Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DESIREE-calcetines =sosete.
ce scumpa e Victoria cu piersica ei

DOLORES atatea zile cu febra?dupa 7 zile cat are ?

SIMONACIP ia-ti test din ala de ovulatie,ca daca nu ai C regulat,e cam greu sa calculezi ziua ! si e posibil sa o ratezi.Biiiineee,ca e posibil sa spui ca nu,nu ratezi nici o zi
Ei ,desigur ca el se va naste cand va dori!!

LUMINELmultumesc!

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Gracias!

Doloress, nu ai pediatru? Il duci tot la dr. de familie? Cere-le tu sa-i faca tot felul de analize si nu mai lasa dupa ei.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor,
Iaca reusesc si eu sa scriu, e o vanzoleala de numa-numa, vorba lui Simonix, numai agitatori in jurul meu. Acum dorm. Eu am fugit din pat sa pot spala in liniste vasele, sa fac lista de cumparaturi ptr sapt viitoare (din pacate eu nici la supermarket nu mai merg ca e Eva prea agitata pe acolo si ne chinuim rau cu ea. Ai vostri cum reactioneaza in supermarket? Eva a fost cuminte pana acum 2 luni cand a inceput agitatia, nu mai vrea acolo pe carucior si vrea sa cotrobaie prin toate rafturile. Pana acum se multumea cu ce puneam noi in carutz)
Lumi, merci de pupicul pe cucui, e mai bine, parca nici vanat nu mai e. E lunganca Cris Eu nici n-am mai masurat-o, nici n-am cantarit-o, asa ca nu stiu ce sa spun de ea. Noroc cand mai mergem la Medicover ca eu nu am cantarit-o niciodata. Toata lumea face o fatza cand ma intreaba cate kile are si eu zic "nu stiu"... Aaaa, ba da, am cu ce sa o laud: papa si ea singurica, mereu cere, ca eu vreau sa-i dau eu, ca ea se intindeeee, dureaza juma de ora sa pape 4 linguritze... Cu ciorba mai subtire si noi, dar restul papa singurica, sunt tare mandra de ea.
Inca o chestie, desi pronunta perfect tata, lui Iuby ii spune Dada Am observat eu! De ce oare? Imi e un drag de ea ca a inceput sa-mi comunice diverse chestii in felul ei e simpatica foc, face si ca microundele vam vaaaaammmm cand ma vede ca scot cratita de mancare!
Simonacip, Simonix, ce sa zic, imi pare rau ca nu ati ramas... Eu deja am reluat lucrul Perseverez, poate-poate se indura bb2 si vine... Cine stie?
Doloress, imi pare rau ca inca va chinuiti, sa ne tii la curent, pupam Patrickutzu frumos!
Lumi, lasa draga bucura-te acum ca vine sotzu si mai vedeti de Pasti poate va duceti voi la el!
Laurita, cu regimul ce sa zic, mananc cu grija in continuare, incerc sa nu revin la stilul dinainte dar nu am mai slabit. Totusi ma multumesc ca duc o viata mai sanatoasa, zic eu.
In rest fetelor crosetez de zor, ieri nu ca a fost sarbatoare. Vreau sa fac o paturica ptr un bebe care urmeaza sa se nasca in 13 februarie. Deja am facut jumate. Dar abia astept sa incep dupaia una ptr noi, am o ideee, deja mi-am cumparat firele, trebuie doar sa o termin pe asta ptr bebe.
Va pup pe toate!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare, salutare..
si noi mai rarut, greu mai sar la un raspuns...
pupam burticile si copilasii bolnaviori sa se faca bine
noi suntem ok, mama e la noi in continuare, speram sa ramana pana in octombrie, mi-e de mare ajutor, se intelege bine cu Iustin, ma ajuta la bucatarie, adica ea face totul, plus ca avem si noi timp de una alta...de scoala, iesiri, yamyyy...saptamana trecuta am fost la concert Guns N Roses...minunat, ce pot zice...
am citit pe lung de problema lui Desiree, de fapt n-am prea inteles cum e cu nasu ca povestea e lunga, tine din capitolul trecut si pe-acolo n-am ajuns
am citit si de Patrickut..Dolores, am avut si noi experienta urgentelor de 2 ori..prima data avea febra, i-am dat advil, a scazut, l-am dus acolo, dupa 4 ore nu ne bagase nimeni in seama..am plecat acasa fara sa -l fi vazut doctorul...
a doua oara, l-am dus cu febra, nu i-am mai dat advil, am exagerat cu durata febrei, el avea de 3 zile, io am zis ca are de 5-6 zile...i-am zis ca nu mananca, ca nu bea lichide ca e foate apatic (ceea ce nu era adevarat)..in doua ore intrase in triaj, avea analizele la urina facute, il vazuse doctorul si eram in drum spre casa...facuse boala mainilor, palmelor si talpilor, de acolo avea febra...deci EXAGEREAZA la greu, asta e sfatul meu ca sa fii bagata in seama...
un filmulet mic despre cum ne frichinim noi..al m eu e cam slabut, dar toata ziua fuge
http://family.webshots.com/album/576443335eCsxCR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara la toata lumea

