Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
laviniablaga spune:
Fetele va multumesc pentru felicitari...am ajuns cu bine, insa nu am avut timp sa intru pe net, fiind ocupata cu ultimele pregatiri pentru botez. Va las ca fecioru` e pe pat si da agitat din manute si picioruse si ma striga.Pup
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Lalu_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Lalu pt. cele doua lunite. si a mea se framanta tare la san, isi face masaj cu tzatza pe fatza... |
Ramonika, multumim.Pupam bolfoasa cu ochii ca marea
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 LAVINIA felicitari pt examen ![]() Lidia ![]() |
Multumesc mult

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
miany75 spune:
simina ,andre ma inscriu si eu pe lista celor cu par "in cadere",lucru constatat de vreo 2 saptamani incoace...
Vorba ta Andre , nu mi-e ca raman fara ( ca har domnului am de unde ,desi nu am fost tunsa cheala 'ever',chit ca sfaturi in acest sens au fost cu duiumul),ci ca il gasesc te miri unde....
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui miany75 simina ,andre ma inscriu si eu pe lista celor cu par "in cadere",lucru constatat de vreo 2 saptamani incoace...Vorba ta Andre , nu mi-e ca raman fara ( ca har domnului am de unde ,desi nu am fost tunsa cheala 'ever',chit ca sfaturi in acest sens au fost cu duiumul),ci ca il gasesc te miri unde.... ![]() |
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Speranta mea e ca va rezolva problema un aparat minune pe care il cumparasem anul trecut (pentru masaj, dar are si perie pentru caderea parului). Daca nici ala nu ma rezolva, voi fi cheala. Si ce daca? Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
si eu as avea nevoie de un "aparat minune",care sa faca abdomene in locul meu....
dymomo77 spune:
Andre azi nu intrasem asa ca abia acu am vazut mesajul de la tine.
ca sa nu te stresez acum(ca nu pot veni la cluj in urmat 2 sapt pt ca al meu sot e plecat sambata asta la Tg Mures si sapt viitoare avem cumatria) daca mai afli ceva mi-ar fi de mare ajutor. Acuma am pus accent pe tatza(pt care ma felicit in fiecare clipa ca nu am renuntat la inceput cand nu vroia deloc sa suga) dar pana la diversificare trebuie sa aflam care e de fapt cauza ca sa stim ce alimente ne sunt permise si ce nu. In concluzie daca as avea un nr de tel de la cab particular(mai ales ca tu fugi spre tari mai calde) mi-ar fi de mare folos pt o programare directa in urmatoarea luna.
Lumi eu si sotul meu mergem la d-nul dr. Pamfil. Nu are preturi prea mari(eu am dat 70 de ron pe o plomba cu tot cu tratament) si ce ador la el e faptul ca e ff punctual ceea ce la un stomatolog e mare lucru. Are cabinet vis-a-vis de BRD-ul de la hala centrala deasupra Bancii Transilvania. In tineretea noastra acolo era un bar dar am uitat cum se chema. Daca vrei un nr de tel da un semn.
Hai ca v-am monopolizat forumul cu lucruri care nu va intereseaza.
toate fetili si apropo de dulciurile Laurei si eu tocmai am degustat din trei felii mari de tort(ceva mai bine de jumate) pt cumatria pruncului asa ca ... chiar dc nu m-am inscris in cursa pt slabit mi se cuvine un
mare.
mami fericit de
Dan Mihail

pt. cele doua lunite. si a mea se framanta tare la san, isi face masaj cu tzatza pe fatza...