Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
lili_a, mi-ai scris ieri:"ralu_seby ai verificat mesajele private? (sus in stinga paginii). Daca nu gasesti, zi si trimit eu. "
Am verificat si nu am nimic in Inbox.Va tot stresez cu nebunia asta..

ralu_seby vezi ca nu ai mesajele private activate si nu pot sa-ti trimit .Trebuie sa le activezi de la profil personal.Indata ce faci asta vine si parola la tine
Citat:
Pentru trusou si alocatie nou-nscut trebuie facut un dosar separat? exista o data limita de la nastere ca sa solicit aceste sume?

Pentru CIC ai termen 60 de zile de la incetarea concediului, pt astea nu stiu,si laviniablaga se intreba acelasi lucru. Cel mai bine suni la Directia Asistenta Sociala a sectorului de care apartii si intrebi. Pt fiecare chestie trebuie un dosar separat care sa contina original si copie dupa buletinele parintilor, dupa certificatul de nastere al copilului, certif de casatorie si livretul de familie completat cu numele copilului.Iti mai trebuie si extras de cont stampilat de la banca ca sa-ti poata vira banii pe card (alocatia aia lunara de 200 lei). De fiecare data cind ridici banii ti se pune stampila pe certificatul de nastere
Citat:
Tortul va avea in jur de 20-22 kg si n-as vrea sa raman cu mai mult de jumatate de tort la sfarsitul petrecerii. Cum sa fac?!

Ciiiiiiit? Dar citi invitati ai? Mie mi-au zis la cofetarie ca pt 30 de invitati sa fac tort de 6 kg.
sarbatoriti de astazi! Andre ai 2 lunite de cind nu mai stai pe stinga!
Lavi, cum a fost la examen?
Simina bine ca s-a rezolvat cu testul de [emoticon care rasufla usurat]. Eu zic ca daca ti-a zis doctorul sa iei Elevit sa le iei, ca nu e normal sa te simti slabita si cu ameteli. Referitor la cumparaturile pt rochita, pai daca tati e disponibil de ce nu il lasi pe el cu printesa acasa sa-i dea bibe si tu iei masina si fugi repede pina in mall? Sint si reduceri, in 2 ore termini. Eu mi-am luat rochita de la Zara
tiusca eu trimit mesajul asta, imbrac fata si ma duc afara. Sint -5 grade deci merge,trebuie sa mai ia si ea aer ca sa-sifaca pofta de mincare,ca si ea e miriita la tzitzi zilele astea,problema pe care vad ca o avem mai multe
Azi noapte s-a culcat la 23 si pina la 8.30 nu a vrut sa manince, m-am sculat eu la 4 juma,i-am bagat tzatza in gura,dormea, am schimbat-o, am dezvelit-o, n-a fost chip sa manince.
Stephy Stefitei care-si sufla singurica nasul ca fetitele mari
Diana R pt sfaturile bune din fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
lili_a, mi-ai scris ieri:"ralu_seby ai verificat mesajele private? (sus in stinga paginii). Daca nu gasesti, zi si trimit eu. "
Am verificat si nu am nimic in Inbox.Va tot stresez cu nebunia asta..

ralu draguta mea, tu nu ai activate mesajele private aici pe forum...tu probabil cautai pe contul de mail

exact pe pagina unde citesti acum, in stanga sus , sub sigla despre copii incepe un meniu pe verticala : Toate forumurile, Subiecte active, Membri.....jos, penultima optiune este cea de mesaje private:

Cum activez mesajele private?

Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".

pupicei multi, sper sa reusesti

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
Tortul va avea in jur de 20-22 kg si n-as vrea sa raman cu mai mult de jumatate de tort la sfarsitul petrecerii. Cum sa fac?!

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Iti dau pm cu adresa mea sa-mi trimiti mie ce ramane.

Imi pare rau ca nu stiu sa iti dau o sugestie la modul serios

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Salutare fetelor!

Astazi am invins "sistemul": am depus dosarul pt CIC
l-am depus pe Olari si sa va spun ce a continut:
1. Cererea si declaratia pe propria raspundere
2. CI (copie si original)
3. CI sot (copie si original)-copia mi-a dat-o inapoi, probabil nu o interesa
4. Certificatul de nastere al copilului(copie si original)
5. Livretul de familie (copie si original)
6. Extras de cont
7. Adeverinta cu veniturile - ANEXA 2
8. Adeverinta pe care am trimis-o pe mail la nov.dec2009@gmail.com
9. Copie dupa deciziile de suspendare inregistrate la ITM
10. Inca o cerere de juma de pagina prin care solicit indemnizatia, pe care o au acolo.
11. Dosar cu sina

rezultatul peste 2 luni-2 luni jumate

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:

Lavi, cum fu la examen?

Sper ca vine Lavi si-ti raspunde: fu tare!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Din pacate au aparut mucii si la bebelus si parca si la mine...naspa.

Crissa atata vreme cata ia bb in greutate e totul in regula.Stefania varsa multicel pentru ca era haplea rau dar crestea bine .Hai mai des pe la noi,nu mai sta la umbra.

Dymomo ar fi super sa-i ajunga tz ,ar plange el de foame daca nu ar fi asa.

RamonaC fata trista .Iti doresc sa ai multe motive sa te inveselesti curand.

Diana super tehnica de mufat galagiosii la tz.

Smaranditza iti doresc curaj si rabdare si sa treaca foarte repede sclifoseala la papa

Ancutza interesant program atre Sabinuta. nora si mamica zombie.

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Multuuuuuuuuu lili_a si Ancutza_Bro !!! Am activat PM-urile
O sa ma interesez referitor la banuti...bani putini si alergatura multa.
[/quote] Ciiiiiiit? Dar citi invitati ai? Mie mi-au zis la cofetarie ca pt 30 de invitati sa fac tort de 6 kg.
Pai avem in jur de 200 de invitati , o sa fie petrecere mare, d-aia ma agit cu rochia, muzica etc.

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:

Lavi, cum fu la examen?

Sper ca vine Lavi si-ti raspunde: fu tare!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, va scriu de pe telefonul destept al sotului...sper sa functioneze si sa ajunga mesaju la voi ca m-am chinuit jumate de ora sa gasesc foumul potrivit...pana s-au deschis paginile. Am luat examenul...am scapatPiciul meu a fost cuminte de dimineata, si tata`so nu s-a plans...iar acum papa la mine in brate. Abia iesim din Cluj, e aglomeratie mare pe aici, catre iesire!Vorbim cand ajung la Reghin...estimez ca in jur de ora 16.00 daca e bun drumul!!!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Buna ziua si de la noi

Astazi facem si noi 2 lunite...deocamdata sarbatoresc doar eu cu o cutie de bomboane de ciocolata .Va invit si pe voi la o bombonica .Sa vedem cu ce bunatati mai vine diseara tati, ca sa sarbatorim cum se cuvine

Abia am reusit sa adorm gogoasa, sper sa nu se trezeasca iar la fiecare 5 minute...Monis, am incercat ce mi-ai sugerat tu...sa o adorm pe burtica...a stat ea ce-a stat, a molfait un pumnisor, apoi a stat cu capul ridicat o vreme, l-a intors si pe partea cealalta, a molfait si celalalt pumnisor....si dupa vreo 5 minute a inceput sa maraie.De adormit, nici vorba, dar macar s-a mai obosit putin.Multu pt sugestie

Si noi ne agitam de zor la san....Ariana isi da capul pe spate, se arcuieste tare pana scapa sanul din gura (in acelasi timp tine bine de el, asa ca eu experimentez senzatii tari, ma intinde ca pe elastic ), dupa care da din maini si din picioare si cu gura mare cauta disperata sa apuce sanul din nou.In fine, important e ca mananca...mai rau e noaptea, cand sunt chioara de somn si trebuie sa fiu atenta sa-i tot bag sanul in gura. Trecem noi si de faza asta.

Felicit si eu pe ceilalti sarbatoriti ai zilei, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!!

Mergi la inceput