In sfarsit, ne facem si noi bine. Matza mea a fost extraordinara pana acum! Si-a luat antibioticele fara prea multe proteste, chiar daca sunt amare rau!
Ne-au dat niste antibiotice ciudate rau: o data ca sunt foarte puternice, imi vine sa vreo ora dupa ce le iau si dupa o alta ora mor de foame! De fapt toti 3 suntem asa...rupti de foame dupa prostiile astea de antibiotice. Deci mancam parca suntem lupi hamesiti.

Vad ca puii mei amandoi se refac destul de bine, Bitzu deja se decojeste de bubitze, ii dispar, matzoiul mare e si el ok...eu in schimb vad ca acum ma umplu de vezicule, mai ales pe fatza si pe gat. Bine macar ca nu sunt foarte vizibile. Inca mai am dureri de cap si musculare, insa probabil o sa treaca si ele in curand.

Wow Luminel ai o fetitza inaltutza tare . Al nostru pitic daca are 86 e mult. Inca nu l-am masurat, ca nu sta, e prea ocuppat cu ...de toate.

Desiree2000 probabil Doloress are acelasi sistem cum avem si noi in Olanda. La pediatru ajungi doar daca e absolut necesar. Noi mai toate boalele le-am depistat cu doctorul de familie..fie ca e de la matza, fie de la Cosmin.

Ba chiar si testul Papanicolau ti-l face medicul de familie (mai exact asistenta)...asta ca imi vine si mie randul sa il fac in februarie...brrr

Ylari stim cum e cu pitic la supermarket. Noi deja nu mai mergem cu el...ca e dezastru...nu sta deloc in carutz, isi ia el cosul lui si il taraie pe jos ca si cum ar fi o masina...plus ca ïsi face propriile lui cumparaturi". Sa nu indraznesti sa ii scoti cumparaturile ca iti face un scandal mosntru. D-aia incercam sa vizitam magazinele cat mai rar cu el...ca e belea.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara suntem si noi pe aici

VA pupam pe toti, muuulta sanatate copiilor bolnaviori, sa va facet repede bine

Mai incercam sa intram, dar sa stiti ca suntem tot aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Buna seara suntem si noi pe aici

VA pupam pe toti, muuulta sanatate copiilor bolnaviori, sa va facet repede bine

Mai incercam sa intram, dar sa stiti ca suntem tot aici

mami de Edvin Sebastian

Socrateee, ce bine imi pare ca ai scris, chiar ieri seara ma gandeam la voi!

Fecian imi pare rau ca tu ai bubite... sper sa te refaci repede! Of, mama lor de antibiotice ce pacatoase! Deci si la voi e greu cu cumparaturile! Bafta cu Papanicolaul.
Stefany... stai ca vroiam sa iti zic si tie ceva, dar am uitat... oricum, esti o norocoasa cu mami acolo pana in octombrie!
Aaaa, da, vroiam sa iti spun ca si mie imi plac Guns...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari si Victoria tot Dada ii spune lui daddy; culmea e ca mie-mi spune mami si lui refuza sa-i spuna daddy, doar dada. Victoria e foarte cuminte la cumpataruri. Nu o pun in carut, merge pe jos si incearca sa puna mana pe una-alta si ii spun ca nu avem nevoie si nu mai atinge, dar imi tot arata si ma intreaba daca avem nevoie.

Fecian, da, si la noi sistemul e la fel, adica ajungi la pediatru doar cu trimitere de la med. de fam. Dar ma gandeam ca poate are 'intrare' la pediatru (daca a mai fost vreodata inainte, poate sa-si mai faca programare, ca deja copilul e in sistemul pediatrului).

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Am inceput un mesaj de vineri, insa am avut un weekend tare agitat, abia acum reusesc sa-l postez.

Annikai cred ca ii mai ies cateva masele, ca roade tot ce prinde si e super agitata si maraita.
Mi-a scos peri albi zilele astea.

Azi am fost in Mall din Cotroceni. Lara a facut cateva ture pe gheata cu patinele, Annika urla pe margine, ca vroia si ea, apoi la locul de joaca, nu aveau voie copii mai mici de 3 ani, alta repriza de urlat, ca ii vedea pe copii cum se joaca, iar eu ii spuneam ca ea n-are voie.

Sunt terminata!

Insa la cump. sta relativ cuminte in carucior, insa eu merg cu ea ff rar, pt. ca oricat de cuminte ar sta, tot mai bine fac singura cumpar.

Desiree, daca ar stii nasul si nasa cat de citita e povestea lor si cate persoane isi fac ganduri pt. ele, cred ca i-ar face boceluta fetei si ar trimite-o la noi s –o adoptam.

Alysh, mama ce de petreceri! f bine! profita ! cu 2 bebei e mai greu apoi.

Doloress, sanatate multa! Sper sa aflati cauza si sa-si revina Patrick!

Stefany, ce topaiala si distractie pe voi acolo!
Si mie imi placeau mult Guns si inca imi mai plac.
Wow, pana in oct. mai sta mama ta, o sa va rasfatati nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de urari si sfaturi! Azi e mai bine, are numai un 37 asa ceea ce e parfum, ieri a facut iar 39, noaptea 40.
Desiree avem pediatru, am fost si la urgente si la pediatru si ne-a trimis inapoi cu advil. Azi am mers la o clinica, unde iti faci r-v pe internet seara, asa ca nu am stat deloc, intr-un sfert de ora eram iesiti. I-am zis doctorului ca e a 8-a zi de febra, asa ca ne-a trimis la radiografie si la analize de urina. Dar tot nu ne-a dat nimic in plus, aici nu se da nimic prevenitv. Astea le vom face maine apoi marti ne-a chemat iar sa vada rezultatele. Asa ca asteptam sa vedem ce va mai fi. Oricum eu nu-l vad deloc intremat. Tot tuseste, acum parca si mai violent, nu papa, e destul de agitat... greu

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, mi-ai aprins un beculet...daca el a facut Craciunul in Germania noi de ce n-am face un Paste...
Nici eu nu stiu ce greutate are Cristi ca n-am cantar si la doctora n-am mai ajuns de 4 luni...dar povestea cu frigiderul m-a incitat sa o masor
Nici eu nu merg cu fata la cumparaturi...n-am mai mers cu ea de cand avea un an parca...asa ca nici nu stiu cum reactioneaza acum ...dar nici curioasa nu sunt...eu o las acum cu frate-sau cand merg eu la cumparaturi.
Spor la crosetat si "crosetat"...ce frumos..si pe mine ma invatase mama cand eram mai mica sa impletesc si sa crosetez, dar am uitat

Fecian si Doloress, ma bucur ca sunteti mai bine...s-o tineti tot asa! sanatate maxima!

Desiree, ce cumintenie de copil ai tu acolo! bravo tie!

welcome back Socrate!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput