Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

II

Woooow, mi-au dat lacrimile femeie Ce veste super !!! Sa fie intr-un ceas bun mamico !!!!!!

Edit : Aoleu cu baia, ca mi-a sarit in ochi postul piolicai...lasa baile fierbinti Gata, esti graviduta si nu sunt indicate in primele luni de sarcina
Vai ce veste minunata !!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc!

Babytza, a fost ultima pentru urmatorul an si-mi era dor ..

Sper sa fie bine, de data asta, voi sunteti singurele la care am spus, la alti prieteni/familie/colegi nu spun pana nu trec de trimestrul I, daca m-o ajuta DD. Si mama stie, ca va tot sta cu Gruia cat voi merge pe la controale

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc!

Sper sa fie bine, de data asta, voi sunteti singurele la care am spus, la alti prieteni/familie/colegi nu spun pana nu trec de trimestrul I, daca m-o ajuta DD. Si mama stie, ca va tot sta cu Gruia cat voi merge pe la controale

Suntem singurele cica ....noroc ca suntem vreo 100 si ceva
O sa fie bine mamico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Felicitari Nearntula, sa fie intr-un ceas bun, sa va dea Doamne Doamne sanatate!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:

Multumesc!

Suntem singurele cica ....noroc ca suntem vreo 100 si ceva
O sa fie bine mamico

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FELICITARI NERANTULA!!! de data asta totul va fi OK pana la capat!!! Ai grija de tine si de baietii tai!!! te imbratisez cu drag!!!!! Acum o sa vezi cum va fi si cu fetita.....

Mergi la inceput

Nocom, parca mai mult imi doream fetita inainte de Gruia, acum ma gandesc ca lui i-ar place mai mult un fratior :)

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, DE DATA ASTA O SA FIE TOTUL BINE DA??? Ce ma bucur pentru voi, sa fie intr-un ceas bun, sarcina la termen iti doresc!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Deci Nikolici esti o comoara la casa omului Am salvat si scris in agenda ambele retete si ii fac si Tinei la ziua ei pentru copii chiftelute si bulete. Si ma uit ce mai au pe acolo. La chiftelute o sa pun in cateva si susan. Ca lor le place mult cu susan. Si cred ca o sa ii fac si pui shang hai. Nu stiu daca am scris corect
Le fac si oua umplute ca sunt mari amatori de ouale mele

piolica pai te cred ca te-ai emotionat Puii incep sa priceapa foarte bine ce le spunem si noi ne inmuiam ca piftiile cand ii vedem cum ne raspund la ce ii rugam
Si David are o chestie noua ( cioara de mine nu poate sa laude un copil pana nu il lauda si pe al ei ) Cand i se dezleaga siretul la papucei ii spun sa vina la mine sa legam papuceii . Iar el vine in fata mea si se arunca in fundulet sa ii leg sireturile

Edit : observ ca modificat la programel sa nu ne mai apara nicio "ia o pauza" cand scriem inia o pauzare ...sau apare cand e in-mu-ie-re

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Si David are o chestie noua ( cioara de mine nu poate sa laude un copil pana nu il lauda si pe al ei ) Cand i se dezleaga siretul la papucei ii spun sa vina la mine sa legam papuceii . Iar el vine in fata mea si se arunca in fundulet sa ii leg sireturile

ce simpatic!!! Elsa stie de sosonei, mi-i aduce cind ii spun ca trebuie sa-i pun sosoneii pe picioruse.

(hai ca sint mama ciorilor!!! imi laud din nou progenitura...)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput