Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali dana, ai citit cazul acela in care cineva a luat sticla mare de 250 ml de TF _ Tobacco Vanilla si a cautat pe net persoane cu care a impartit? si-a oprit fiecare cate 50 ml . asa ca, vezi tu, poate faci un split de genul acesta daca iei sticla mare! http://www.basenotes.net/threads/242372-SPLIT-Tom-Ford-Tobacco-Vanille-250ml "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
de ce ma necajesti sali? chiar ieri imi spunea sotul sa o iau si sa o impartim, dar e asa complicat...este una de vanzare pe e-aby, uite pt tine: sticla asta te asteapta pe tine ca sta de o luna pe ebay: http://cgi.ebay.com/SEE-1-HUGE-250ml-TOM-FORD-PRIVATE-BLEND-TOBACCO-VANILLE_W0QQitemZ190364796488QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c52a04648
complicat cu impartitul asa ca stau cu ochii pe e-bay ca pe butelie sa apara una de 50 ml, am pierdut 4 licitatii, dar nu disper, apare si sticla mea
sali spune:
dana, ti-am pus azi plicul cu mostre din:
AMOUAGE- Reflection Woman
Marc Jacobs -RAIN
Annick Goutal - EAU D'HADRIEN
CREED - Love in white.
adica tot ce am primit in fiola de la carina , mai putin SERENDIPITOUS ( cel cu ciocolata).
si inca o mostra ,surprizaaaa!
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali dana, ti-am pus azi plicul cu mostre din: AMOUAGE- Reflection Woman Marc Jacobs -RAIN Annick Goutal - EAU D'HADRIEN CREED - Love in white. adica tot ce am primit in fiola de la carina , mai putin SERENDIPITOUS ( cel cu ciocolata). si inca o mostra ,surprizaaaa! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
ador surprizele placute...dar sa le aflu rapid, vrei sa nu pot
carina85 spune:
citat din mesajul lui sali dana, ti-am pus azi plicul cu mostre din: AMOUAGE- Reflection Woman Marc Jacobs -RAIN Annick Goutal - EAU D'HADRIEN CREED - Love in white. adica tot ce am primit in fiola de la carina , mai putin SERENDIPITOUS ( cel cu ciocolata). si inca o mostra ,surprizaaaa! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali,multumesc mult ca ai trimis mostrele Danei!Pupici!
carina85 spune:
citat din mesajul lui teo30967 deja din exces de dragoste eu le-am schimbat scoarta ! am umblat ca disperata pana am gasit din aia buna, apoi am copt-o in cuptor sa o dezinfectez si ...am transplantat ...cred ca iubesc ele viata ca saracele nu au zis nimic n-a picat nici un boboc ... |
Teo,cand ai sa poti,ai sa-mi dai un PM ca sa-mi povestesti de unde ai luat scoartza,cum ai sterilizat-o si cum ai schimbat pamantul la orhidee,ca si la a mea ar cam trebui schimbat ca a dat deja ,saracuta,o gramada de radacini aeriene...
persistenta de ea sa mi spui la parfumurile anick ca daca nu tin ... |
Cu persistenta cred ca se rezolva luand varianta EDP...Eu am luat EDT si am sa-ti spun cum e...
cait spune:
Dana mai este valabila oferta cu un puf din TF chiar daca stau eu mai departe?
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
sali spune:
dana, sa stii ca split-uirea lu TOM FORD de 250 ml nu e chiar o idee fantastica la urma urmei....poti sa faci decant oricand....
in fond sunt 474 de dolari ( cu tot cu transport) . pt un decant de 50 ml ar tr sa platim 95 $ ( aprox. 290 lei).
e mai ieftin decat serge lutens , care tot la 50 ml costa, in functie de parfum, de la 322 lei la 376 lei( preturile actuale pe strawberrynet).
nu mai zic de BOND no. 9 care tot la 50 ml costa 400 lei.
edit: cat costa TFord/Tobacco Vanille la 50 ml , din prima? adica sticla de 50 ml de sine statatoare!
split-uirea in 5 este doar o varianta! ne asociem ( tot ziceai tu) si decantam la mililitru! cine trebuia sa puna pipetele , eu sau tu?
daca fac un efort ( de concentrare violet ) pot sa zic de acum cele 5 parfumate care ar percuta!
danamiha spune:
citat din mesajul lui cait Dana mai este valabila oferta cu un puf din TF chiar daca stau eu mai departe? Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
desigur, da-mi adresa pe PM
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali dana, sa stii ca split-uirea lu TOM FORD de 250 ml nu e chiar o idee fantastica la urma urmei....poti sa faci decant oricand.... in fond sunt 474 de dolari ( cu tot cu transport) . pt un decant de 50 ml ar tr sa platim 95 $ ( aprox. 290 lei). e mai ieftin decat serge lutens , care tot la 50 ml costa, in functie de parfum, de la 322 lei la 376 lei( preturile actuale pe strawberrynet). nu mai zic de BOND no. 9 care tot la 50 ml costa 400 lei. edit: cat costa TFord/Tobacco Vanille la 50 ml , din prima? adica sticla de 50 ml de sine statatoare! split-uirea in 5 este doar o varianta! ne asociem ( tot ziceai tu) si decantam la mililitru! cine trebuia sa puna pipetele , eu sau tu? daca fac un efort ( de concentrare violet ) pot sa zic de acum cele 5 parfumate care ar percuta! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
gasesti Bond, Serge Lutens mai ieftin pe e-bay, doar trebuie sa cauti, sa astepti..., daca nu livreaza in Ro sa scrii un e-mail vanzatorului sa-l rogi sa trimita, etc
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali dana, sa stii ca split-uirea lu TOM FORD de 250 ml nu e chiar o idee fantastica la urma urmei....poti sa faci decant oricand.... in fond sunt 474 de dolari ( cu tot cu transport) . pt un decant de 50 ml ar tr sa platim 95 $ ( aprox. 290 lei). e mai ieftin decat serge lutens , care tot la 50 ml costa, in functie de parfum, de la 322 lei la 376 lei( preturile actuale pe strawberrynet). nu mai zic de BOND no. 9 care tot la 50 ml costa 400 lei. edit: cat costa TFord/Tobacco Vanille la 50 ml , din prima? adica sticla de 50 ml de sine statatoare! split-uirea in 5 este doar o varianta! ne asociem ( tot ziceai tu) si decantam la mililitru! cine trebuia sa puna pipetele , eu sau tu? daca fac un efort ( de concentrare violet ) pot sa zic de acum cele 5 parfumate care ar percuta! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
numai acum am vazut ca ai editat.
deci 50 ml in magazin e 180 dolari, pe ebay poti sa-l iei cam cu 130-150, depinde...
ar merita sticla mare si sa comandam sticle goale cu atomizor.
zilele trecute vindea cineva o sticla cu 60 ml din care a folosit 10 pufuri, s-a vandut cu 70 dolari. a cumparat-o din magazin, adica din cea de 250 ml i-a dat 60....