Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

II

Gruia, farama de steluta

ooopa! (asa se face acu? in cada? de azi pe azi? )
FELICITARI si Doamne ajuta sa fie totul bine!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Si ca tot veni vorba despre cresa, ultima data cind am fost, educatoarea mi-a zis ca au facut un joc cu ei care a constat in a mirosi diverse cutiute in care pusesera tot felul de condimente, de la patrunjel, ghimbir, nucsoara pina la lavanda si alte nebunii (bineinteles nu au pus piper si alte chestii de genul asta tari). Cica au fost super incintati. Nu m-as fi gindit niciodata sa fac un asftel de joc cu Elsa acasa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

foarte interesant. Eu n-am reusit sa-l fac pe Teo sa miroasa ceva...
Nu-mi dau seama de ce, dar nici nu trage pe nas si nici nu are vreo reactie la orice fel de mirosuri.
La fel cum nu intelege ce inseamna sa faci pipi si caca, adica vede rezultatul, dar nu simte ce se intampla in momentul X. Sau nu interpreteaza ce simte.
Cel putin asta impresie imi face mie, nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula,felicitari!!!Va fi bine,nu-ti fa griji..D-ne,D-ne va avea grija de voi

Niko tin pumnii maine sa fie bine

Pio pe cand era programarea?Prin februarie ,da parca nu mai e mult,nuu?

Babytzacat pot fi de draguti cand fac tot felul de lucruri care ne lasa fara cuvinte

Lumi nu te ingrijora mami ca totul va fi bine..si mie mi-e groaza de toamna,nu stiu unca ce si cum o sa fac..

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia saliveaza intr-o veselie,la juma de ora o bluza.gingia de jos din dreptul caninunului e rosie si umflata.

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nerantula, felicitari din suflet!!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati si de bb2!!!

Pio, o idee f buna cu mirosurile. Citisem de altfel despre treaba cu mirosurile, la nivel de joaca, si chiar vroiam sa aplic ceva de genul asta. Insa sincer, nu cred ca vor avea rabdare hunii. Incercam.
iar teatru de papusi clar vreau sa le cumpar, la cat de mult le plac jocurile de acest fel. mai astept doar sa creasca putin, sa aibe mai multa rabdare, rar stau locului sa facem si noi ceva... dar daca ceva-ul ala include sarit sau alergat, nici ca se mai termina. aseara am jucat fotbal cu ei, a fost o incantare pentru toti trei. eu fugeam dupa minge, ei fugeau dupa mine...

Laura, sper sa iasa repede, mama lor de canini si masele....

Babytza, cresc puiutii nostri...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

II

Gruia, farama de steluta

ce veste minunata!!!
Ma bucur mult de tot

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Felicitari Nerantula!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Pio pe cand era programarea?Prin februarie ,da parca nu mai e mult,nuu?

nu mai e mult, pe 3 feb, adica miercurea urmatoare avem programarea la discutiile preliminare... mai vedem dupa ce-o fi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Alexia saliveaza intr-o veselie,la juma de ora o bluza.gingia de jos din dreptul caninunului e rosie si umflata.

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

uff, mititica. Pupici!

Vad ca Elsei i-a iesit o maseluta azi noapte, deci e si ea in doua masele. Insa mi-e frica cind vor incepe caninii sa iasa.

Mergi la inceput