Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC !

Fetelor multumim de aprecieri. Lumi, stiu ca nu e bine sa il tin in fundulet...asa cum am mai spus, mai mult de un minut nu l-am tinut niciodata! Si dupa ce se intampla asta ii fac masaj si facem si gimnasatica. Apropo de asta ii place foarte tare. Se distreaza!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Off, Lumi Care o fi cauza ca refuza lapticul? Sa ne tii la curent si multa sanatate! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi sper ca ai vazut PM-ul. Luni la 12 merg si eu si sotul la stomatolog. Acu e alta masea si tare crd ca am infectie ca se umfla.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dymomo,ti-am si raspuns la PM! Acum mama e plecata la stomatolog

Andre. A papat acum un pic,si a adormit. Ea e foarte vesela,pare sa fie sanatoasa,dar crizele de plans dinainte de masa si faptul ca mananca putin,ma streseaza f mult,simt ca cedez psihic!

Am vb si cu pediatra ieri,care crede ca sunt ceva probleme de digestie si,faptul ca i-am schimbat lapticul in perioada asta, a fost o decizie gresita....Ea a crescut foarte frumos cu Nan1,dar daca a inceput sa planga inainte de masa si sa pape putin,eu am crezut ca fac bine schimbandu-i laptele...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre. A papat acum un pic,si a adormit. Ea e foarte vesela,pare sa fie sanatoasa,dar crizele de plans dinainte de masa si faptul ca mananca putin,ma streseaza f mult,simt ca cedez psihic!Am vb si cu pediatra ieri,care crede ca sunt ceva probleme de digestie si,faptul ca i-am schimbat lapticul in perioada asta, a fost o decizie gresita....Ea a crescut foarte frumos cu Nan1,dar daca a inceput sa planga inainte de masa si sa pape putin,eu am crezut ca fac bine schimbandu-i laptele...
Daca a plans si inainte de Nan, si inainte de Aptamil, nu cred ca tine de calitatea laptelui. Probabil problemutza e alta si e bine sa vedeti care e, dar atat timp cat e vesela ramai si tu asa, ca "drog" mai bun ca mami vesela nu cred ca exista. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici
Cine stie de cand intra in vigoare?
Monisssssssssssssssssssssssssssssss???

Pai Camy la noi s-o aplica doar la urmatorul bebe

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Ba mie imi este ca si asa al am rar
Da, tot timpul adun parul meu din manutele ei , de pe hainutele ei, paturicile din patut..etc.............peste tot gasesc parul meu

Simina, Andre, Miany la mine e si mai rau, ca ne cade parul si mie si ciinelui! Am ajuns obsedata, cred ca as putea sa-mi deschid blanarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Si mie imi cade parul,dar sunt prea preocupata cu plansetele inainte de masa ale Annabellei,ca sa ma mai plang de parul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Si buna dimineata! Lavi multumesc de , tare buna e pe la prinz asa... Foarte dulce Rareselul care e baiat mare de acuma. Vroiam sa te intreb mai demult, cu ce faci pozele de ies asa deschise?
Lumi poate asa e domnisorica ta mai mofturoasa si nu e nimic... fetita frumoasa
Fetele din Bucuresti, azi e de iesit afara? Cum e vremea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare
am luat banutii [emoticon care se sterge pe frunte]. M-a sunat fratele ca e pe drum, in max 4 ore ajunge si eu nu am bagajul facut. Asa ca bag intr-a cincea sa termin bagajul si ce o intra in masina...intra, ce nu...nu. Tare ma vad ca bagajul meu o sa ramana pe dinafara.
Va pup pe toate si stiu cu siguranta ca o sa-mi fie dor de voi.

Lumi...ma rog sa dati de cap problemei Denisei, acasa o sa mai investighez si eu aceeasi problema la Dominic ca la fel am ramas si noi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Simina,probabil trece printr-un puseu de crestere si de aia doarme atat de mult....si a mea doarme ceva mai mult decat inainte.

Puseul asta al are de cand s-a nascut, DAR, eu zic ca anemia ai da somnolenta asta( DianaR tu ce zici??? Poate anemia da somnolenta?? exista trat pentru asta??)
....Am avut o perioada de vre-o 3 sapt in care ma chinuiam sa o adorm noaptea (cand ma plangeam pe aici ca a adormit la 2-3 noaptea), asta a fost perioada in care a stat si ea mai mult timp treaza.
Acum se trezeste , mananca, rade 15-20 min si adoarme.Mai are si portii de somn mai scurte (30min), se trezeste ,iar rade iar adoarme

Iote chiar m-ati facut curioasa, si mi-am notat pe agenda programul de azi, sa vad pana diseara cat timp a adunat stand treaza

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput