Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Deci nu mai am chef de bulete ca sunt in butoiasul cu pulbere incinsa, stau sa explodez.
piolica azi am primit un sms de la seful meu neamt, care m-a rugat sa-l sun cand pot, in vederea unei intalniri maine.Oare ce poate sa discute cu mine, clar ca despre reintoarcerea mea la munca, tipei care m-a inlocuit ii expira contractul in curand, chiar nu stiu exact si nu vor sa-l mai prelungeasca, am aflat si eu din surse colegiale.Nu ma pot forta sa ma intorc dar imi pot pune bete in roate cand ma voi intoarce.
Deocamdata ma duc maine ...cu tot cu catzel si purcel (a se citi Karinutza si tati care isi ia liber 2 ore de la munca), altfel nu am cum.O astfel de discutie trebuie avuta face to face!
Si Vio, daca as fi in alta tara probabil nu mi-as face probleme de cresa, dar crede-ma ca de cand am primit sms-ul am inceput sa ma interesez ici colo, dar sunt mii de pareri despre cresele din tara noastra, eu inca imi mai imaginez carul plin de pici mici mici de cresa in Elvetia care erau plimbati de ingrijitoare pe malul lacului., aici i-or scoate pe malul Dambovitzei?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Imi pare rau sa aud asta, mai ales ca esti luata 'ca din oala'... ca sa zic asa. pfiuuuu, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Chiar daca erai in alta tara, ca sa duci un copil la cresa, mai intai trebuie sa-l 'acomodezi', despartirea se face progresiv, atit pt copil cit si pt mama. Eu nici acum nu o duc pe Elsa mai mult timp la cresa, cu toate ca am negociat un nr mai mare de ore pe saptamina, insa nu ma lasa pipota... :)
Nu uita sa-i ceri sefului tau un anumit timp de manevra, in cazul in care nu o poti scoate la liman in altfel cu el.
Sper sa inteleaga, iar tu sa ai timp suficient sa gasesti o solutie buna si pt tine si pt Karina.
Dar nu poti sa-ti bagi picioarele si intre timp sa-ti cauti altceva? Sau criza inca face ravagii in Romania?

iti tin pumnii! sa iasa bine!

pup

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lumi maciuca deci are 2 capete, un cap este al meu sigur si la tine celalalt cu 2 ramnificatii sigur.
Groaznic sentimentul asta, ma doare stomacul de la emotii. pe bune nu glumesc.
Si deja am aflat ca una dintre ture de la munca, incepe la 3 am...wonderfully nu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

stiu sigur ca nu glumesti. si-mi pare rau..
pote te ajuta o bona, in loc de cresa??
pe mine nu ma incanta ideea, si nici nu mi-ar ajunge una singura bucata bona, stiu din proprie experienta cum e sa le faci fata hunilor. si pana acum, sunt singura care a reusit.

in rest, momentul asta e oricum inveitabil, fie ca alegi cresa sau bona, fie ca momentul e 'acum' sau 'mai tarziu', oricum va trebui sa faci pasul asta. nu poti decat sa incerci sa-ti asiguri linistea dupa, a ta, a Karinei...

o sa ma gadesc la tine maine.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Uff Nicole ..imi pare rau..si eu parca stateam cu drobul de sare deasupra capului cand ma gandeam ca la 2 ani trebuie sa merg la servici.
Sper sa iei cea mai buna decizie.
Eu am ales sa renunt la servici, pana la 3 ani sa stau cu Radu.Apoi o sa caut..iar el o sa fie deja maricel pentru gradi.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi Am mai scris eu parerea mea despre bona, in special a uneia care nu o cunosc...nu am incredere in necunoscuti de fel, iar relatia de x+Karina nu-mi suna bine.Parca o si vad pe posibila bona, toata ziua la tv, putin pe afara si K singurica mai tot timpul.Si e greu frate, ma scoate pe mine de multe ori din pepeni acum, dapa i pe o persoana straina...prefer doar eu sau tati sa luam masuri asupra ei, nicidecum o bona.
Prefer socializarea intr-o institutie, cu riscul imbolnavirii repetate, insa o sa fiu foarte pretentioasa cu locatia pana la 3 ani si clar ca o sa ma duc sa vada ochiul meu la fata locului.Deocamdata ma informez putin pe net.
Ahh, iara m-am intristat, e clar ca eu sunt de aia care va boci la nunta, ca-mi pleaca fata de-acasa

pio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nikol - multumesc pt retete...azi eram varza, nu stiam ce sa-i pregatesc de mancare si....am facut buletele...acum i-am pus vreo 5 pe o farfuriuta si vine ia cate una o inghesuie in gura si fuge...apoi vine dupa alta....
Mie aluatul ala nu mi-a iesit destul de tare incat sa pot modela bilute...astfel incat le-am pus cu ligurita in tava si au iesit in loc de bulete un fel de palete esentialul e ca ii plac....multumim inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko tin pumnii maine sa iasa bine

Lumi te cred ca esti ingrijorata, dar sunt convinsa ca va fi totul ok la analize

Eu mancam mai devreme niste cioco After eight si eram convinsa ca piciului nu ii place, asa ca i-am bagat o bucatica mica in gura atunci cand s-a lipit de mine si tragea sa ii dau si lui. Eeee na, ca ii place cioco cu menta Le indesa in gurita bucatelele de parca erau ultimul lucru ce urma sa il manance in viata Imi pare rau ca nu eram pe faza sa il filmez

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

II

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Lumi, Elsa avea 10.600kg la controlul de acum o luna jumate, iar cind i-au aparut bubitele de varicela si am fost la doctor, a cintarit-o din nou. Avea tot 10.600, deci nu a luat nimic. Iar de cind cu varicela sint sigura ca a mai slabit, insa mie mi se pare ca arata inca bine, mai ales acum de cind au inceput sa dispara bubitele.
Eu zic sa nu te ingrijorezi, fa setul de analize prescris de doctor si vezi ce si cum.
Cit despre marionete, la cresa unde merge Elsa au marionete din alea mari de care zici tu, asa ca au un fel de teatru de marionete de 2 -3 ori pe saptamina. E ceva magic pt copii, cica Elsa sta neclintita.
Si ca tot veni vorba despre cresa, ultima data cind am fost, educatoarea mi-a zis ca au facut un joc cu ei care a constat in a mirosi diverse cutiute in care pusesera tot felul de condimente, de la patrunjel, ghimbir, nucsoara pina la lavanda si alte nebunii (bineinteles nu au pus piper si alte chestii de genul asta tari). Cica au fost super incintati. Nu m-as fi gindit niciodata sa fac un asftel de joc cu Elsa acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

II

Gruia, farama de steluta

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo, bravo, bravo!!!!!
d'asta erai tu in baie???? hihihi??? super veste. bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Wow, Nerantula, bb2 !! Felicitari din suflet! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput