Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, Simina, azi supa baie am realizat si eu ca o sa raman cheala
Laura, am dus la curatat costumul sotului la curatat, si daca tot am trecut pe langa cofetarie, de ce sa nu-mi iau si 3 prajituri? deci 3 nu 1 da? vreau si eu un porcusor, da' ca sa-l mananc ca tot nu-s pe lista

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Laura, am dus la curatat costumul sotului la curatat, si daca tot am trecut pe langa cofetarie, de ce sa nu-mi iau si 3 prajituri? deci 3 nu 1 da? vreau si eu un porcusor, da' ca sa-l mananc ca tot nu-s pe lista

iote ce primesti tu de la minee

ufff..fericite mai sunteti voi alea cu arderile bune

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetele, need help, cu toate ca nu stiu dc am motive sa fiu ingrijorata.
Astazi Matei mi-a dormit mult in timpul zilei: de la 10:30-13, 15-18 si acum a atipit iar..lucru neobisnuit pt el. V-am povestit ca ieri am mai umblat cu el, sa degustam tortul si la probat rochii, insa a fost zic eu bine imbracat, cu fularel la gat si nasuc, plimbat in masina. Nu mi-a parut apatic azi, i-am scos acum pe seara 2 mucuti si parca a tusit (cred) azi de 2-3 ori. Il tot pipai dar nu pare a fi cald...o fi racit???????
Ah, tocmai ce- deschis ochisorii..

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ralu, de ce nu ii iei temperatura, ca sa te linistesti? si daca depaseste de 38 pui supozitor cu paracetamol in fundulet si gata..Asa stai si faci scenarii degeaba..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dymomo,multumesc din tot sufletul!!! E super,mai ales ca e aproape de mine(stau intre Moldova si Hala). Poti,te rog,sa-mi dai un nr de tel,contact,ceva?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lylyana,sa-ti fie de bine prajiturile...acum mi-e pofta si mie!!! Eu am iesit la cumparaturi astazi si muream dupa ciocolata neagra,dar nu am gasit...asa ca am luat ciocolata cu rom si ciocolata cu caramel!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Lylyana,sa-ti fie de bine prajiturile...acum mi-e pofta si mie!!! Eu am iesit la cumparaturi astazi si muream dupa ciocolata neagra,dar nu am gasit...asa ca am luat ciocolata cu rom si ciocolata cu caramel!
Mie mi-a trebuit ciocolata alba azi si am mancat-o toata la ora asta (nu am apucat azi sa mananc inca nimic). Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ralu, de ce nu ii iei temperatura, ca sa te linistesti? si daca depaseste de 38 pui supozitor cu paracetamol in fundulet si gata..Asa stai si faci scenarii degeaba..

rechinas in pozici

Ai mare dreptate, l-am verificat si nu e cald, nici fata, nici gatul, are palmele si talpile recisoare..nu as vrea sa-l chinui degeaba si sa-i bag termometrul in funduletz. Tocmai am terminat cu baitza si pt prima oara am folosit si batista sugarului..nu mai erau mucisori. sper sa mi se para mie. o sa mai vad peste noapte cum evolueaza lucrurile. Mi se parea ca haraie un pic..sper sa nu fiu paranoica

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

iote ce primesti tu de la minee

ufff..fericite mai sunteti voi alea cu arderile bune

rechinas in pozici

nu am arderile bune, tot mai vreau sa dau jos, dar dupa botez poate ma mobilizez, ca vorba aia, cine se ocupa de tort dupa petrecere?
multi multi

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi ti-am trimis PM.
Biara .

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput