Bobocei de sept-oct 2008 (251)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Raducu..somnic usor..si Sere doarme...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Nikollici..sunt interesante si buletele..dar parca sunt migaloase...am mancat cumparate..dar sunt mai bune cred cele facute in casa...interesante retete pe site-ul acela...sa ne anunti si pe noi cum au iesit buletele de cascaval...

Mergi la inceput

Ce sa mai ..studiez intr-una..o groaza de retete delicioase....iamiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am fost la doc, pediatru si dermatolog. m-am mai lamurit putin, dupa vizita la pediatru. putem sa-i intepam in deget, pentru hemograma si pentru rezultate orientative privind Ca si Fe. daca aceste rezultate vor fi proaste, e cazul sa le luam sange din vena, si sa vedem clar, concludent, valorile de Ca si Fe + glicemie. Agitatia, mai ales a lui Edi, pare a fi de la dinti, ii ies trei masele si doi canini, asa cum am vazut de altfel si eu. vom face si ex. coproparazitologic, caci in 3 luni Robi a luat in greutate doar vreo 200gr, poate e normal, poate nu, dar e cam putin. credeam ca s-a stricat cantarul nostru, dar nu, se pare ca nu...
Robi are 11.350gr si 86cm si Edi are 11.550 si 87cm.
la dermatolog, alta vizita, alt doctor, aceea poveste, alt tratament....

f faine micile marionete de care aminteste piolica. avem si noi, nu-s din Ikea, dar sunt haioase si hunisorilor le place sa ne jucam cu ele. vreau sa le cumpar si marionete mai mari, de pus pe mana, am vazut in catalogul trimis de claudinna unele chiar dragute.

bitza, ma bucur ca ii deosebesti pe huni, chiar vroiam sa te intreb, da' am tot uitat!
felicitari pentru canin, ma bucur ca ati scapat!
ah, in legatura cu DA, musette parca a spus ca a apelat la homeopat pentru DA a lui Luca.

babytza, hunii sunt ok, au dormit si ei bine azi noapte, o trezire in jur de 03.30 ptr papa, amandoi. dar s-au trezit de tot la 07.15, brr, devreme. (fata de 08.00, de obicei).

ada, sigur ca NU sunt la fel, dar asta n-are de a face cu jucariile, mai ales la varsta la care nu inteleg unele lucruri... daca le vei impune, de ex., sa urmeze aceeasi facultate sau sa faca acelasi sport, asta ar fi o alta problema, in conditiile in care cel putin unul din ei prefera altceva.
ma bucur ca ai rezolvat problema si, nu vreau sa te dezamagesc, dar.... cel putin in cazul nostru, nici chiar doua jucarii la fel nu rezolva problema. Robi, care culmea, e declarat fratica cel cuminte, in 80% din cazuri ii fura jucaria lui Edi. desi se joaca, fix in acelasi moment, cu o jucarie identica... so, sper sa tina la voi, da' sa-mi spui cat timp!

niko, si noi avem muci, apar si dispar, nush cum naiba vine asta... suntem in a 7-a zi de la Priorix... sper sa fie o reactie adversa si sa scapam cu atat.
in leg cu petele lui K, poate s-a iritat, poate i s-a uscat pielicica de la frig? incearca cu o crema hidratanta, poate ajuta.

andy_g, uff, imi pare rau ca sunteti si voi bolnaviori. sper sa va insanatositi cat mai repede!!!

baby_boy, aici sunt, abia acum am reusit sa ma apropii de laptop. de dimineata am fost cu hunii la doc, ne-am intors pe la 12.00, astia mici si-au dat programul de somn peste cap, ca au dormit vreo 45 de min in masina, asa ca pe la 15.00 i-a prins flama. acum dorm si e in sfarsit liniste.
eu in Metro n-ajung, dar mai incerc in Cora si in Carrefour, poate ai noroc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Deci nu mai am chef de bulete ca sunt in butoiasul cu pulbere incinsa, stau sa explodez.
piolica azi am primit un sms de la seful meu neamt, care m-a rugat sa-l sun cand pot, in vederea unei intalniri maine.Oare ce poate sa discute cu mine, clar ca despre reintoarcerea mea la munca, tipei care m-a inlocuit ii expira contractul in curand, chiar nu stiu exact si nu vor sa-l mai prelungeasca, am aflat si eu din surse colegiale.Nu ma pot forta sa ma intorc dar imi pot pune bete in roate cand ma voi intoarce.
Deocamdata ma duc maine ...cu tot cu catzel si purcel (a se citi Karinutza si tati care isi ia liber 2 ore de la munca), altfel nu am cum.O astfel de discutie trebuie avuta face to face!
Si Vio, daca as fi in alta tara probabil nu mi-as face probleme de cresa, dar crede-ma ca de cand am primit sms-ul am inceput sa ma interesez ici colo, dar sunt mii de pareri despre cresele din tara noastra, eu inca imi mai imaginez carul plin de pici mici mici de cresa in Elvetia care erau plimbati de ingrijitoare pe malul lacului., aici i-or scoate pe malul Dambovitzei?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

niko, bafta mare la intalnire maine!!
cat despre cresa, stiu exact prin ce treci.... nu stiu ce e mai rau, sa incerci sa afli una alta pe net despre o cresa sau alta, sau sa te duci pur si simplu.... mi se face parul maciuca...

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna, fetele am inceput ziua ok, spalat (bagat doua masini) facut mancare, curatenie pe alocuri si dat cu matura de 100 de ori dupa frimituri ...noi am dormit ok azi-noapte ...bineinteles cu trezirile de rigoare

babyta imi apre rau ptr. noaptea avuta, ce o fi avut Davidutzu??....in alta ordine de idei am vrut de atunci, dar nu am reusit sa iti dau un mare -oi ptr. cum ai reusit sa o abordezi pe doamna de la ghiseu si ptr. faptul ca ti-ai rezolvat problema .....am o mare admiratie ptr. astfel de pers. eu ma stiu pe mine ca sunt cam bleaga in astfel de situatii.....dac mie imi spunea aia ca trebuie sa vin in nu stiu cate zile, poate o intrebam, de ce? daca imi spunea ca asa scrie la lege, spuneam bine si plecam

niko facusi furori cu chiftelutele la cuptor, tocmai ce am prestat si eu mai devreme, ce zici?...ca nu mai saturam copilul

dya unde ti-a dat trimitere sa faci BCG??? ca si noi trebuie sa il facem si de vre-o 3-4 luni ma chinui, ca cica Institutul CANTACUZINO, nu-l mai fabrica momentan, ca ar fi sectia in renovare

lumi sigur e ok Robi, chiar daca este mai mic ca fratica, probabil are alt ritm de crestere, nu trebuie sa fie la fel ca Edi, chiar daca sunt gemeni.....tin pumnii sa iasa analizele bune

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

lumi maciuca deci are 2 capete, un cap este al meu sigur si la tine celalalt cu 2 ramnificatii sigur.
Groaznic sentimentul asta, ma doare stomacul de la emotii. pe bune nu glumesc.
Si deja am aflat ca una dintre ture de la munca, incepe la 3 am...wonderfully nu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi sigur e ok Robi, chiar daca este mai mic ca fratica, probabil are alt ritm de crestere, nu trebuie sa fie la fel ca Edi, chiar daca sunt gemeni.....tin pumnii sa iasa analizele bune

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

pe mine nu ma ingrijoreaza ca nu-s la fel, stiu f bine ca n-au cum. ma ingrijoreaza ca Robi nu a luat f bine in greutate, fata de restul de 1 an si ceva de zile de viata, cand n-am experimentat probleme de genul asta. e adevarat ca e si fff activ, amandoi de fapt, nu stau locului o secunda, dar...
sper sa fie totul bine, ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Reteta de chiftelutze nu vine de la mine, noroc cu prietena noastra Cristinescu, ca imi mai da idei culinare...sa va spun ca acum face placinta cu carne la cuptor, deja visez ca fac si eu intr-o buna zi.
Dar recunosc ca chiftelele au avut un super succes la noi.
Ieri am facut orez chinezesc cu multe legume si ananas plus soia, s-a mancat in draci la el.

Mergi la inceput