Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetele din Iasi

Stit cumva un stomatolog bun si care sa nu fie exagerat la preturi?
Apreciez orice informatie,o doare o masea pe mama,si as vrea sa o trimit cat mai repede la stomatolog.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Da Lumi, iti recomand cu placere dr meu stomatolog. e foarte bun, foloseste aparatura de ultima generatie si nici nu e exagerat de scump. are cabinetul la CUG, cum vii dinspre nicolina, dupa intersectia cu Selgross-ul este o biserica, imediat dupa biserica pe aceeasi parte, la parterul blocului, scrie mare cabinet stomato, dr. Baca Radu. si sa-i treaca mamei tale maseluta

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,multumesc din tot sufletul!

Va doresc o noapte linistita si pup mamicile si fulgusorii frumosi!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Vrea cineva de la mine?

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici

Cine stie de cand intra in vigoare?
Monisssssssssssssssssssssssssssssss??????????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Camy, eu cred ca daca se va aplica legea asta, oricum se va aplica pentru viitoarele mamici. Pentru noi nu...

Ce mai face printisorul tau? Pupa-l din partea mea!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata. Lavi Daca s-a terminat cafiaua la tine, mai e la mine. Desi fiica-mea ma lasa sa beau 2 cesti azi. Pe la 5 se miorlaia de foame, am intors-o pe burtica si vad ca nu se mai da trezita. Ori ii place asa, ori are ceva si azi. Va pupam, o zi mai calda. Aaaaa, a functionat traficul de influenta, merge centrala de bubuie. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata. Lavi Daca s-a terminat cafiaua la tine, mai e la mine. Desi fiica-mea ma lasa sa beau 2 cesti azi. Pe la 5 se miorlaia de foame, am intors-o pe burtica si vad ca nu se mai da trezita. Ori ii place asa, ori are ceva si azi. Va pupam, o zi mai calda.

Aaaaa, a functionat traficul de influenta, merge centrala de bubuie.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

Ma bucur ca tine faza cu traficul de influenta...si Rares s-a trezit pe la 5 si a dormit pana pe la 8 jumate...acum i-am dat drumul la carusel si sta si vb cu jucariile in patut!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna dimineata

va rog mult cititi www.adevarul.ro/actualitate/social/salariu-concediu_de_maternitate-romania-parlamentul_european-rovana_plumb-modificare_0_197980366.html" target="_blank">aici

Cine stie de cand intra in vigoare?
Monisssssssssssssssssssssssssssssss??????????

Neata!

extinderea concediului de maternitate de la 14 la 18 saptamani , pai da'... 126 de zile nu sunt 18 saptamani??? zic si io nu inteleg

Simina, in cat timp de la depunerea dosarului ai primit indemnizatia? esti sector 2? (daca o conta)

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Simina, in cat timp de la depunerea dosarului ai primit indemnizatia? esti sector 2? (daca o conta)

Neata all

Am depus dosarele in oct si am primit prima indemnizatie (600lei) luna asta.Sect3
Da ,iti spun acolo cand primesti primii banii

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

simina ,andre ma inscriu si eu pe lista celor cu par "in cadere",lucru constatat de vreo 2 saptamani incoace...

......deja ma simt mai bine!!!! nu sunt singura "viitoare chelioasa"

Citat:

Vorba ta Andre , nu mi-e ca raman fara ( ca har domnului am de unde ,desi nu am fost tunsa cheala 'ever',chit ca sfaturi in acest sens au fost cu duiumul),ci ca il gasesc te miri unde....

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Ba mie imi este ca si asa al am rar
Da, tot timpul adun parul meu din manutele ei , de pe hainutele ei, paturicile din patut..etc.............peste tot gasesc parul meu

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput