Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Fetele din Bucuresti, azi e de iesit afara? Cum e vremea?

Am fost eu cu catelul afara si-am degerat de frig , desi este soare......vreau sa vina calduraaaaaaaa.......sa scot fata afara

ps: la 2 sapt dupa ce am nascut am dus catelul la "coafor" l-a facut miel, si-am scapat de naparleala
In max o luna ne mutam la curte si vreau sa mai imi iau o fetita ca sa-mi faca puiuti...baremi sa mai scot si eu un ban

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamonaC ne vei lipsi mult ,aveti grija de voi!
Pup cu drag .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza la amiaza si de la mine

eu sunt sparta de somn pt ca Sabina mea a repetat figura de ieri si nu a vrut sa adoarma decat la 5 azi-dimineata si colac peste pupaza sunt racita moarta, am consumat un bax de servetele, ma ustura narile si gatul

va , revin si eu dupa ce citesc din urma

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lili, si eu asa iesi afara ca nu mai suport in casa, dar nu de frig ma vait ci de troienele de pe trotuare

simina, ce misto ca va mutati la curte, neaparat sa iei si un iepuras pt maya

ancutza, insanatosire grabnica. sabinuta are nevoie de o mami in forma pe care s-o tina treaza pana dimineata, nu asa oricum

RamoC, drum bun si ai grija de tine si Dominic

monis, esti ok?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor stiti cumva daca pot lua algocalmin in timp ce alaptez? Stiu ca in trim II de sarcina se da dar de alaptat nu scrie nimic in prospect. Ma doare o masea si mi-am facut programare abia luni de proasta ce sant ca si azi era dr pana la 13. Da na ... Daca nu ma duce capul.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lavinia la multi ani ptr. Rares mic, sa fiti sanatosi si voiosi
Si noi azi facem 3 luni, nici nu-mi vine sa cred, insa cand imi aduc aminte de noptile nedormite, de crizele de colici parca nu se uita
Si mie imi pica parul, tot timpul Vlad avea par in manute si am luat decizia sa ma tund. O decize total gresita inainte de botez, nu am avut timp sa ma duc la salonul unde ma tundeam de obicei si acum inainte de botez parca sunt tunsa cu ciobul de sticla, cred ca este momentul sa vad cum imi sta cu peruca .
Piscotelul meu ma surprinde de cateva zile si doarme de la 21,30-22,00 pana la 5,oo cand vrea papa apoi doarme pana la 9-10. Sper sa o tina asa, am inceput sa simt si eu ca este noapte.
Acum vreau sa incerc retea de gogosi care tot apare in stanga pe DC, sa vad ce iese.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Fetelor stiti cumva daca pot lua algocalmin in timp ce alaptez? Stiu ca in trim II de sarcina se da dar de alaptat nu scrie nimic in prospect. Ma doare o masea si mi-am facut programare abia luni de proasta ce sant ca si azi era dr pana la 13. Da na ... Daca nu ma duce capul.

mami fericit de Dan Mihail

Merge asa la nevoie. Si la bebelusi dau mamicile la greu desi pe prospect scrie ca ca nu e chiar ok la bebe si copii mici. Incearca si paracetamol simplu s-ar putea sa te ajute.

Simina, anemia mai serioasa poate da astenie si somnolenta.
Sunt pe fuga. Va pup!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Si buna dimineata! Lavi multumesc de , tare buna e pe la prinz asa... Foarte dulce Rareselul care e baiat mare de acuma. Vroiam sa te intreb mai demult, cu ce faci pozele de ies asa deschise?
Lumi poate asa e domnisorica ta mai mofturoasa si nu e nimic... fetita frumoasa
Fetele din Bucuresti, azi e de iesit afara? Cum e vremea?

Lili, fac cu aparatul foto dar e setat pe modul DayLight!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramo Mai incearca sa ne dai cate un semn de viata, ca o sa ne lipsesti. Ancutza Tinem pumnii sa te faci bine repede repede Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

fete sunt terminata
al meu BB a ragusit de cat de mult a tipat din cauza burticii si aseara si azi oana acum o ora
i-am facut si dat de toate nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac sa-i curm durerile...va jur ca am plans si eu cu el nemastiind ce sa-i dau si cum sa-l tin
am sunta pediatra si sper sa vina sa-l vada... vreau sa ma asigur ca nu are altceva

mie mi se pare ca huruie cand respira, parca ar avea ceva in gat sau nasuc ( dar nasucul i-l curat mereu si nu are mucusori)

fug ca se foieste si mi-e teama sa nu se trezeasca

toate mamele si

Mergi la inceput