Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 6
sali spune:
dana, pe acestea le-ai vazut?http://stores.shop.ebay.co.uk/FACE-VALUE-PERFUMERY_COSMETIQUES-PARFUMIERS_W0QQ_fsubZ672521018QQ_sidZ140160448QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322
danamiha spune:
da, sali draga mea, chiar ieri le-am studiat, dar...nu stiu cum sunt, daca as avea o mostra, asa a inceput totul cu TF.
chiar ma gandeam cum sa vi-l descriu, e asa de diferit de tot ce am avut/mirosit. imi miros mana si scriu, e o dulceata placuta, diferita de cea din lolite, elixir, angel, etc, dar este.
of, cat mi-as dori sa-l descrie rose, ea ar sti sa il puna in valoare
de la un puf miroase toata casa, sa vedem daca il mai simt la dimineata pe mana
cred ca e facut pt a fi purtat la temperaturi extrem de scazute.
am vazut un interviu cu TF si spunea ca parfumurile se vand in functie de regiuni, adica unele se vand mai bine in Australia, altele in Dubai, etc. A scos o intreaga colectie Private Blend, Arabian Wood - Italian Cypress - Champaca Absolute - Bois Marocain
Pure Musk - Jasmine Musk - Urban Musk - White Suede, etc
a specificat ca Tabacco Vanille e preferatul lui.
teo30967 spune:
parfumatelor ce mai faceti vad ca va parfumati de zor ! sa stapanesti sanataoasa tom fordul dana ! si eu ma dau de vreo saptamana cu black orhid si im iplace teribil!
acu sa va zic si voua : m-a lovit CEVA da` rau de tot !
nu stiu daaca de la parfum se trage... am primit o orhidee de mos nicolae si ...de atunci tot caut si cumpar ...ba mai mult au aparut si problemele cu ele - nu mai dezvolt aici - dar azi noapte nu am dormit de grija ultimei achizitioante, nu prea a avut conditii optime de unde am luat-o ...ce sa zic, simt ca am luat-o razna !
danamiha spune:
multumesc teo sa te bucuri si tu de florile tale!
acum imi doresc sa testez parfumuri cu tabac si un alt fel de vanilie, adica sa nu fie asa
ce fac parfumatele???
sali spune:
dana, ai citit cazul acela in care cineva a luat sticla mare de 250 ml de TF _ Tobacco Vanilla si a cautat pe net persoane cu care a impartit? si-a oprit fiecare cate 50 ml .
asa ca, vezi tu, poate faci un split de genul acesta daca iei sticla mare!
http://www.basenotes.net/threads/242372-SPLIT-Tom-Ford-Tobacco-Vanille-250ml
mihaeladm spune:
Am primit aseara Skin-ul de pe esente, imi place mult. Iar sticla e superba.
Geniest
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 parfumatelor ce mai faceti vad ca va parfumati de zor ! sa stapanesti sanataoasa tom fordul dana ! si eu ma dau de vreo saptamana cu black orhid si im iplace teribil! acu sa va zic si voua : m-a lovit CEVA da` rau de tot ! nu stiu daaca de la parfum se trage... am primit o orhidee de mos nicolae si ...de atunci tot caut si cumpar ...ba mai mult au aparut si problemele cu ele - nu mai dezvolt aici - dar azi noapte nu am dormit de grija ultimei achizitioante, nu prea a avut conditii optime de unde am luat-o ...ce sa zic, simt ca am luat-o razna ! |
Sa-ti traiasca si sa-ti creasca orhideea ,Teo!Si eu ma necajesc cand imi mor plante,dar si recunosc ca sunt un fel de killer pentru ele...
Am si eu o orhidee (mare supravietuitoare...saraca...) care vreun an jumate a stat numai in 3 frunze si cand m-am hotarat s-o arunc ,a facut o frunzulita,si-apoi inca una...iar acum,dupa aproape 2 ani de asteptare,are o floricica si un bobocel...Chestia e ca trebuie sa ai rabdare cu ele si sa nu le schimbi pamantul decat daca e absolut necesar.As pune o poza cu ea dar nu stiu cum sa fac...
In alta ordine de idei,parfumatelor,am comis-o,am spart si eu gheatza cu fragrancex-ul,si, cu riscul de-a ma trage Rose de urechi ,va anunt ca am comandat Annick Goutal-Eau d'Hadrien...Yupeee...
Chiar daca e un parfum lipsit de prea multe valente,mie-mi place si-mi da o stare de bine,ma revigoreaza mirosul de lamaie...
Pe de alta parte,am ramas pe birou cu hartiuta de la Eau des Merveilles,Clarisss,si imi cam place si-acum...Mhmmmm...
Pupici la parfumate!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui carina85 Sa-ti traiasca si sa-ti creasca orhideea ,Teo!Si eu ma necajesc cand imi mor plante,dar si recunosc ca sunt un fel de killer pentru ele... Am si eu o orhidee (mare supravietuitoare...saraca...) care vreun an jumate a stat numai in 3 frunze si cand m-am hotarat s-o arunc ,a facut o frunzulita,si-apoi inca una...iar acum,dupa aproape 2 ani de asteptare,are o floricica si un bobocel...Chestia e ca trebuie sa ai rabdare cu ele si sa nu le schimbi pamantul decat daca e absolut necesar.As pune o poza cu ea dar nu stiu cum sa fac... |
deja din exces de dragoste eu le-am schimbat scoarta ! am umblat ca disperata pana am gasit din aia buna, apoi am copt-o in cuptor sa o dezinfectez si ...am transplantat ...cred ca iubesc ele viata ca saracele nu au zis nimic n-a picat nici un boboc ...
citat din mesajul lui carina85 In alta ordine de idei,parfumatelor,am comis-o,am spart si eu gheatza cu fragrancex-ul,si, cu riscul de-a ma trage Rose de urechi ,va anunt ca am comandat Annick Goutal-Eau d'Hadrien...Yupeee... Chiar daca e un parfum lipsit de prea multe valente,mie-mi place si-mi da o stare de bine,ma revigoreaza mirosul de lamaie... |
persistenta de ea sa mi spui la parfumurile anick ca daca nu tin ...
citat din mesajul lui carina85 Pe de alta parte,am ramas pe birou cu hartiuta de la Eau des Merveilles,Clarisss,si imi cam place si-acum...Mhmmmm... |
mie mi plac ambele si elixir de merveilles si kelly caleche ...si eau de merveilles desi nu am nici unul pana acum ultimele doua de vara iar primul de iarna, mie mi-a placut de elixir desi e mai controversat .
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha multumesc teo sa te bucuri si tu de florile tale! |
multumesc dana de urare da paraca era mai usor cu parfumurile ...ca m-au dat peste cap florile astea ...