Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Lalu_79 spune:
Lavinia, felicitari pentru examen!!!!Ai mai scapat de-o grija si te poti bucura in tihna de botez sambata.
Lalu_79 spune:
Fetelor, ma intreb daca e ok sa facem vaccinul acum in conditiile in care Ariana are inca mucisori si e fornaita dupa raceala pe care am avut-o toti din familie. Nu mai are rosu in gat, nu pare sa o mai doara urechiusele....Stiu ca medicul e cel mai in masura sa-mi raspunda, dar daca imi spune ca e ok...eu tot o sa raman cu o indoiala mica...asa ca va cer si voua parerea. Ce credeti?
miany75 spune:
buna,mamici dragi!!!
am intrat rapid sa va salut...eu sunt tot cu examene ,iar piticul meu tot cu mofturi..,avem zile si zile....
MONIS multa sanatate !!
SHTEPHYasemenea si voua!!
ramonika frumoase cositze aveti voi acolo!!!
RAMO.C nici noua nu ne-au dat toti banutii (trusoul l-am incasat ,parca) ..si am nascut la inceput de octombrie...cica sa mai incercam: nu sunt bani..nici nu imi vine sa ma gandesc cum va fi cu alocatia... si o sa-ti treaca supararea..
simina spor la cumparaturi!!! si succes la concurs!!
andre imi pare rau ca e maraita Chiara; sa treaca rapid indispozitia....
ralu_seby voi ziceti ca faceti nunta ,nu botez...scz ca ma mir in halul asta ,dar nu am mai auzit de asa botez cu atatia invitati...
tiusca spune:
Am fost pe afara.Frig dar bine.Acum bebe doarme.Mai rau e cu trotuarele astea pline de zapada....
lylyana.ion spune:
Lalu, noua ne-a spus dr sa nu facem vaccin daca e racit
Diana, ce tare ai fost
Lavi, felicitari
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Lumi_Richard spune:
Miany,ce mai faci? Ce face Davidutul? Ati fost la cardiolog?
Chiar vroiam sa-ti spun ca e mai bine(intr-un fel) ca a uitat pediatra voastra sa-ti spuna despre suflu,oricum nu poti face nimic decat sa astepti....si sa te stresezi si sa-ti faci fel si fel de ganduri aiurea.
Noi avem programare la cardiolog pe 25 Feb, stau cu un stres pana atunci!!!
Dymomo,voi cand mergeti la cardiolog?
Shtephy,va pup si va doresc sa treaca mucisorii cat mai repede!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Miany,ce mai faci? Ce face Davidutul? Ati fost la cardiolog? Chiar vroiam sa-ti spun ca e mai bine(intr-un fel) ca a uitat pediatra voastra sa-ti spuna despre suflu,oricum nu poti face nimic decat sa astepti....si sa te stresezi si sa-ti faci fel si fel de ganduri aiurea. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
ms de intrebare,Lumi draga...noi suntem binisor : eu in plina sesiune de examene ,David e si el bine ,dar cu nazurile aferente ...inca nu am reusit sa ajung la cardiologie ,din cauza programului meu ...sper sa ajung saptamana viitoare ,cand isi ia si al meu sot concediu...
va pe amandoua..
cristina_boc spune:
Salutare si de la noi,
Raportez si eu aceeasi problema cu suptul. Suge 2-3 minute dupa care lasa sfarcul si incepe sa urle. Ce noroc cu voi. Ca am inceput sa imi fac griji. Sper sa nu tina mult.
Ce ceai beti pentru stimularea lactatiei? Cat timp pot sa iau Galafor fara intrerupere? (am aruncat prosepectul. Noroc ca nu am aruncat si cutia...dar la un moment dat eu ma gandeam cu sa o opresc nu sa o stimulez).
Si inca o intrebare: Ce crema as putea folosi pentru hidratarea fetei bebelusului. Acuma este foarte curata, dar uscata.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#
ionelamaria spune:
Salut
Lalu, ce povestesti tu acolo patesc si eu cu Mihnea. Papa 5 minute siapoi trage sanul, tipa, il cauta cu gurita deschisa.... eu cred ca inghite aer si de aici mofturile... il plimb, scoatem aerul... si apoi iar papa... uneori peste 5 minute o luam de la capat, dar daca insist sa scot aerul la fiecare moft al lui papa bine
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Simina, Ralu, Ancutza V-as invita la o felie de ceva cu un pahar de ceva, insa mi s-a stricat centrala si murim de frig in casa. Va invit cand facem 3 lunitze pe malul marii. Chiara Ada, vita mia Chiara creste