Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

fete sunt terminata
al meu BB a ragusit de cat de mult a tipat din cauza burticii si aseara si azi oana acum o ora
i-am facut si dat de toate nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac sa-i curm durerile...va jur ca am plans si eu cu el nemastiind ce sa-i dau si cum sa-l tin
am sunta pediatra si sper sa vina sa-l vada... vreau sa ma asigur ca nu are altceva

mie mi se pare ca huruie cand respira, parca ar avea ceva in gat sau nasuc ( dar nasucul i-l curat mereu si nu are mucusori)

fug ca se foieste si mi-e teama sa nu se trezeasca

toate mamele si

cea mai fericita de MATEI

poze

Draga mea tu bei ceai ptr alaptat? (fenicul, anason si chimen) Am mai scris cu ceva timp in urma ca la noi a avut efect si impotriva colicilor.
Huruiala poate fi din cauza aerului uscat din casa. Asa am avut si noi. Am cumparat umidificator de camera iar acum nu mai avem probleme.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Va pup pe toate si stiu cu siguranta ca o sa-mi fie dor de voi.

Ramo si noua ne va fi tare dor de tine. Sper sa te intorci odihnita si optimista, cu laptic in tzitzi si cu Dominic mincacios
Many-bani pai nu stiai ca se spune sa nu incerci niciodata schimbari ale coafurii inainte de evenimente mari. Imi pare rau ca nu esti multumita de ce a iesit, dar sint convinsa ca se repara cu putin gel sa treaca supararea
Ionela si la tine vine un sa mai alunge din gindurile negre
Eu imbrac copilu si ma duc pe afara. Cu ea in brate, fireste, ca de carucior nu poate fi vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi am scapat de febra. David mai tuseste putin dar in rest este bine.
Ieri mi-a dormit foarte mult iar noaptea a cerut titi din 2 in 2 ore.

Ancutza, insanatosire grabnica!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

da dana beau ceai, am incercat sa-i dau si lui dar l-a refuzat, nu vrea decat baby drink
e posibil sa fie din cauza aerului uscat...al meu haraie si cand mananca si uneori cand doarme, parca ar avea ceva in gat si nu poate inghiti sau ceva de genul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

dana.n , Andre, lylyana, va multumesc, imi puteti spune Rudolf astazi pt ca am nasul rosu si mare de la atata sters

RamoC te asteptam pe forum, poate reusesti sa iti pui net si acolo , o sa ne lipsesti

simina exact asa sunt si eu cu parul...disper cand vad numai par de-al meu peste tot...il tin prins toata ziua dar degeaba ...Daniela Crudu e platita sa faca pe proasta...eu asa cred, nu imi pot imagina ca ar putea exista un om pe pamant atat de

Lumi imi pare rau ca Annabelle e mofturica, o fi avand si ea o pasa mai proasta... sa treaca repede starea asta

Lavi am admirat pozicile lui Rares, e un frumos si jumatate

Andre bine ca ai rezolvat cu centrala, ca la ce frig e afara....brrrr

Citat:
citat din mesajul lui miany75
si eu as avea nevoie de un "aparat minune",care sa faca abdomene in locul meu....

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

...daca il gasesti sa ma anunti si pe mine

fug ca s-a trezit printesa mea si vrea papa...pupi

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

fete sunt terminata
al meu BB a ragusit de cat de mult a tipat din cauza burticii si aseara si azi oana acum o ora
i-am facut si dat de toate nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac sa-i curm durerile...va jur ca am plans si eu cu el nemastiind ce sa-i dau si cum sa-l tin
am sunta pediatra si sper sa vina sa-l vada... vreau sa ma asigur ca nu are altceva

mie mi se pare ca huruie cand respira, parca ar avea ceva in gat sau nasuc ( dar nasucul i-l curat mereu si nu are mucusori)

fug ca se foieste si mi-e teama sa nu se trezeasca

toate mamele si

cea mai fericita de MATEI

poze

Asa cum a zis si Dana poate nu ar fi rau sa consumi si tu ceai. Noi dupa o criza puternica a lui Vlad am ajuns la homeopat si pe langa remediile date lui si eu am fost sfatuita sa beau ceai. Eu consum ceai de anason, fenicul si cibrisor, cate o lingurita din fiecare la 250ml apa(o cana) facuta decoct, dupa fierbere 3 min. acoperit apoi se poate consuma. Dr. a zis 3 cani/zi, insa ptr. ca stimuleaza si lactatia eu nu pot sa bea mai mult de 1-2 cani/zi.
Bafta

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Dupa ce am scris am vazt ca de fapt bei ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Brrrrr,ne-am intors de afara. Cam bate vintul, dar am gasit o bancuta la soare si am dirdiit acolo 15 minute pina s-a ascuns soarele dupa blocuri, vorba cintecului. Nu se mai face primavara odata?
crlp impotriva colicilor,ai incercat toate remediile de care am discutat noi pe aici? Andre spunea de niste picaturi, Alinan Baby care i-au fost de folos, incearca-le si tu si comprese cu gel calde pe burtica sau pernuta cu simburi, sau foenul de par. Pune-l pe bebe cu burtica pe burta ta, sau plimba-l ridicat pe umar. Si incearca sa-l inveti cu suzeta (o scuipa, i-o pui la loc in gurita de 1000 de ori pina cedeaza si face ca tine), il va calma
Ancutza a trecut Craciunul si Rudolf ar trebui sa fie in concediu, asa ca fa-te bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Noi mergem la spital mai tarziu,ca nu se mai poate,trebuie sa aflu ce e in neregula cu ea! Pur si simplu nu mai pot...ne chinuim de prea mult timp si mananca din ce in ce mai putin...Inainte de fiecare masa stau cu teama de ce va fi,de fiecare data sper ca nu va mai plange si va manca mai mult,dar vad ca e din ce in ce mai rau.

Lili

RamonaC,o sa-mi lipsesti....Domi plange cand ii dai sa pape?

Ancutza sa treaca raceala! Mofturoasa e putin spus....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lumi, sanatate micutei Annabelle. Asteptam vesti bune!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

lili, Lumi multumesc, a venit mami si mi-a adus oscillococcinum, sper sa treaca repede ca m-am saturat de cate ori se sperie fii'mea prin somn cand imi suflu nasul sau stranut

Lumi sper sa nu fie nimic grav si sa va intoarceti cu vesti bune de la spital ...daca i-a mers bine cu Nan de ce nu treci inapoi la formula asta?

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput