Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^deci chestia asta vine ca un soc!
Nu imi vine sa cred!

Geniest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest draga mea, imi pare tare rau de situatie.

poate il gasesti si la Roma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Va multumesc in numele sotului pentru urarile de bine.
Sper sa ne fie bine tuturor, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de o viata cat mai linistita.
In alta ordine de idei, cred ca iar am dat-o in bara cu mister Mugler. Pe cutie (pe clapeta) am gasit o insiruire de cifre insa nu vrea sub nicio forma sa-mi spuna ca e corect.

Deci AORO.RO: NU !!!

Se pare ca trebuie sa-l caut pe Mugler cel original prin Franta ca altfel nu ma onoreaza

Geniest nu se poate! Cum asa? Alea trebuiau sa fie, cifrele de pe clapeta din interiorul capacului cutiei. Daca sunt tiparite cu majuscule trebuie si pe site introduse la fel cu litere mari si cred ca si spatiul dintre ele trebuie sa-l lasi si tu ,poate difera nr de cifre si litere de la cutie la cutie...mai incearca odata pls! Tre sa mearga.

20+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dragelor, credeti-ma ca ziua de azi ar fi fost de 1000 de ori mai frumoasa daca si codul acela ar fi functionat.
Uite asta scrie pe clapeta cutiei: 1 C 55590

Exact asa scrie, cu spatiile lasate de mine. Din pacate pe site nu-mi permite sa scriu cu pauza. Poate reusiti voi.

Multumesc frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dragelor, credeti-ma ca ziua de azi ar fi fost de 1000 de ori mai frumoasa daca si codul acela ar fi functionat.
Uite asta scrie pe clapeta cutiei: 1 C 55590

Exact asa scrie, cu spatiile lasate de mine. Din pacate pe site nu-mi permite sa scriu cu pauza. Poate reusiti voi.

Multumesc frumos !!!

Am introdus acum codul tau si chiar nu merge. Am selectat si Elvetia si am bagat acelasi cod si nimic. Am introdus apoi codul de la Alienul meu si mi-a aparut: This code has already been used. Please enter a new one.

Dar mirosul cum ti se pare? Seamana bine cu cel din magazin?

20+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos Rose. Mirosul e ok, insa am nasul in pioneze de cateva zile, asa ca nu prea pot sa-mi dau seama.
Cutia, ambalajul din interior, sticla arata impecabil. Ma astept sa nu aiba persistenta binecunoscuta a Mugler-urilor.
Are chiar si o carticica in interior cu un card pe care trebuie sa-l completez si sa-l trimit la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetelor! As dori sa va intreb si eu ceva. Vreau sa cumpar un parfum de pe net si am vazut ca vorbeati de site-uri de incredere. Intre parfum.esentedelux.ro si aoro.ro pe care mi-l recomandati?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Buna fetelor! As dori sa va intreb si eu ceva. Vreau sa cumpar un parfum de pe net si am vazut ca vorbeati de site-uri de incredere. Intre parfum.esentedelux.ro si aoro.ro pe care mi-l recomandati?

din Ro recomand doar www.esentedelux.ro

din SUA: www.fragrancex.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput