Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Neata si de la noi!
ma declar si eu cat de cat multumita de rechinasa mea...chiar dac nu prea imi doarme ziua..seara adoarme dupa ora 8 sau 9! e drept ca se trezeste inca ft des noaptea sa pape la 1,5-2ore , daar ..macar seara avem program de voie 2-3 ore!
in leg cu sportul, mi-a recomandat dr.gineco luni cand am ajuns si eu in sfarsit la control dupa nastere, sa incep sportul pe la 6 luni.., ca ea asa recomanda. Si intradevar am obs si eum ca dupa 15-20min de tae bo lejer imi resimt operatia, se pare ca ma jeneaza putin. Nu prea stiu ce sa fac, am inca10 kg in plus, si in ritmul in care mananc nu slabesc eu neam..vad ca si un kg e greu sa il dau jos , darmite 10. Faza e ca si eu cred ca imi doresc bebe 2 pe la anu, si nu vreau sa ma prinda a 2 sarcina cu kg in plus de la prima..Iote si eu ce griji imi fac..
Simina in leg cu luatu bb la cumparaturi..am fost si eu cu ea acu vreo 2-3sapt..si se frichinea rau in carut de trebuia sa imping carutu non stop, sa o plimb , nu sa stau pe loc la probat ca incepea sa planga........Doar sa ai noroc sa iti doarma..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
Ramonika spune:
am venit si eu sa la laud cu cositzele lui fiica-mea, cu un zambet de dimineata, doua fete zambarete si o frumusete mica.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 in leg cu sportul, mi-a recomandat dr.gineco luni cand am ajuns si eu la control dupa nastere, sa incep sportul pe la 6 luni.., ca ea asa recomanda. Si intradevar am obs si eum ca dupa 15-20min de tae bo lejer imi resimt operatia, se pare ca ma jeneaza putin. Nu prea stiu ce sa fac, am inca10 kg in plus, si in ritmul in care mananc nu slabesc eu neam..vad ca si un kg e greu sa il dau jos , darmite 10. Faza e ca si eu cred ca imi doresc bebe 2 pe la anu, si nu vreau sa ma prinda a 2 sarcina cu kg in plus de la prima..Iote si eu ce griji imi fac.. |
si tu ca si mine si eu ma gandesc cum sa mai dau vreo cateva kg jos inainte de a concepe bb2 , insa nu ma apuc inca de sport, e prea devreme, de-abia implinesc sambata 2 luni de la operatie, iar cu regimul parca nu m-as incumeta inca, ma tem sa nu afecteze lapticul. asa ca mai aman deocamdata, important e sa fim noi sanatoase, o sa slabesc eu... oricum nu arat asa de rau doar burtica ce mai trebuie sa scada.
si fiica-mea doarme cam 3-4 ore in prima parte a noptii, adica de pe la 9-10 pana pe la 5 dimineata, apoi cand mi-e mie mai somn (adica dimineata) se trezeste si din ora in ora...
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika si fiica-mea doarme cam 3-4 ore in prima parte a noptii, adica de pe la 9-10 pana pe la 5 dimineata, apoi cand mi-e mie mai somn (adica dimineata) se trezeste si din ora in ora... |
iote ca la asta m-ai nimerit si pe mine, rechinasa dupa ora 4-4jumate dim incepe frichineala..si asa o tine pan imi da trezirea la ora 7 sau 8Mamaaa..si ce somn imi mai e fix dupa ora 7 ............
