Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
laviniablaga spune:
RamoC 
!
Fetelor multumim de aprecieri. Lumi, stiu ca nu e bine sa il tin in fundulet...asa cum am mai spus, mai mult de un minut nu l-am tinut niciodata! Si dupa ce se intampla asta ii fac masaj si facem si gimnasatica. Apropo de asta ii place foarte tare. Se distreaza!![]()
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Andrecluj spune:
Off, Lumi Care o fi cauza ca refuza lapticul? Sa ne tii la curent si multa sanatate!
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
dymomo77 spune:
Lumi sper ca ai vazut PM-ul. Luni la 12 merg si eu si sotul la stomatolog. Acu e alta masea si tare crd ca am infectie ca se umfla.
mami fericit de
Dan Mihail
Lumi_Richard spune:
Dymomo,ti-am si raspuns la PM!
Acum mama e plecata la stomatolog
Andre
. A papat acum un pic,si a adormit. Ea e foarte vesela,pare sa fie sanatoasa,dar crizele de plans dinainte de masa si faptul ca mananca putin,ma streseaza f mult,simt ca cedez psihic!
Am vb si cu pediatra ieri,care crede ca sunt ceva probleme de digestie si,faptul ca i-am schimbat lapticul in perioada asta, a fost o decizie gresita....Ea a crescut foarte frumos cu Nan1,dar daca a inceput sa planga inainte de masa si sa pape putin,eu am crezut ca fac bine schimbandu-i laptele
...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre . A papat acum un pic,si a adormit. Ea e foarte vesela,pare sa fie sanatoasa,dar crizele de plans dinainte de masa si faptul ca mananca putin,ma streseaza f mult,simt ca cedez psihic! Am vb si cu pediatra ieri,care crede ca sunt ceva probleme de digestie si,faptul ca i-am schimbat lapticul in perioada asta, a fost o decizie gresita....Ea a crescut foarte frumos cu Nan1,dar daca a inceput sa planga inainte de masa si sa pape putin,eu am crezut ca fac bine schimbandu-i laptele ... |
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
lili_a spune:
| citat din mesajul lui camy_pus va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici Cine stie de cand intra in vigoare? Monisssssssssssssssssssssssssssssss??? |
Pai Camy la noi s-o aplica doar la urmatorul bebe

| citat din mesajul lui simina_kin Ba mie imi este ![]() ![]() ca si asa al am rar![]() Da, tot timpul adun parul meu din manutele ei , de pe hainutele ei, paturicile din patut..etc ![]() ![]() .............peste tot gasesc parul meu![]() |
Simina, Andre, Miany la mine e si mai rau, ca ne cade parul si mie si ciinelui! Am ajuns obsedata, cred ca as putea sa-mi deschid blanarie
Lumi_Richard spune:
Si mie imi cade parul,dar sunt prea preocupata cu plansetele inainte de masa ale Annabellei,ca sa ma mai plang de parul meu
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lili_a spune:
Si buna dimineata! Lavi multumesc de
, tare buna e pe la prinz asa... Foarte dulce Rareselul care e baiat mare de acuma.
Vroiam sa te intreb mai demult, cu ce faci pozele de ies asa deschise?
Lumi poate asa e domnisorica ta mai mofturoasa si nu e nimic...
fetita frumoasa
Fetele din Bucuresti, azi e de iesit afara? Cum e vremea?
RamonaCopot spune:
Salutare
am luat banutii [emoticon care se sterge pe frunte]. M-a sunat fratele ca e pe drum, in max 4 ore ajunge si eu nu am bagajul facut. Asa ca bag intr-a cincea sa termin bagajul si ce o intra in masina...intra, ce nu...nu. Tare ma vad ca bagajul meu o sa ramana pe dinafara
.
Va pup pe toate si stiu cu siguranta ca o sa-mi fie dor de voi.
Lumi...ma rog sa dati de cap problemei Denisei, acasa o sa mai investighez si eu aceeasi problema la Dominic ca la fel am ramas si noi. 

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Simina,probabil trece printr-un puseu de crestere si de aia doarme atat de mult....si a mea doarme ceva mai mult decat inainte. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Puseul asta al are de cand s-a nascut
....Am avut o perioada de vre-o 3 sapt in care ma chinuiam sa o adorm noaptea (cand ma plangeam pe aici ca a adormit la 2-3 noaptea
Acum se trezeste , mananca, rade 15-20 min si adoarme
Iote chiar m-ati facut curioasa, si mi-am notat pe agenda programul de azi, sa vad pana diseara cat timp a adunat stand treaza
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!