Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetele din Iasi Stit cumva un stomatolog bun si care sa nu fie exagerat la preturi? Apreciez orice informatie,o doare o masea pe mama,si as vrea sa o trimit cat mai repede la stomatolog. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Da Lumi, iti recomand cu placere dr meu stomatolog. e foarte bun, foloseste aparatura de ultima generatie si nici nu e exagerat de scump. are cabinetul la CUG, cum vii dinspre nicolina, dupa intersectia cu Selgross-ul este o biserica, imediat dupa biserica pe aceeasi parte, la parterul blocului, scrie mare cabinet stomato, dr. Baca Radu.
si sa-i treaca mamei tale maseluta
de
scump Maria
Lumi_Richard spune:
Monica
,multumesc din tot sufletul!
Va doresc o noapte linistita si pup mamicile si fulgusorii frumosi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
Neatza!
Vrea cineva
de la mine?
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
vias spune:
Buna dimineata
va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici
Cine stie de cand intra in vigoare?
Monisssssssssssssssssssssssssssssss??????????
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
laviniablaga spune:
Camy, eu cred ca daca se va aplica legea asta, oricum se va aplica pentru viitoarele mamici. Pentru noi nu...
Ce mai face printisorul tau? Pupa-l din partea mea!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Andrecluj spune:
Buna dimineata. Lavi Daca s-a terminat cafiaua la tine, mai e la mine. Desi fiica-mea ma lasa sa beau 2 cesti azi. Pe la 5 se miorlaia de foame, am intors-o pe burtica si vad ca nu se mai da trezita. Ori ii place asa, ori are ceva si azi. Va pupam, o zi mai calda. Aaaaa, a functionat traficul de influenta, merge centrala de bubuie. Chiara Ada, vita mia Chiara creste
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata. Lavi Daca s-a terminat cafiaua la tine, mai e la mine. Desi fiica-mea ma lasa sa beau 2 cesti azi. Pe la 5 se miorlaia de foame, am intors-o pe burtica si vad ca nu se mai da trezita. Ori ii place asa, ori are ceva si azi. Va pupam, o zi mai calda. Aaaaa, a functionat traficul de influenta, merge centrala de bubuie. Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
Ma bucur ca tine faza cu traficul de influenta...si Rares s-a trezit pe la 5 si a dormit pana pe la 8 jumate...acum i-am dat drumul la carusel si sta si vb cu jucariile in patut!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Buna dimineata va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici Cine stie de cand intra in vigoare? Monisssssssssssssssssssssssssssssss?????????? |
Neata!
extinderea concediului de maternitate de la 14 la 18 saptamani , pai da'... 126 de zile nu sunt 18 saptamani??? zic si io

nu inteleg Simina, in cat timp de la depunerea dosarului ai primit indemnizatia? esti sector 2? (daca o conta)
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Simina, in cat timp de la depunerea dosarului ai primit indemnizatia? esti sector 2? (daca o conta) |
Neata

allAm depus dosarele in oct si am primit prima indemnizatie (600lei) luna asta.Sect3
Da ,iti spun acolo cand primesti primii banii
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui miany75 simina ,andre ma inscriu si eu pe lista celor cu par "in cadere",lucru constatat de vreo 2 saptamani incoace... |

Vorba ta Andre , nu mi-e ca raman fara ( ca har domnului am de unde ,desi nu am fost tunsa cheala 'ever',chit ca sfaturi in acest sens au fost cu duiumul),ci ca il gasesc te miri unde.... ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Ba mie imi este

ca si asa al am rar
Da, tot timpul adun parul meu din manutele ei , de pe hainutele ei, paturicile din patut..etc

.............peste tot gasesc parul meu
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!