Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Raluca, eu sigur nu sunt amatoare, dar stiu ca ii place mult lui Clarisss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:
citat din mesajul lui sali

dana, la mine vanzatorul e din portugalia dar sper sa fie ok !

carina , nu a venit angel la rose , este a cincea saptamana !

Sali,felicitari pt L'or !Adevarul e ca arata cam fain !Si e plin de fructe yummyyy!

Deci trebuie sa ma pregatesc si eu sufleteste pentru o asteptare luuungaaaa pt fragrancex...

carina, nota de cafea m-a tentat cel mai mult, apoi notele lemnoase...iar cand am gasit referiri la el cum ca este ca TRUSSARDI INSIDE ( aviz clarisss !) nu am mai stat pe ganduri.
apoi, am vrut sa vad cum este cu ebay-ul si va marturisesc ca am facut-o si pt a mi face mai usoara suferinta cauzata de intarzierea celor 2 parfumuri pe care le astept de pe fragrancex !

dana, am gasit si vorbe cum ca din el s-a inspirat Burberry London, vreo 6 ani mai tarziu! probabil ca pt partea florala, restul sper sa fie deliciosul Trussardi Inside !

rose selavie se amuza ieri si mi zicea ca gata, am spart gheata cu ebay-ul, de acum cardul din congelator chiar nu mai are sansa de supravietuire reala!

carina, se pare ca da, tr sa fim indelung rabdatoare pt fragrancex, eu de aceea am si cotit-o la intersectie cu destinatia ebay.uk.

Mergi la inceput

sali, pune te rog link-ul de unde l-ai luat sa mai studiez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Multumesc!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

cu multa placere!

ce parfum ai luat?
ai comandat in final de la esentedelux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

hello !

Dana am primiiit... ! Multumesc!

Fetelor am si eu de "dat" un Alexander McQueen - www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html" target="_blank"> KINGDOM (este de 50 ml - consumati vreo 10 ml)- daca il vrea cineva dati PM.

Pupici si W-E placut!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

sa nu il consumi pana la vara

tocmai am sosit de la munte, sper ca sunteti bine toate

Dana.... va fi foarte greu sa nu-l consum pana la vara !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

hai cami ca pe frigul asta nu-l pui bine in valoare
las ca daca-l termini mai cautam unul pe la...colectionari.

ai terminat Le Classique?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Danamiha , inca nu am luat ca am alta dilema. Vroiam Issey Miyake-L'Eau D'Issey, dar am vazut ca e Eau de toilette, oare e mult mai slab decat Eau de parfum? Uitandu-ma si pe alte site-uri, de ex aoro, am vazut ca aveau si EDT si EDP (evident si diferenta de pret ). Desi am avut la alt parfum EDT si pot sa spun ca se simtea totusi. Nu prae stiu ce sa fac! Pe esente la toate au si tester si gramaj diferit, numai la asta nu

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Pun mai jos raspunsul celor de la aoro.ro....Ce ma supara este ca mi-au facut o super impresie de la inceput....nimic nu parea dubios. Offfffff.........
Sali...lasa ca asteptarea ta o sa merite. O sa vezi ca tu introduci codul si-ti spune ca este corect.

Stimate client,

Va multumim pentru sugestia dumneavoastra si dorim sa va intrebam daca a-ti folosit codul de pe tipla (ciolofan) care este lipit de catre noi pentru a avea o evidenta a proudelor, sau codul de pe cutie, care este de fapt codul de la producator. O alta rugaminte ar fi sa incercati sa introduceti la sectiunea "your country" Franta, deoarece produsele ce le achizitionam din aceasta gama sunt importate din aceasta tara.

Va multumim pentru intelegere si asteptam si pe viitor sugestiile si comenzile dumneavoastra.

Ne cerem scuze din nou si asteptam cu nerabdare raspunsul d-voastra.

Cu stima,

AORO.RO
Internet Shop s.r.o
Adresa: Blvd. Unirii 23, Bl. 13, Sc. 1, Et. 6, Ap. 16
Sector 4, Bucuresti 040103
031 78 00 129
Email: info@aoro.ro

Mergi la inceput

chiquitita, tocmai am vorbit pe mess cu baiatul de la esentedelux si l-am intrebat de parfumul tau.

mi-a spus ca iti poate aduce tester, 100 ml, EDP la 235 lei, il pune si pe site.

daca ai intrebari sau vrei sa comanzi contacteaza-l linistita pe mess, ID esenedelux1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Pun mai jos raspunsul celor de la aoro.ro....Ce ma supara este ca mi-au facut o super impresie de la inceput....nimic nu parea dubios. Offfffff.........
Sali...lasa ca asteptarea ta o sa merite. O sa vezi ca tu introduci codul si-ti spune ca este corect.

Stimate client,

Va multumim pentru sugestia dumneavoastra si dorim sa va intrebam daca a-ti folosit codul de pe tipla (ciolofan) care este lipit de catre noi pentru a avea o evidenta a proudelor, sau codul de pe cutie, care este de fapt codul de la producator. O alta rugaminte ar fi sa incercati sa introduceti la sectiunea "your country" Franta, deoarece produsele ce le achizitionam din aceasta gama sunt importate din aceasta tara.

Va multumim pentru intelegere si asteptam si pe viitor sugestiile si comenzile dumneavoastra.

Ne cerem scuze din nou si asteptam cu nerabdare raspunsul d-voastra.

Cu stima,

AORO.RO
Internet Shop s.r.o
Adresa: Blvd. Unirii 23, Bl. 13, Sc. 1, Et. 6, Ap. 16
Sector 4, Bucuresti 040103
031 78 00 129
Email: info@aoro.ro

ai incercat sa introduci codul si Franta la tara?

Mergi la inceput