? ce temperatura? 180-200 de grade? eu o sa le fac maine ca am dat comanda la macelar pt carne tocata. abia astept.

eu cam tot ce fac la cuptor, fac la 200gr, au iesit ok asa, cu timp de coacere 45 min.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
[Luminita ce ti-a zis dermatologul? Amandoi au DA? Sper sa iasa bine analizele sa te linistesti! Mie mi se pare ca Robi are fata de strengar si Edi pare mai calm...asa ii deosebesc eu si n-am dat gres niciodata.

da, din pacate amandoi au DA, doar pe obrajori le-a aparut, Edi are o forma f usoara, abia se vede/simte, dar este...
stiam asta, confirmat, de 3 luni. eu banuiam de vreo 6 luni... in fine, am primit initial tratament cu Exomega, de la A-Derma, cred ca ti-am mai spus. nu a avut efect, ba mi se pare ca s-au inrautatit lucrurile putin. poate si de la frig, totusi...
acum am primit alt tratament, chiar acum cautam pe net sa vad ce mama naibii le-a prescris...
Fucicort crema - nu suna bine ce citesc pe net
Lipdraw Repair - asta preventiv, un fel de crema hidratanta, n-am gasit prospect pe net
si inca ceva, sper sa descifreze farmacista ca eu nu pot sa inteleg, toata ziua m-am chinuit.

of... sunt ingrijorata si ma oftic tare ca nu gasesc pe cineva care sa ma lamureasca, macar putin.

v-am pupat, va doresc o noapte linistita!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai fetelor....ce spunea-ti voi de faptu' ca sunt rosii in obrajiori...vine vre-un dinte/masea sau .....ce??? am uitat, v-am spus pricep greu si uit repede........si a mea are un obrajor mai rosu acum, dar febra, nu..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom mai respiri ? Esti intreaga ?

Lumi imi pare tare rau de DA...amandoi uofff

Si David e rosu in obraji de vreo 2 zile, nu imi dau seama de la ce. Nu se simte nimik la mana, e pielea fina pe obrajiori, dar e rosu rau...

Laviniaaaa ce faci mamico ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui piolica

eu cam tot ce fac la cuptor, fac la 200gr, au iesit ok asa, cu timp de coacere 45 min.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

merci mult!

Mergi la inceput