Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:
citat din mesajul lui sali

carina, mi s-ar parea normal daca optezi sa fie gift sa nu scrie pe el valoarea....e ca si cum faci un cadou dar nu dezlipesti eticheta cu pretul, nu?

Ei,Sali,cum m-ai prins,m-ai si taxat!
Ai inteles tu ce vroiam sa spun!

[purple]hei carina, nu am vrut sa fiu rautacioasa!
asta s-a inteles?

mi s-a parut chiar misto gaselnita ta cu gift dar din ce zice cait se pare ca nu functioneaza!
din partea lui fragrancex da, mi se pare o tampenie, sa specifici ca e gift si totusi ei sa puna pretul. mai ales daca la formularul de shipping treci o alta persona si alta adresa alta decat cele din formularul de billing.

adica eu daca vreau sa fac un cadou lui X si sa-i ajunga acasa , trec la expediere numele si adresa lui X , specific GIFT iar pachetul ii ajunge cu pretul pe el!

valoarea mea, valoarea mea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Baietii astia de la fragrancex nu sunt asa destepti ca cei de la fragrancexpress care chiar daca mai vindeau ei copii macar scriau pe pachet gift fara macar se le ceri..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

carina, mi s-ar parea normal daca optezi sa fie gift sa nu scrie pe el valoarea....e ca si cum faci un cadou dar nu dezlipesti eticheta cu pretul, nu?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Ei,Sali,cum m-ai prins,m-ai si taxat!
Ai inteles tu ce vroiam sa spun!

[purple]hei carina, nu am vrut sa fiu rautacioasa!
asta s-a inteles?

mi s-a parut chiar misto gaselnita ta cu gift dar din ce zice cait se pare ca nu functioneaza!
din partea lui fragrancex da, mi se pare o tampenie, sa specifici ca e gift si totusi ei sa puna pretul. mai ales daca la formularul de shipping treci o alta persona si alta adresa alta decat cele din formularul de billing.

adica eu daca vreau sa fac un cadou lui X si sa-i ajunga acasa , trec la expediere numele si adresa lui X , specific GIFT iar pachetul ii ajunge cu pretul pe el!

valoarea mea, valoarea mea.....

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Hmmmmmmm...Cred ca o sa mai stau suparata 2 minute si dup-aia o sa-mi treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

buna fetelor...eu sunt noua, si am dat peste "discutie"..si eu sunt innebunita dupa parfumuri,asa ca v-as ruga sa imi ziceti mai multe despre "fragrancex" daca am inteles bine...unde trebuie sa intru? da-ti-mi cateva site-uri unde as putea comanda...multu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

stau cu nasul in sticla cu tabacco vanille, probabil ca mai exista in lumea asta perfumuri ca si el, dar "mai minunate", nu cred!

cred ca o sa merg cu sticla dupa mine la

e extrem de puternic si din tot ce am citit parerea e ca tine peste 10 ore (unii spun chiar 16) deci nu trebuie luat in geanta si dat f.putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana , tu imi porti noroc!
dupa ce vb cu tine de fragrancex, imi trimit mail ca mi-au expediat coletul!
asadar, mi-au trimis si JACOMO SILENCES PURPLE!

v-ati prins ca e diversiune cand zic ca nu e pt mine jacomo!
o sa miros violet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

stau cu nasul in sticla cu tabacco vanille, probabil ca mai exista in lumea asta perfumuri ca si el, dar "mai minunate", nu cred!

cred ca o sa merg cu sticla dupa mine la

e extrem de puternic si din tot ce am citit parerea e ca tine peste 10 ore (unii spun chiar 16) deci nu trebuie luat in geanta si dat f.putin

Felicitari pt achizitie !!!!

18+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose acum sunt si eu ca tine...in culmea fericirii!!

doar mi-am pus nasucul la sticla si il simt asa bine, of ce pacat ca nu ma pricep la descrieri, mi-as dori toate sa-l testaticred ca nici nu mai vorbesc cu cine nu il testeaza

sali, ce ma bucur pt tine sper sa fii incantata de toate achizitiile aste "nemirosite" inainte, daca nu se mai misca si ceva pe la bursa

sper ca nu ati uitat ca am un hypnotic poison de la dior de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose acum sunt si eu ca tine...in culmea fericirii!!

doar mi-am pus nasucul la sticla si il simt asa bine, of ce pacat ca nu ma pricep la descrieri, mi-as dori toate sa-l testaticred ca nici nu mai vorbesc cu cine nu il testeaza

sali, ce ma bucur pt tine sper sa fii incantata de toate achizitiile aste "nemirosite" inainte, daca nu se mai misca si ceva pe la bursa

sper ca nu ati uitat ca am un hypnotic poison de la dior de vanzare

Dana acum o sa visezi si tu parfum, sunt sigura !
E devreme de nani, dar eu va las o piesa tematica

18+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Dana ne faci curioasa si invidioase

Mergi la inceput