Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
De ce nu dorm, de ce nu dorm??
Ylari nici eu nu mai suport delooooc iarna, ma apuca depresia!! Vreau sa ies afara, pe seama iernii pun toate kg in plus!! Am mari sperante de la primavara.. CUm mai esti cu regimul?
Desiree simpatica Victoria cu confuziile ei lingvistice.
Ali cum a fost la party? E Vlady mai bine?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
Doloress spune:
Piticul meu iar a facut febra, e a saptea zi! Maine ma duc la al treilea doctor! Daca si asta ma trimite inapoi cu tylenol ma impusc.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
simonacip spune:
neata fete.
SIs...si eu sper ca mai e putin din iarna...teoretic 4 sapt, apoi din martie ar tb sa ne mai linistim.
Alysh, mi-a venit ieri, deci nu ...nici de data asta.Macar e mai regulat c...ca mie-mi venea o data la 2 luni...asta-i cred si motivul pt care ramin greu...Asta e, sa fim sanatosi. Cum petrecurati?
Aelita, daaaa, ce-as fi vrut sa fi ramas!!Dar acum asta e trebuie sa ma adaptez gindului ca merg la sv in aprilie si sa nu-l mai alung.
DOloress, bai ce doctori si la voi acolo..Dar Patrik tuseste? E racit pina la urma? Sper sa rezolvati odata ca si organismul lui micut cit sa lupte?
Ylari, spor la shopping...e bine asa-i un shopping d-asta bine plasat in plictiseala iernii. Tanjesc si eu dar acum cu cautarea casei perfecte...nu mai pot face prea multe.Bine ca mi-am tot luat una alta inainte, deci nu ma pot plinge.
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
inais spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Piticul meu iar a facut febra, e a saptea zi! Maine ma duc la al treilea doctor! Daca si asta ma trimite inapoi cu tylenol ma impusc. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Doloress mie imi suna a infectie bacteriana...probabil a fost viral la inceput si acum a cotit-o. O fi prins ceva de pe la Urgente pe unde ati stat cu el. Sau nu neaparat...eu zic sa insisti sa ii faca o hemograma sa va dati seama ce-i. pentru Patrick bolnavior! Uooofffff!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Luminel spune:
Buna, fetelor!
Ieri n-am mai reusit sa intru (n-am avut net o perioada apoi nu-mi mergeau browser-ele; IE nu merge nici acum, noroc cu Mozilla) asa ca o sa continuu cu discutia de vineri
Lorich, Inais, de acord cu amandoua...a fost superb vineri cu conditia sa nu fi stat prea mult...dupa o ora cat am stat noi in parc, ne inghetasera picioarele...ieri am zis pas...sa vedem azi...
Aelita, ti-am citit cu mare atentie mesajele...pe mine una m-ai impresionat, sincer...cred ca ti-ai ratat cariera de psiholog...ai o mare capacitate de introspectie si analiza...ai atins niste probleme si sentimente de care probabil nici nasa lui Desiree nu este constienta...imi scot palaria in fata ta ...te felicit!
Desiree, nu-ti cunosteam povestea, dar ma bucur ca a fost una cu "happy end" si in final ai obtinut o "Victorie" asa de reusita (si haioasa), de care sa te bucuri toata viata.
Alysh, doua petreceri intr-un week-end!?!? bravo tie! tine-o tot asa...cat mai poti! Sanatate lui Vlady! sper ca e deja mai bine
Doloress, si Patrik bolnavior...inclin si eu sa zic ca si Inais...trebuie niste investigatii mai amanuntite...prea lunga perioada cu febra...cat sa lupte si organismul lui micutz! Sanatate maxima si rapida!
Simonix, am vazut ieri niste imagini pe euronews de la mitingul ala din Bruxelles si mi-am adus aminte de tine...pareau destul de inversunati manifestantii...dar totusi, cum sa va sechestreze, mai, in cladire?!!! si fara sa va anunte inainte sa va pregatiti si voi?!?!? ce aiurea!
Simona, imi pare rau ca n-a fost "cu ochi" luna asta...data viitoare...tin pumnii si sa rezolvati cu casa
cate un special pentru insomniaca Laurita si "cucuiata" Eva...
eu sunt fericita (dar si un pic trista)...mi-a zis barbatu-meu ca vine poimaine acasa ca are o pauza de doua saptamani la munca si, ca sa nu stea degeaba pe acolo mai bine se repede acasa...dar, asta inseamna cel mai probabil ca de Pasti n-o sa mai vina
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
aelita spune:
DESIREE-calcetines =sosete.
ce scumpa e Victoria cu piersica ei
DOLORES atatea zile cu febra?dupa 7 zile cat are ?
SIMONACIP ia-ti test din ala de ovulatie,ca daca nu ai C regulat,e cam greu sa calculezi ziua ! si e posibil sa o ratezi.Biiiineee,ca e posibil sa spui ca nu,nu ratezi nici o zi
Ei ,desigur ca el se va naste cand va dori!!
LUMINELmultumesc!
11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Luminel spune:
Doarme fata si zic: ia sa mai vad ce mai e pe forum...cand colo aici nici o miscare (in afar de Aelita)
hai sa ma laud si eu cu fata mea: are 88 cm inaltime (am reusit s-o masor cum se cuvine, nu cu usa de la frigider) si a invatat sa manance singura cu lingura (la ciorba e mai greu dar...perseveram)
Doloress, tu chiar asa de calma esti mereu...spune-mi ca te mai enervezi si tu, te rog...sa nu chem salvarea degeaba sa ma duca la 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Hello hello :)
Am scapat de agitatori
Dolores - Nu imi suna prea bine, 7 zile de febra. Si eu zic ca Inais: o suprainfectie, ceva. Depinde si de restul simptomelor... Dar cam asta e tipicul, mai ales la copii mai sensibili: da virusul peste ei, nu reusesc sa il elimine la timp, se suprainfecteaza. S-a inrautatzit raceala ? Cum ii sunt mucishorii ? Cum tuseste? Are wheezing ? Care e starea generala ? Ultima oara cam la fel a fost si la noi, la 5 - 6 zile de febra l-am dus din nou la dr si nu am plecat de acolo fara antibiotic. E drept ca starea lui nu se ameliora deloc, febra era mica, dar era, tusea evolua. Pediatrul mi-a zis ca pot fi virusi care dau febra timp de 1 saptamana, insa conteaza mult starea generala a piticului. Asa ca du-te peste ei si cere niste investigatii mai serioase. Iti tinem pumnii.
Simo - si mie mi-a venit ieri CM Asa ca ramane pentru alta data
Luminel - iaca, am scapat :) Nu a fost mare nebunie totusi :) Felicitari pentru descurcreatza
Desiree si Aelita - am urmarit cu interes discutiile voastre, nu am participat e motiv ca nu am cum sa imi dau cu parerea dar am ramas cu doua idei: Desiree este o luptatoare si o felicit pentru "victorie" iar Aelita este un "psiholog in iarba" De asta imi place forumul, ca intotdeauna este cineva gata sa te ajute cu un sfat in cele mai diverse probleme
Si cu asta ... fug la baietel, sa il smotocesc nitel.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aelita spune:
LUMI e inalta! Andres nu mai stiu cat are,ultima data avea 83cm,acum nu stiu daca a mai crescut.
Sofia pana aproape de 3 ani avea 93 cm,deci fa comparatia! acum o fi mai crescut un pic,dar nu mult.abia mi-au primit-o acum 2 luni la un loc de joaca unde trebuia sa aiba 95cm.
11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita LUMI e inalta! Andres nu mai stiu cat are,ultima data avea 83cm,acum nu stiu daca a mai crescut. Sofia pana aproape de 3 ani avea 93 cm,deci fa comparatia! acum o fi mai crescut un pic,dar nu mult.abia mi-au primit-o acum 2 luni la un loc de joaca unde trebuia sa aiba 95cm. 11+ Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008) |
Da, toata lumea care o vede imi spune ca e inalta...sincer, nu stiu cu cine seamana (cred ca "isi arunca in neam", cum zicem noi oltenii) ca eu am 1,63 si tati 1,65 cm...sper sa se mentina asa si sa nu stagneze mai tarziu...daca vrem s-o facem fotomodel (de fapt "manechinuita", tre' sa fie inalta