Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dana ...

Carina da, eu platesc numai prin paypal. Ei prefera paypal in special pt. ca au siguranta tranzactiei si nu te "freaca" cu tot soiul de documente pe care sa le trimiti prin fax.

Acum....legat de vama si vamesi: in Bucuresti unde lumea e mai fitzoasa (din pacate) este imposibil sa nu dai peste vreo acritura (femeie sau barbat) fie angajat al postei, fie al vamii, asa incat se poate intampla ca la 100 dolari suma scrisa pe colet si trecuta in factura sa nu platesti nimic si sa nu-ti desfaca coletul sau, din contra, sa te vamuiasca pe toate partile....functie de zel si fitze...

In general e bine sa mergi cu saru'mana si sa incerci sa te imprietenesti macar cu unul dintre vamesi.
Eu, de exemplu, cand primesc aviz de ridicat colet sun si ma interesez cand lucreaza vamesa, care este o draguta si jumatate...si merg pe tura ei. Mai e un barbat, tot vames, care ma intoarce pe toate partile de fiecare data....mi-a desfacut si coletul cu 1 pereche de cercei de lemn....

Trebuie sa ai bafta, in general....si te orientezi loco....poti sa incerci o comanda de 100 de dolari si vezi ce se intampla....mai mult de 10-15 dolari in plus nu ai cum sa platesti....

Geniest,saru'mana pt informatii si...sugestii!

Ma gandeam atunci (sper sa nu zic o prostie) daca nu ar fi mai bine sa platesti la fragrancex aprox 3$ ca sa fie considerat gift,decat sa platesti 10-15$ la vama?A incercat cineva asa?Vine pachetul tot cu valoarea lui scrisa pe el ,chiar si daca e gift?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, mi s-ar parea normal daca optezi sa fie gift sa nu scrie pe el valoarea....e ca si cum faci un cadou dar nu dezlipesti eticheta cu pretul, nu?
e bine cum zici tu doar ca nu stiu daca scriu GIFT pe el chiar daca optezi asa.

stiti ceva de acest parfum VW Let it rock ?

http://cgi.ebay.co.uk/Let-it-rock-by-vivienne-westwood-EDT-Spray-30ml-new-box_W0QQitemZ290357816517QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item439aacacc5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

daaa, a venit intr-o saptamana, nu-mi vine sa cred

daca va spun ce am facut...deci tipul de la care am cumparat era nou pe e bay, avea doar 2 vanzari la activ.

bun, cumparam parfumul, platim prin paypal. el ne scrie un e-mail daca nu am putea sa ii dam positive feedback mai repede, adica inainte de a-l primi, pt ca el e nou pe e-bay si e-bay-ul ii blocheaza banii pana nu primeste feedback-ul. ca el are mare nevoie de bani.

avea doar 2 vanzari la activ asa ca sotul ii trimite un e-mail la unul dintre cumparatori care luase ceva chestie electronica, platise in jur de 400 dolari pe ea si il intreaba daca a patit acelasi lucru. adica sa-i trimita positive feedback inainte de a primi marfa. tipul scrie ca era in masina in drum spre Las Vegas sa pregateasca un show, nu s-a gandit prea mult si a dat feedback-ul, dar ca a primit totul repede si ok.

asa ca am hotarat sa-l intrebam pe tip daca a mai facut acest lucru si cu un alt cumparator, noi deja stiam ca a facut, dar am vrut sa vad ce zice. si am hotarat ca daca spune adevarul dam rapid positive feedback sa se poata omul folosi de bani.

a fost f.dragut, a spus ca a mai facut si ca nu stie politica ebay, el credea ca noi daca in final nu suntem multumiti putem schimba positive feedback, dar acest lucru nu se mai poate face!!!

i-am spus doar ca a trecut "testul", iar el ne-a multumit.

l-am crezut ca avea nevoie de bani, ceea ce vindea erau chestii din casa, electronice, ceva haine de firma, iar pe parfum scria ca a platit peste 165 la N.Marcus(un magazin cu lucruri scumpe).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

daaa, a venit intr-o saptamana, nu-mi vine sa cred

daca va spun ce am facut...deci tipul de la care am cumparat era nou pe e bay, avea doar 2 vanzari la activ.

bun, cumparam parfumul, platim prin paypal. el ne scrie un e-mail daca nu am putea sa ii dam positive feedback mai repede, adica inainte de a-l primi, pt ca el e nou pe e-bay si e-bay-ul ii blocheaza banii pana nu primeste feedback-ul. ca el are mare nevoie de bani.

avea doar 2 vanzari la activ asa ca sotul ii trimite un e-mail la unul dintre cumparatori care luase ceva chestie electronica, platise in jur de 400 dolari pe ea si il intreaba daca a patit acelasi lucru. adica sa-i trimita positive feedback inainte de a primi marfa. tipul scrie ca era in masina in drum spre Las Vegas sa pregateasca un show, nu s-a gandit prea mult si a dat feedback-ul, dar ca a primit totul repede si ok.

asa ca am hotarat sa-l intrebam pe tip daca a mai facut acest lucru si cu un alt cumparator, noi deja stiam ca a facut, dar am vrut sa vad ce zice. si am hotarat ca daca spune adevarul dam rapid positive feedback sa se poata omul folosi de bani.

a fost f.dragut, a spus ca a mai facut si ca nu stie politica ebay, el credea ca noi daca in final nu suntem multumiti putem schimba positive feedback, dar acest lucru nu se mai poate face!!!

i-am spus doar ca a trecut "testul", iar el ne-a multumit.

l-am crezut ca avea nevoie de bani, ceea ce vindea erau chestii din casa, electronice, ceva haine de firma, iar pe parfum scria ca a platit peste 165 la N.Marcus(un magazin cu lucruri scumpe).

Saracul om...Cine stie prin ce trece cu criza asta...

Mergi la inceput

asa e carina...chiar zilele trecute am primit un e-mail de la niste prieteni americani, care pana acum un an, doi isi permiteau orice, iar acum nu stiau daca vor putea sa-si repare masina, f.trist.

Mergi la inceput

asa e carina...chiar zilele trecute am primit un e-mail de la niste prieteni americani, care pana acum un an, doi isi permiteau orice, iar acum nu stiau daca vor putea sa-si repare masina, f.trist.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple]carina, mi s-ar parea normal daca optezi sa fie gift sa nu scrie pe el valoarea....e ca si cum faci un cadou dar nu dezlipesti eticheta cu pretul, nu?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Ei,Sali,cum m-ai prins,m-ai si taxat!
Ai inteles tu ce vroiam sa spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Carina nu foloseste la nimic chestia cu gift pentru cc ca la ei gift inseamna ca-ti dau o cutie rosie cu fundita dar pe cutie tot scrie pretul..Am patit-o.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Carina nu foloseste la nimic chestia cu gift pentru cc ca la ei gift inseamna ca-ti dau o cutie rosie cu fundita dar pe cutie tot scrie pretul..Am patit-o.

Cait

Merci,Cait!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Cait

exact la asta m-am gandit si eu...

Mergi la inceput