Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 18
sali spune:
salutare , parfumatelor! 
ei, nu am stat nici eu chiar degeaba atatea zile!![]()
am cumparat intre timp de pe ebay.uk TORRENTE L'OR!
http://cgi.ebay.co.uk/100-AUTH-TORRENTE-LOR-70ml-EDP-NATURAL-SPRAY-SEALED_W0QQitemZ250574260000QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item3a5763c720
nu am putut sa rezist, uitati-va si voi ce note are acest parfum:
http://www.fragrantica.com/perfume/Torrente/L-Or-de-Torrente-2466.html
este si pe fragrancex dar mi-a placut in varianta de pe ebay, ca m-am saturat sa car in geanta sticle de 100 ml de parfum!
sunt batrana de acum si nu mai pot sa car greutati! ![]()
dana, spune mi ca in afara de transportul de 8 lire( cat parfumul aproape
) nu mai tr sa platesc altceva, please!
[b]rose selavie [/b]e autoarea morala a faptei pe care tocmai am comis-o, ea mi-a semnalat acest parfum acum o ora! m-am miscat repede, nu?![]()
( tineti cont ca nu aveam nici cont pe ebay, am facut la repezeala unul!).
danamiha spune:
draga mea sali, nu mai platesti nimic.
felicitari pt achizitie
, in cel mult 7 zile cred ca ai sa-l ai.
pachetele care vin din UK vin direct aici unde locuiesc eu si nu la Oradea, nu mai platesc nici taxa de magazie![]()
chiar vroiam sa-ti scriu un PM si sa-ti spun ca m-a dat rose gata cu reteta ei de scoici, ce bucatareasa buna e
, citeam si salivam si-l invidiam pe sotul ei![]()
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanse Si eu tot www.esentedelux.ro MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA![]() POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
ai reusit sa o "mariti" pe Samsara?
eu am avut EDT, l-am testat in magazin, am fost incantata si cand l-am cumparat nu imi placea cum e pe mine.
l-am vandut unei fete de aici de pe forum, e din Bucuresti, imi pare rau ca nu ii retin numele, ceva cu felicia, chiar ea zicea ca e "mancatoare de Samsara".
EDP imi place mult mai mult decat EDT, dar atunci tipul de la esentedelux nu il avea decat in varianta EDT.
sanse spune:
| ai reusit sa o "mariti" pe Samsara? |
Nu ,l-am pus la anunt pe sait.Tu tot acolo l-ai avut?
Nu pot spune ca nu-mi place dar nu simt acel "ceva" ...Mie-mi place foarte mult Mademoiselle ,Pur poison,Alien...

Dragut baitul de la esente...

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
danamiha spune:
nu, nu l-am pus la mica publicitate si nici aici la subiect, am abordat-o pe ea pe PM dupa ce am vazut ca e "mancatoare de Samsara"![]()
sanse spune:
Atunci dau si eu anunt:
Caut mancatoare de Samsara
! Ofer recompensa 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
carina85 spune:
Sali,Dana ,dar prima comanda,cea cu Angel La Rose,nu a mai venit?Ca am impresia ca a trecut deja luna...
Pupici ,parfumatelor
!
sali spune:
dana, la mine vanzatorul e din portugalia dar sper sa fie ok !
carina , nu a venit angel la rose , este a cincea saptamana ! ![]()
carina85 spune:
| citat din mesajul lui sali dana, la mine vanzatorul e din portugalia dar sper sa fie ok ! carina , nu a venit angel la rose , este a cincea saptamana ! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali,felicitari pt L'or !Adevarul e ca arata cam fain !Si e plin de fructe yummyyy!
Deci trebuie sa ma pregatesc si eu sufleteste pentru o asteptare luuungaaaa pt fragrancex...
Rrraluca spune:
fetelor, care dintre voi e amatoare chanel no.5 EDP?...e luat din franta,din parfumerie...si din sticla de 100 ml sunt consumati doar 20, deci 80 ml disponibili
. ...