Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Hai ca v-am monopolizat forumul cu lucruri care nu va intereseaza. toate fetili si apropo de dulciurile Laurei si eu tocmai am degustat din trei felii mari de tort(ceva mai bine de jumate) pt cumatria pruncului asa ca ... chiar dc nu m-am inscris in cursa pt slabit mi se cuvine un mare.mami fericit de Dan Mihail |
Na, de aici
ca sa nu mai zici asa ceva!!!!!!!!!De asta scriem aici, ca sa ne spunem pasul si sa ne ajutam una pe alta!!!!!!!
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ralu_seby Fetele, need help, cu toate ca nu stiu dc am motive sa fiu ingrijorata . Astazi Matei mi-a dormit mult in timpul zilei: de la 10:30-13, 15-18 si acum a atipit iar..lucru neobisnuit pt el. V-am povestit ca ieri am mai umblat cu el, sa degustam tortul si la probat rochii, insa a fost zic eu bine imbracat, cu fularel la gat si nasuc, plimbat in masina. Nu mi-a parut apatic azi, i-am scos acum pe seara 2 mucuti si parca a tusit (cred) azi de 2-3 ori. Il tot pipai dar nu pare a fi cald...o fi racit??????? ![]() ![]() ![]() Ah, tocmai ce- deschis ochisorii.. Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Fata mea sta treaza doar seara intre bibe de 19 si cel de 22

, in restul zilei nu sta mai mult de 15-20 min treaza

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Si daca tot vorbesc de una singura pe aici , (nici nu mai stiu ce sa scriu![]()
) multumesc Lavi si Andre pentru cafia

Vai ce pitipoance la Razvan si Dani

...........apropo aia (bruneta din emisiune) face pe proasta sau chiar asa este ea???????
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
lylyana.ion spune:
la mine este fix pe dos: doarme la pranz 2 ore, si mai adoarme noaptea de la 11-12. rar mai motzaie cate o ora printre mese, in rest joaca si gangureala. de azi ma apuc sa-i citesc "Basme populare" ca nu mai stiu ce sa-i mai zic 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
ALBUM LA 3 LUNITZE Rareshelu sta in fundulet!Nu mai mult de 1 minut!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga ALBUM LA 3 LUNITZE Rareshelu sta in fundulet!Nu mai mult de 1 minut! |
ralu_seby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Fata mea sta treaza doar seara intre bibe de 19 si cel de 22 ![]() , in restul zilei nu sta mai mult de 15-20 min treaza![]() ![]() ![]() fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Neatza fetelee! Buna cafia Lavi, felicitari pt micul Rares!!!
Simina,
, nici nu stiam ca un copil poate dormi atat de mult, deh, dc nu sunt obisnuita
. Matei nu pare a avea febra, insa niste mucisori tot are...ma lupt cu ei. Nu stiu ce sa fac, sa sun pt o programare la pediatra?Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
Tocmai m-au sunat de la Cargus ca au un plic pt mine de la Cord Blood Center. Cred ca au venit rezultatele....doamne cum imi bate inimaaaaaa
Doamne ajuta!!!!
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi. Am dus proba de scaun la laborator,sa vad daca descopar cauza crizelor de plans dinainte de masa.La 10,cand trebuia sa pape, iar a refuzat laptele!
Andre,sper sa-i treaca maraiala Chiarei...
Lavi,si eu eram mandra ca sta in fundulet,dar,atat neurologul,cat si medicul de familie,mi-au spus ca nu e bine pt coloana,asa ca,am renuntat,chiar daca ea da sa se ridice.
E frumusel for Rareselul,o dulceata!
Simina,probabil trece printr-un puseu de crestere si de aia doarme atat de mult....si a mea doarme ceva mai mult decat inainte.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
ralu_seby spune:
Celule extrase pt o masa corporala de 56 kg...speram la mai mult, avand in vedere ca Matei seamana mult cu sotul meu care are lejer peste 100 kg. Poate Dumnezeu ne va ajuta sa nu avem totusi nevoie de ele vreodata.
Piticu vad ca da semne ca atipeste...sa ma duc, sa nu ma duc la dr?
Cred ca sunt o mama denaturata.
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

mare.
Dan Mihail
.