Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua si de la noi,

Desi nu suntem activi pe forum, va citim zilnic.

Dymomo sa dea Domnul sa se rezolve problemele lui Danut cat mai repede. burtica lui.

Vroiam sa va intreb daca bebeii vostrii varsa si cat de mult?
Pt ca Robert al meu mi se pare ca varsa cam mult. E la fel de vioi ca de obicei, uda scutece, are 1-2 scaune pe zi, a luat in greutate, doar ca papa cam la o ora, o ora jumate ziua, iar noaptea papa cam la 3-4 ore.Am incercat sa ii distantez mesele ziua, dar nu reusesc, plange daca nu ii dau sa pape cum vrea el.Oare ii dau stomacelul peste cap daca papa asa des si varsa dupa fiecare masa, nu regurciteaza putin varsa multicel.Gazele i le scot aproape dupa fiecare masa.

va pup

mamica implinita de bebe Robert Andrei
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Multumim mult de urari .
Biara as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite nr de tel pe PM. Multumesc mult de ajutor.
De aseara de la 17 Danut nu mai vrea biberonul cu morcov si carnita ci numai tatza. De plans de foame nu il aud sa planga si ma gandesc in mintea mea ca poate se satura. Sau o fi si el in faza aia de maraiala la masa.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatzaaa!!! Multumim Lavi pt cafea!
DianaR, multumesc pentru "romanul" de ieri cu privire la vaccinuri. Cred totusi ca nu am sa merg pe schema de la stat. Iar in privinta Rotarixului si pneumococic-ului am sa discut in detaliu cu pediatra, mentionand cele spuse de tine, poate nu e nevoie sa il "chinui" degeaba. Sa vedem la momentul respectiv.
La multi ani pentru cele 3 lunitze: Dan Mihail de Dymomo si Mihai de Pyshko si pentru cele 2 lunitze: CHIARA ADA de AndreCluj si Maya Teodora de Biara
simina_kin, eu am fost aseara in cautare de rochita cu tati si bebe..nu a fost tocmai usor...intr-adevar ar fi poate mai bine dc ar dormi si ar fi in carucior, dc nu, sa ramana in brate la tati
Ramonika si laurairina13, gand la gand..Matei al meu adoarme intre 22:30-00:00, pana pe la 4-5, apoi incepe si se trezeste cam la 2 ore si apogeul..bineinteles dimineata cand simt ca dc m-ar lasa sa dorm nu m-as mai trezi vreo 2 zile
Ramonika, dementiala Ruxandra
Smaranditza, iti recomand ce mi-au recomandat la randul meu si mie..o doza maare de vitamina R (rabdare). Sigur este doar o faza asa cum sunt si puseurile de crestere cand bebeii mananca mai mult si mai des. Nu cred sa fie de lunga durata.
Revin ca mai aveam de scris, dar Matei da semne ca se trezeste

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
sunt inca aici. Azi ma apuc de impachetat, desi nici azi nu mi-ai dat banii aia de la primarie, cica sa mai trec maine dupa 12. Maine daca nu mi-i dau...imi bag picioarele in ei si ma car la Strehaia ca nu mai stau sa astept ca mortul colacul. O sa fac un scandal monstru acolo, daca am cui in afara de gardieni si poate o sa sun si la televiziune sa vada toata tara cum isi bat functionarele alea joc de mamici. (N-or pica ele vreodata pe mana mea ?).

Camy...ti-am trimis doua pm. Nu am primit raspuns la niciunul. Te rog sa nu uiti sa mergi la posta dupa tetine, ca eu maine plec din Alba si daca se intoarce coletul inapoi.... nu are cine sa-l ridice.

Pupici la toti.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo, super! Prifita si da-i san cat doreste si o sa scapati de completare!

Crissa, parca tu alaptai exclusiv, nu? Atunci da-i sa pape cand doreste, nu-i nevoie sa-i faci program. Cata vreme ia in greutate nu-i problema daca mai da afara. Probabil e mai haplea si mananca lacom, inghite aer si da afara un picut.

Alinush, la multi ani Rianei! Si sa va traiasca micul crestin!

Tiusca noi am iesit ieri la -5 grade si a fost tare bine. Azi cred ca zic pas, sunt -8 grade si un vant ce-ti taie respiratia.

Laura o sa slabesti de la 6 luni incolo. 10 kg le dai jos in 3-4 luni. Timp suficient apoi ptr bebe2. Pana atunci macar cu grija sa nu te ingrasi mai tare (lasa incolo dulciurile, fainoasele, painea si cartofii).

Smaranditza, incearca san cand se trezeste. Si numai daca nu vrea nicicum atunci biberonul.
Hai sa va povestesc de culmea maraielilor la san si de o solutie neasteptata. Prietena mea buna, nasa lui Timi si viitoarea nasa a lui Teo, are o fetita cu 9 luni mai mica decat Timi. La 2 luni ajunge la faza de refuzat tzatza, asa cum povesteste si Smaranditza. Pregatita psihic de mine ptr momentul asta si stiind ca e o faza care trece (e drept ca tine vreo 2 luni a cautat solutii. Si cum facea: isi dezvelea sanul ca sa fie pregatit de mufare rapida. Apoi lua fata pe bratul din dreptul sanului unde urma sa suga si o legana tare asa ca un fel de "avionul" in dreapta si-n stanga si suuuuus cat putea de vreo 2-3 ori si apoi repede o tragea spre tzatza si o mufa. Si asa sugea fata relativ linistita, cu prietena mea alaptand-o in picioare si plimbandu-se prin casa. Daca lasa tzatza trebuia s-o ia de la capat. S-o vedeti voi facand asta si afara in parc sau in scara blocului ptr ca eram cu baietii cei mari afara si pe astia nu reuseai sa-i urnesti prea usor spre casa..

No asa. Am scris, acu merg la bucatareala.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lumi si ralu, multumesc de incurajari Eu de cateva zile ma confrunt cu asta si simt ca ma lasa nervii. NU imi pot imagina acelasi circ timp de cateva saptamani/luni. Sper sa nu ajungem acolo...sau daca ajungem...sa mai am nervi

Diana, si eu mi-am dezvoltat deja o intreaga tactica dar vad ca fara rezultat deocamdata. O sa incerc si metoda prietenei tale Deocamdata s-a trezit, la fel de marait, nu a vrut deloc san, i-am dat cu sticla si a supt exact 40 ml . Acum se maraie din nou. Cred ca imi iau campii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Back
lylyana.ion, multumesc pt raspunsul de ieri "Ralu, ai de luat 150 de lei reprezentand trusoul, 230 de lei-alocatie nou nascut(un fel de prima pt nastere) si cei 200 de lei alocatia lunara a copilului pana la 2 ani, care dupa se va trasforma in 40 de lei sau cat o mai fi alocatia la vremea respectiva". Pentru trusou si alocatie nou-nscut trebuie facut un dosar separat? exista o data limita de la nastere ca sa solicit aceste sume?
lili_a, mi-ai scris ieri:"ralu_seby ai verificat mesajele private? (sus in stinga paginii). Daca nu gasesti, zi si trimit eu. "
Am verificat si nu am nimic in Inbox.Va tot stresez cu nebunia asta..
Ieri am fost toata familia (mami+tati+bebe) la degustat torturi si am ales o varianta de tort in martipan cu fructe de padure, crema de cioco alba si crema de branza dulce , celelalte variante aveau muuult prea multa ciocolata neagra (si credeti-ma, eu iubesc ciocooo ). AM nevoie de o parere sau cele care au sarbatorit deja botezul ma pot ajuta: pana dimineata cand ar fi in program servitul tortului, este f probabil ca o parte din invitati sa fi plecat deja, avand in vedere ca botezul e duminica, cei de la cofetarie ne sugerau ca sa il servim la ora 00:00, ca cica asa se poarta mai nou. Tortul va avea in jur de 20-22 kg si n-as vrea sa raman cu mai mult de jumatate de tort la sfarsitul petrecerii. Cum sa fac?!
moni5, iubesc melodia "Locul potrivit -Gues who", i-am pus-o de 10 ori aseara lui Matei
Lavi, cum fu la examen? S-a descurcat tati cu Rares?

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Cuscra multu de aprecieri si comenturi.Ai cumparat crema aia?
Edit: acum e in ambalaj bleu crema ,nu alb cum e pe net

nu am apucat sa ajung si eu la o farmacie...sper sa ajung in seara asta...pana ma mobilizez eu ii trec toate ...bine ca mi-ai zis ca s-a schimbat ambalajul ca eu ramasesem cu imaginea aia de pe net, aveam ce cauta
pupam copilasii frumosi

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

'neatza la mamici si pitici

Lavi vreau si eu niste de la tine pt ca eu sunt un mic zombie azi, m-am trezit la 12 dupa ce Sabina mea de la 8 jumatatea aseara si pana la 5 dimineata a dormit doar o ora ...pe la 4 si 20 am picat de oboseala si s-a trezit sotul si s-a mai chinuit cu ea pana la 5 ...sper sa nu se mai repete ca e jale

kiss you

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

La multi ani pentru Dan Mihail de Dymomo si Mihai de Pyshko si pentru CHIARA ADA de AndreCluj si Maya Teodora de Biara

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput