Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *142* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc, tufete, de aprecieri; si io-s tare mandra ca am copt ceva asa mandru, mereu ii dau cu tifla maica-mii ca mie mi-a reusit mai bine copilul decat ei.
Simplyana, io asa mi-am facut "traditia" ca fac cate un album nou la fiecare luna.
Floric, stii ce m-a pocnit incarcand pozele? Ca intr-una din ele chiar seamana Sophiphi bine de tot cu Raru tau; hai sa vad daca ghicesti in care;)).
Ah, am vazut cum doarme unul dintre gemelitos-ii Bogdanei in cap...yogin, nu altceva!
M-as mai lungi la vorba dar ma solicita Manole laplimbare. Medicamentul a avut efect, azi-noapte in sfarsit n-a mai facut pishu pe el!
Sa ma laud un pic: la pranz cand am iesit cu Manu m-a abordat o tipa din blocul vecin, cred ca de 2 ori am povestit cu ea, in vara, cand eram cu Sophiphi. Mai mult cu fiica-sa povestesc, e o fetita de vreo 8 ani haioasa rau, da niste perle de mor de ras, poate-o sa va povestesc unele:)). Ei, si-acum tipa (are vreo 34-35 de ani, genul "la fatza papusha, la kur matusha", frumusica, cu niste ochi albastri superbi si tare grasana) mai a strigat dupa mine, ca eu n-o vazusem. Sa-mi spuna:"vaaai, ce-ati slabit...dar si la picioare...si fundul...da' ce-ati facut?" No, a luat si ea notitze din ce i-am zis, ca parea foarte marcata de schimbarea mea. Ah, ce bine m-am simtit ca efortul meu a dat roade vizibile!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim in avans pt capitolul aniversar!
Ma simt ciudat azi, ma simt ciudat de vreo 3 nopti, si incerc sa nu rememorez zilele si noptile din urma cu un an.
Deci, noi am avut invitatii, eu si ideile mele. Daca doriti va pun link cu modelul si va pot face si voua.
Maine dimineata ma duc la coafor, la prima spalare profesionala pe rosu meu , si cred ca imi voi lua bluzita alba...oricum nu eu voi fi printesa serii, asa ca...e mai putin important. Nasii vor veni, dar fara copii. Nu fac nici o turta, nici nu stiu ce-i aia. dar ca joaca, a avut si Clau la 1 an, am pregatit lucruri pt tava. Am carte, pix, bani, chei, telefon, oglinda...ce sa mai pun? Nu inteleg ce explicatie are verigheta/bratara...ac si ata nu pun, chiar daca nu va stii sa coase un nasture.
Si nu-i iau mot, ca abia avem si noi parut de codite.

Citat:
altfel, poate sa ramina "asa" pina la 18 ani

Ina, e tampit pediatrul ala. Iti spun eu, pana la 2 ani il mai ti in brate, dupa 3 ani cersesti o imbratisare si la 5 te lupti cu el sa mai stea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Multumim de caitol no!
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Neata, Dodo-pui!Multumim de cafea si de piesa! Super amandoua!Eva are 45 cm in diametru, iar din varful capului pana la frunte am masurat 16 cm. Sper sa fie cat de cat ok masuratorile mele. Ramane cum am stabilit? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ok,notat .O sa fac saptamana viitoare si o sa-ti trimit prin posta...caci ma indoiesc ca le vrei vineripe 29
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultimaBlogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-ElenaCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Hmm...ma tot gandesc ce-o fi vineri, pe 29...te refereai la drumul tau la Buc? Pai eu nu-s acolo, ca stau depaaarte tare...undeva in nordul tarii, la frig maxim. Iti trimit adresa pe PM si o sa iti transfer si banutii. Dar tot saptamana viitoare daca e ok pentru tine. sau daca iti ajuta pt drum, fac diseara. Dar nu stiu contul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
mereu ii dau cu tifla maica-mii ca mie mi-a reusit mai bine copilul decat ei.

Hahaha, ce tare!
Io zic ca si ei i-a reusit bine, uite ce fata super a facut, si frumoasa si desteapta.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetele care mai vor tarc mare/spatios pt bebe,uitati ce am gasit din intamplare www.okazii.ro/catalog/35917993/Tarc-de-joaca-PLAY-STATION-Traffic.html" target="_blank">aici.

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

La ce va mai trebuie tarc? Doar vrei bebelusi exploratori? Ce sa exploreze in tarc?

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

Incep sa fiu si eu nerabdatoare....miine avem prima aniversare de AN. Au crescut copiii nostri si noi impreuna cu ei, impreuna in gaska, am trait momente de fericire, de indoiala, de bucurie, de mindrie, frica in prima zi de boala, de febra... ne-am imbogatit sufletul cu zimbetele lor, cu primele silabe, cu primii pasi, am fost aici mereu unele pentru altele la fiecare intrebare, la fiecare pas.

S-avem multi ani fericiti si de-acum inainte... si sa fim la fel de unite pina... or intra prichindeii la facultate!
Cum vi-i imaginati, ce visati pentru ei? Eu am zis ca o fac pe Dragoana, Geniu, nepretentios, nu?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
salutare,intai sa imi zic ofu`: Aris, anamariamme- ma regasesc si eu in tot ce ati zis fiecare. si eu patesc la fel: cand mi=e lumea mai draga si am relaxez mai tare, atunci isi aminteste sa imi zica cine trebuie sunat, cine intrebat samd!!! ma mir ca atunci cand nu isi aminteste sa ma intrebe daca am treimis nu-stiu-ce factura... offff!!!gata, am zis!buun, si acum sa va zic ultima mea desfatare/delectare/bucurare: seara, dupa ce o culc pe Bris, ma duc repejor si aprind TV-ul pe HBO Comedy pt ca dau din nou Sex and The City . si chiar daca stiu fiecare replica (de la 17 pana la 26 de ani l-am vazut minim de 2 ori pe an fiecare episod) daaaar asa tare ma relaxez in alea 30 de minute...vi se pare ca sunt tare dusa?!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Nu mi se pare ca esti dusa deloc. Eu sunt mare fan Friends, m-as uita nn stop la serialul asta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ah, mai aveam o intrebare: cine a inceput lucrarile la BB2? Noi da, de vreo luna, doua.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

De Karina nu mai stie nimeni nimic?
As fi avut 25 de sapt si 6 zile.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

La multi ani!
Vlad
Darius Andrei
Adrian
Bianca Stephanie
Stefan

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Simina ce mare a crescut Maya si e toata un zambet.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput