Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula II |
Woooow, mi-au dat lacrimile femeie
Ce veste super !!! Sa fie intr-un ceas bun mamico !!!!!! 

Edit : Aoleu cu baia, ca mi-a sarit in ochi postul piolicai...lasa baile fierbinti

Vai ce veste minunata !!!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Multumesc! 
Babytza, a fost ultima pentru urmatorul an si-mi era dor .. ![]()
Sper sa fie bine, de data asta, voi sunteti singurele la care am spus, la alti prieteni/familie/colegi nu spun pana nu trec de trimestrul I, daca m-o ajuta DD. Si mama stie, ca va tot sta cu Gruia cat voi merge pe la controale
Gruia, farama de steluta
babytza spune:
citat din mesajul lui Nerantula![]() Babytza, a fost ultima pentru urmatorul an si-mi era dor .. Sper sa fie bine, de data asta, voi sunteti singurele la care am spus, la alti prieteni/familie/colegi nu spun pana nu trec de trimestrul I, daca m-o ajuta DD. Si mama stie, ca va tot sta cu Gruia cat voi merge pe la controale |
Suntem singurele cica

O sa fie bine mamico

Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Suntem singurele cica ![]() ![]() O sa fie bine mamico ![]() |

Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
FELICITARI NERANTULA!!! de data asta totul va fi OK pana la capat!!! Ai grija de tine si de baietii tai!!! te imbratisez cu drag!!!!!
Acum o sa vezi cum va fi si cu fetita..... ![]()
Nerantula spune:
Nocom, parca mai mult imi doream fetita inainte de Gruia, acum ma gandesc ca lui i-ar place mai mult un fratior :)
Gruia, farama de steluta
nikolici spune:
nerantula FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, DE DATA ASTA O SA FIE TOTUL BINE DA??? Ce ma bucur pentru voi, sa fie intr-un ceas bun, sarcina la termen iti doresc!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Deci Nikolici esti o comoara la casa omului 

Am salvat si scris in agenda ambele retete si ii fac si Tinei la ziua ei pentru copii chiftelute si bulete. Si ma uit ce mai au pe acolo. La chiftelute o sa pun in cateva si susan. Ca lor le place mult cu susan. Si cred ca o sa ii fac si pui shang hai. Nu stiu daca am scris corect ![]()
Le fac si oua umplute ca sunt mari amatori de ouale mele ![]()
piolica pai te cred ca te-ai emotionat
Puii incep sa priceapa foarte bine ce le spunem si noi ne inmuiam ca piftiile cand ii vedem cum ne raspund la ce ii rugam ![]()

Si David are o chestie noua ( cioara de mine nu poate sa laude un copil pana nu il lauda si pe al ei
) Cand i se dezleaga siretul la papucei ii spun sa vina la mine sa legam papuceii . Iar el vine in fata mea si se arunca in fundulet sa ii leg sireturile 
Edit : observ ca modificat la programel sa nu ne mai apara nicio "ia o pauza" cand scriem inia o pauzare ![]()
...sau apare cand e in-mu-ie-re 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| citat din mesajul lui babytza Si David are o chestie noua ( cioara de mine nu poate sa laude un copil pana nu il lauda si pe al ei ) Cand i se dezleaga siretul la papucei ii spun sa vina la mine sa legam papuceii . Iar el vine in fata mea si se arunca in fundulet sa ii leg sireturile ![]() Babytza si puii Valentina David |
ce simpatic!!! Elsa stie de sosonei, mi-i aduce cind ii spun ca trebuie sa-i pun sosoneii pe picioruse.
(hai ca sint mama ciorilor!!! imi laud din nou progenitura...)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)