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
smaranditza spune:
Fetelor, nu stiu ce sa fac De cateva zile, Timi imi face probleme cu mancatul. Bine ca citesc pe aici ca si la voi e la fel in perioada asta...la unele din voi. Nu ca m-as bucura sa moara si capra vecinului dar incerc sa ma consolez ca nu e al meu aterizat de pe Marte Mai, dar acum nu stiu ce sa fac cu el: ultima data mancat la 6,30 dimineata. Tot asa cum spuneti si voi: cu scos sanul din gurita de 100 de ori, de a trebuit sa-l schimb si pe el si pe mine dupa mancare, ca eram tot numai lapte
Acum e 11.30, si nu vrea mancare. S-a trezit pe la 8.20, s-a marait, i-am dat tzitzi nu a vrut, i-am cantat, l-am mai plimbat pe umar si pe la 9 si ceva a adormit. S-a trezit la 11, si jumatate de ora ne-am luptat sa manance. Mai, dar asa urla...de zici ca il taia cineva. Il ridicam sa-l linistesc, ii cantam, i-am dat putin ceai de fenicul sa se linisteasca, dar cum il puneam din nou la san, aceleasi urlete
Am luat pompa si m-am muls, ca imi pocnea sanul. Acum nu stiu ce sa fac: sa-i dau din sanul celalalt, sau sa ii dau cu sticla? Oare il invat rau cu sticla?
shtephy spune:
Neata mamici
Iustin s-a trezit ceva mai fornait decat de obicei ,sper sa nu apara mucii .Stefi e binisor ,conteaza ca isi sufla singura nasul si probabil si-a facut treaba si oscilococcinum pe care le suge cu mare placere.
Coque nici eu nu as zice ca sunt scaune diareice ,sper sa fie asa.Si scaunele lui Iustinut sunt absorbite de pampers .Cand l-am prins live facand era foarte lichid dar stiam ca asa arata de la Stefi .
Tiusca e o zi foarte buna de plimbare.Mie mi se pare cald dupa ce zile geroase am avut.
Simina as merge cu frumoasa zambareata la shopping.
Lylyana m-a uimit Alexut cum radea .Daca imi zicea cineva ca un bb de doua luni rade asa aveam ceva indoieli.Stefi a ras la 5 luni.E scump rau rau
Moni cum mai esti astazi?
Cuscra multu de aprecieri si comenturi.Ai cumparat crema aia?
Edit: acum e in ambalaj bleu crema ,nu alb cum e pe net
Alinus acum ai scutire pt chiul ,dar dupa ce terminati si botezul vreau sa fii aici prezenta,ok?Unde zici ca-s pozele cu tine cu tunsoarea cea noua si cu picii frumosi?Haide delecteaza-ne cu ceva
Andre imi pare rau sa aud ca-i maraita fetita.Poate ar trebui sa o inveseleasca putin Rares.Pupici si rabdare.
Cearta cu tzitzi si eu am experimentat-o cu Stefi si acum si cu pustiulica ,vad ca am avut cateva episoade pana acum.Deci stiu ca-i doar o etapa.
La multi fulguletilor ce au mai crescut cu o lunita.
Pupici dragi tuturor.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
simina_kin spune:
nu ma gandeam sa iau cariciorul!!! in brate......la tacsu iar mami la cabina de proba
Maine imi vine slingul asa ca o sa ne fie mai usor sa o caram dupa noi
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lumi_Richard spune:
Laurairina,o sa inceapa Si Amalia sa doarma mai mult,ca e fetita mare!
Hmmm, cu tae-bo ti-am spus ca nu e prea potrivit pt tine....Oricum,dupa o perioada lunga fara exercitii,cand incepem sa facem,intai se ard grasimutele si se formeaza muschisorii,de aia nu vezi nici un rezultat la cantar. Daca doare operatia,mai bine mai amani putin,ai timp sa slabesti!
Ramonika,e frumusica foc Ruxi si ce bine iti seamana!!!
Simina,ma bucur mult pt rezultatul testului!
Annabelle e campioana la balute!
Alinush,vreau poze cu coafura noua!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Smaranditza,eu ma confrunt cu aceasta problema de aproape 3 saptamani. Plange(plans isteric,cu lacrimi) inainte de fiecare masa...o las in pace,iar ii dau,iar plange....decaleaza mesele cu 1h,1.1/2h...ma gandesc ca va manca mai mult la urmatoarea masa,dar...incepe acelasi calvar si la urmatoarea masa...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
LA MULTE LUNITE
PENTRU SARBATORITII DE AZI
3 lunitze:
Dan Mihail de Dymomo
Mihai de Pyshko
2 lunitze
CHIARA ADA de AndreCluj
Maya Teodora de Biara
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!