Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Nocom mami nu te supara, dar am ras cu lacrimi 
Chiar sa ne spui diseara daca mai esti intreaga ![]()
Lumi cum sunt hunii azi ? 

nerantula baie in cada 

Dar ai grija cu laptop-ul ala langa apa ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
Maine am meeting la munca...vor sa ma intorc curand...ahhh am niste emotii in stomac.Sper sa fiu tare pe pozitie.
Ma trec niste sentimente oribile in momentele astea.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
sanziana27 spune:
Sunt copii si copii (aici ma refer strict la cei 2 din ograda mea
)...
Dragos genul de copil curios, care forteaza limitele pana unde poate el, indiferent ca-i vorba de a fugi in curu' gol prin casa sau de a se miorlai ca vrea in brate pe scari cand am mainile pline de sacose....in prima faza ii explic azi nu se poate ca-i frig in casa, el forteaza tragand de bluza si pregatind o criza...daca el ar accepta 1-2 minute de compromis, as ceda si eu...dar merge pe principiu "ii dai un deget si iti ia mana toata)
Ah si ma mai enerveaza o chestie: cand cineva spune NU (te mai si supui si mai lasi in colo de frustrari si crize la 3 ani)![]()
Tot ce am scris aici e vorba numai si numai despre copii mei si persoana mea, fara sa fac referire la o alta persoana!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
gaia.nevia spune:
vad ca Dragos are deja 3 ani. Nu mai trece faza asta de NUUUUUU!NU ACUM< NU ASTA< NU DELOC!
Teo face la fel, nu vrea nimic din ce ii spun altii. Hai sa te schimb, NU, hai afara, NU, hai la culcare, NU, hai la masa, NU.
Uneori il ignor si ma ocup numai de Radu, si vine si el. Da mie nu-mi dai de mancare? da pe mine nu ma iei afara, si se pune pe urlat.
Asa ca... distractia e in toi. Speram si eu ca pe la 3 ani se mai domoleste... vad ca visez doar.
Mai rau e ca el interactioneaza si cu alti oameni care nu au aceeasi rabdare. Bunicul daca-l vede pisat vrea sa-l ia la schimbat imediat, el NU, asta il fugareste prin casa, ala striga si alearga, dureaza si o ora sa-l prinda si de fiecare data se enerveaza, se sufoca si mi-e frica ca pateste naibii ceva (bunicul, v-ati prins...)
Bunicul pune la suflet si mai am scandal cu el pe tema asta.
De exemplu, Teo nu vrea sa doarma de amiaza, doar de la o vreme. Se pune pe plans, chitaiala, se ascunde, etc.
Bunicul il baga in pat si-l cam tine acolo, sa nu se dea jos, ala mai striga, bunicul il mai pacaleste... in fine, dupa vreo ora de chinuri adoarme.
Cu mine e mai usor, daca vreau neaparat sa doarma, ma var cu el in pat si imediat adoarme langa mine. De obosit, clar e obosit.
Dar faptul ca il bag in pat fortat (adica il iau de jos si merg cu el in brate pana la pat, uneori tipa la mine ca nu vrea, alteori se zbate si alteori ma loveste, alteori plange) imi displace, asa ca ce m-am gandit eu.
Ia sa-l las in boii lui, sa nu doarma frate. O sa pice lat la 8 max seara, ceea ce imi convine clar mai mult decat ora lui obisnuita, 11-12.
Nu va puteti inchipui ce mi-a facut bunicul si cat m-a frecat la cap, ba a si tipat la mine, ca un copil la varsta lui trebuie sa doarma de amiaza!!!! Distractie max.
Azi iar il oripileaz pe bunic cred, ca il iau pe nepot-su la o plimbare cu troleul. In loc de somn ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Maine am meeting la munca...vor sa ma intorc curand...ahhh am niste emotii in stomac.Sper sa fiu tare pe pozitie. Ma trec niste sentimente oribile in momentele astea. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
te pot obliga sa te intorci???
tin pumnii sa iasa asa cum vrei tu. sa stii ca eu sint mai nebuna, imi caut de munca....
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Ada, nu sint eu experta in astea, insa am observat ca Elsa e mult mai 'cuminte' daca-i canalizez energia pe o anumita chestie. Gen ne jucam cu marionetele, citim din carticica cu Printesa Anais, dupa aceea mesterim ceva la masuta de activitati, vorbim la interfon, ne scalimbam, mergem ca ursu si chestii de genul asta. Acum a picat lata la prinz, efectiv cind i-am zis de nani nani am vazut-o ca o ia spre living si nu prea am inteles, eu facindu-i semn sa vina spre dormitor. Si cind apare si ea in brate cu patrocle si elefantul! Mi s-au umplut ochii de lacrimi, iti jur! In 2 secunde era in patut, in saculet, fara sa faca nazuri ca de ce o bag in sac, iar in urm 2 sec dermea deja.
Lui Teo ii plac masinutele, nu? Incearca sa te joci cu el cu masinutele pina la epuizare. E clar ca trebuie sa-l ocupi si pe Radu, iar ei doi vad ca nu fac casa buna impreuna. Nu stiu ce sa-ti spun, eu ma tot gindesc ca daca-i tinem ocupati, le gasim activitati, sint mai putin agitati si nervosi, cel putin asta am observat eu de ieri cu Elsa. La ea mai era si varicela aia care o zapacea, acum e pe trecute, poate e si asta.
Si inca ceva, pt cei de 3 ani care spun NU, ati incercat si voi cu nu, ca sa aveti ca raspuns un fel de negarea negatiei - ceea ce da DA:) Adica sa le spuneti - Nu-i asa ca nu mergem afara? iar ei raspund, oooo, nu.... vreau sa mergem.:)
pupici
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
baby_boy spune:
Nicole sa fii tare maine. tin pumnii sa iasa bine
Raducu e un cuminte ..tocmai a baut sucul de la o portocala
Acum ne pregatim de nani.
Lumi unde esti?
Fetelor daca aveti cumva drum prin Metro saptamana asta si vedeti cumva avionul winnie fie-va mila si luati-mi si mie.plssss..ca daca nu singura alternativa imi ramane amazonul.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
alessia2005 spune:
| citat din mesajul lui Nocom alessia uite aici reteta: CHIFTELUTE DE PUI LA CUPTOR Ne trebuie: cca 500 g piept de pui 2 cepe 5-6 catei de usturoi mari 1 ardei (optional) 2 oua 2 felii mari de paine marar si patrunjel sare, piper Cum se face: Se dau prin masina de tocat: pieptul de pui, ceapa, ardeiul si painea (neinmuiata am pus-o eu pentru ca compozitia sa nu fie prea apoasa). Amestecul rezultat se amesteca cu ouale, usturoiul pisat, verdeata, sare si piper. Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Multumesc mult Nocom...tocmai am iesit di buca...si am terminat chiar si papat delicioasele chiftelute...minunate, insa n-am avut ardei..asa ca n-am pus..iar in loc de paine am pus pesmet ...au iesit grozave...multumesc mult de reteta..caci pe celelalte nu le gasisem din postarea trecuta..si eram disperata...

Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
| citat din mesajul lui nikolici alessia uite site-ul cu chiftelutze: http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/chiftelute-de-pui-la-cuptor.html iar eu dupa ce termin ciorbitza de vitel , voi face bulete de cascaval la cuptor, adica astea: http://edithfrincu.blogspot.com/2009/03/bulete-de-cascaval-la-cuptor.html Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Avem a multumi Nikollici..salvat in calculator..

Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Nerantulamultumim ptr efortul depus cu gecuta
...ai scapat de Gruia ptr un moment...hoata....baie in cada....sunt geloasa....
...ale mele se tin scai de mine..nicio sansa de baie-n cada..dus ..cu Serena tipand pe langa usa...![]()
Nikollici..maine-ti facem galerie..succes la servici..pumnii stransi!
Mami de doua printese:

Matei Tudor (11.07.2004)